Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #7080 üzenetére
Ja különben én is szeretnék a csíterek közé tartozni de egyszerüen ,automatán ennyi tellik. meg segédletekkel.de az a bibi látom ,hogy mások is vannak segédletekkel benn a top 10be,,,,de valszínü hogy a váltó az oka! de őszintén szólva Én meg elégszem azzal is Ha a TT-sGyuri mögöttem áll
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6977 üzenetére
Ráfér a gyakorlás a barátunkra, gurulgasson csak
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6727 üzenetére
Hát a mai peca az rakós botos pontyozás volt, és igazából nem panaszkodom, reggel 7től du 3 ig kb 20 kg halat fogtam. Igaz nem nagyokat, de szépen jött ponty, kárász. Sok meg elment
.Annyira finnyásan ettek, hogy kis szöszölős kapások voltak csak, volt amit alig láttam. Holnaptól 2 napos peca Préri tavon, múlt hétfőn fogtam ott egy 9,7 kg-os és egy 6,2 kg-os tőpontyot, remélem most többet tudok fogni.
Gyere át, várlak! Bojlis tó, 12-es állás -
válasz
--Lorant-- #6728 üzenetére
Nekem se ment se Steady-hoz, se Kovihoz. Van valami hiba/kérdés bejelentője a live-nak???
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6359 üzenetére
?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6358 üzenetére
]
-
válasz
--Lorant-- #6201 üzenetére
Már az előbb is kérdeztem, valaki írja már meg hol lehet online nyomulni, eredeti játékom van.
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6201 üzenetére
Van aki dolgozik, van akinek családja van, van akinek más programja van, van aki nem szeretne ilyen futamokon részt venni. Az okok kb 99%-a összefoglalva
A maradék 1%, akinek nincs meg a játék eredetiben. -
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6190 üzenetére
Az aláírásodban levő oldalon ha regisztálok lehet is indulni a köv. futamon?
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6188 üzenetére
HA jól rémlik kpal 8600ultra néven, vagy ehhez hasonló nick.kel futott, és jellemzően késő éjjel vagy hajnalban csatlakozott
Jó futamok voltak azok korábban!!! Nosztalgiából Pepi-vel (
) a pénteki F1 csapatás után grid-eztünk egyet, hát mit nem mondjak, nagyon nagyon kellemes élmény volt annak ellenére, hogy totál béna voltam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6189 üzenetére
Ez még így segítségekkel is nagyon erős idő
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6188 üzenetére
Ma így jártam, és valahol le kellett vezetni a feszkót! [link]
-
kpal
nagyúr
válasz
--Lorant-- #6172 üzenetére
És mi lesz ha Grid 2 kijön az is legalább 2év de talán 3 -ig is leköt .
-
Steady74
addikt
válasz
Hát ilyen az élet! Futottam egy remek időmérőt (7 tizeddel előtted), utána a 3. körben feléredt a kisebbik lányom, köhög mint az állat, mennem kellet, így kiléptem. Kár, mert a 3. körben volt már vagy 6 mp az előnyöm
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
De lesz még legalább 2 szezon, ugyanis addig vette meg egyenlőre a licenset a Codi.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #6166 üzenetére
Hát ha engem egy játék mininum fél évig leköt, akkor érdemes megvennem...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #6166 üzenetére
Azért én már nagyon várom pirellis, kerses drs-es verdákat. Amilyen fan vagyok tuti megveszem, és ezt se tudom megunni. Hatalmasat fejlődtem, jobban érzem a kocsit, mint korábban. Persze változik a teljesítmény, ha az ember fáradt.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #6163 üzenetére
Dehogyis, nekem még a 2010-es Abu Dhabi pack van fent félig-meddig, nem szeretem keverni a kocsikat, így nem raktam fel a 2011-est, de amúgy ha ésszel rakod fel, akkor tudsz online menni azzal is. Pl rakd fel csak a skineket, sisakokat, akkor nagy gond nincs, bár így látatlanba nehéz tippeket adni
, próbálkozni kell, persze csak biztonsági mentésekkel egybekötve.
Kétlem, hogy nagyobb gépigény kell hozzá, maximum 1-2 fps-t vesz le...
Szóval, nem is próbáltam ki, mert már engem nem izgat ez a játék, meguntam, idegesítenek a hülye dolgai, eleget játszottam már vele, várom a 2011-et. Addig is Dirt3 meg Race07
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #6153 üzenetére
Volt egy kis szünetem valóban, bár amikor f1-eztem, akkor sem lehet engem tt-ben látni, mert nem igazán szimpatizáltam vele. De most valahogy megjött a kedvem hozzá.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
--Lorant-- #6140 üzenetére
Hali engem érdekelne. vegyél fel LIVE-on. tag: baxXxad
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #6121 üzenetére
"A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti."
Na most akkor nekem miért van fogaskerekem? Alappal megyek. Vagy azt is buherálásnak veszi, hogy felraktam a motort fastra?
Mert akkor sok értelme van...
-
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6121 üzenetére
Kiváncsi leszek nekem mennyi lesz a Melbourne, este megnézem McLarennel.
-
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6118 üzenetére
Milyen autóval mész? Manual váltó?
-
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6109 üzenetére
Akkor a kedves fórumtársak Schumacher utódok?
Vagy hol a 4mp?
Na majd rárakatom a duplafedeles diff-et.. -
PiE137
senior tag
válasz
--Lorant-- #6041 üzenetére
Milyen segédleteket használsz AT-n kívül?
Youtube-on láttam videót, asszem te csapattál rajta...
A fordulatszám órát hogy változtattad meg? vmi mod az? Ellinkelnéd? Köszi.Amúgy próbálgatom ezt a degresszív dolgot, amit írtatok, de nehéz az embernek a régi beidegződéseit leküzdenie....
Próbálom kitolni a féktávot határozott padló fékezésekkel, de a tapadás nálam nem frankó, gyakran a füvön kötök ki...
Majd gyakorolgatom... aztán vagy gyorsulok idővel, vagy nem...Köszi mindenkinek a tanácsokat, majd igyekszem alkalmazni őket...
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #6006 üzenetére
A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #6010 üzenetére
Az én hsz-m töröltem ki.
Mert még a te előző kommentedre reagáltam, de észrevettem, hogy rájöttél te is. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #6008 üzenetére
törölve
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5988 üzenetére
Látva ezt az időtáblát, rám férne egy kis csapatás Melbourne-ben
-
kpal
nagyúr
válasz
--Lorant-- #5971 üzenetére
Lehet ettől ugyanúgy játszani .
#5972) Csabee.
#5973) ftomi74 :Majd lesz másik video is a magasabb beállítással ha jol értesültem
Az aki vesz ilyet az saját maga és az igényei + pénztárcája dönti el -
Ice!?
őstag
válasz
--Lorant-- #5912 üzenetére
például? : )
saját felelősségre? volt már itt olyan, akinek okozott valami hibát? gyakran előfordul? -
Gaben1
tag
válasz
--Lorant-- #5905 üzenetére
pedig dejó lenne ellenetek versenyezni egyet... a kedvenc játékaim egyike és ilyen bosszuságot okoz...
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5888 üzenetére
Amikor feltöltöd a képet, akkor a beillesztés gombra nyomj. Akkor úgy teszi be, hogy nagyhítható lesz és látszik minden.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5881 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem boldogulsz fordítóval
Megírták
Az a gyerek alapból csíter, bunkó, és idióta... -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5881 üzenetére
Noob. Több cheatre van szükséged, seggfej, túl lassú vagy nekem, vesztes.
Kb ennyi. Jól leszidott. . .
Legközelebb a képet a ph-ra kéne feltöltened és úgy beillesztened, akkor normálisan rakja be. -
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5844 üzenetére
Figy Lóri. Fogalmam sincs, hogy pontosan mit írtál le...
Nekem a live-hoz @windowslive.com-os mail címem volt, de nem tudom mi volt a kukac jel előtt. Így azt gondolom a hotmail nem jön számításba. -
shteer
titán
válasz
--Lorant-- #5790 üzenetére
lassan újra van normális vga-m, egy kis gyakorlás megint aztán én is beszállok
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5783 üzenetére
annak a TriGGlety-nek az a játék, hogy mindenkinek MINDIG elb***** a versenyét, megvár, kilök, megvár, kilök, beléd jön féktávon. Felesleges ilyen moslék emberekkel foglalkozni
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5763 üzenetére
A gp4-et még mindig jobbnak találom.
Azzal évekig játszottam. Míg ezzel egy fél évig, vagy tán addig sem. Nem mondom, hogy rossz, de nem is kiemelkedő. Lehet, benne van az is, hogy a mai F1, egy nagy kalap sz@r(#5761) JONAS77
Meg lehetne csinálni több játékosra is.
Csak gondolj már bele egy kicsit, hogy miért 12 játékos van!
Mert 12 csapat van. És ha 24 játékos lenne, akkor előfordulna olyan, hogy az egyik csapatnál 2 játékos lenne, míg a másiknál 1 játékos. -
SonyBlack
tag
válasz
--Lorant-- #5741 üzenetére
Na hát azokat nem mentettem le... Nagy a valószínűsége akkor hogy bebuktam az eddigi 2 évadomat???
Csinált már valaki olyat hogy vissza tölötte a régi mentéseket reinstall után?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5739 üzenetére
Értem, Unbaised kollégának hogy a brébe van 53xx pontja?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5711 üzenetére
Lehet benne valami, de nem tudnám biztosra mondani. Nekem is vannak ilyesmik, de nincs gond nálam.
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5717 üzenetére
parancsolj de úgy látom regghez kötötték felteszem valamelyik tárra Rapidshare remélem nem warez
Én meg tanulhatok újra vezetni a kormánycsere miatt , G25 kissé másabb mint az EX -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5712 üzenetére
Felraktad, nem okoz semmilyen problémát?
Elsőre úgy tűnik hogy szépen megrajzolták -
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5661 üzenetére
Érthető, jól látszik, hogy nincs már hely
-
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #5661 üzenetére
Szerintem ne sajnáld!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #5662 üzenetére
grat!
milyen segítséget használtál?
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5555 üzenetére
látom indulnak a ligák bajnokságok
(engem egyből már kitettek
)
de érdeklődnék ,hogy ti találtatok megoldást a Force India bugra ? Ha nem akkor kollégának nagy szopacsa lesz -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5555 üzenetére
Indulnék ha:
1. Lenne normális netem
2. Nem dolgoznék össze-vissza
3. Csak és kizárólag all assist OFF-ban lennék hajlandó(hiszen profikat kerestek)
Sorry, de az a vicc, hogy egyesek segítségekkel küzdenek és az nem egyenrangú küzdelemhez vezet, főleg esőben. -
shteer
titán
válasz
--Lorant-- #5470 üzenetére
hozzá kell szokni
-
tomic
addikt
válasz
--Lorant-- #5470 üzenetére
Akkor nem árt beszerezni egyet.
Milyen asistet lehet használni?Vagy szervere válogatja? -
MZsoltee
veterán
válasz
--Lorant-- #5316 üzenetére
Sztem nem kell komolyabb oldal neki, itt a logouton csináltok egy írást neki és mindig lehet frissíteni. Tartalmazhatja az időpontokat az állást...
Esetleg lehetne mindig a forma 1 nélküli hétvégéken a következő/ előző heti pályán.4850-es szintű vga-n hogyan fut a játék? 1650x1080-ban.
-
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #5318 üzenetére
Támogatom az ötletet.
Szerintem mindenképpen külön oldal kéne. Egy topicban nem lenne elég áttekinthető a sok hozzászólás miatt.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5316 üzenetére
én akár még benne is lennék, csak megfelelő időpontok legyenek, egyénként meg, lehetne külön topikot nyitni itt ph-n, Prohardver F1 2010 bajnokság néven, úgy mint az rFactor Wtcc-sek, bár lehet macerás lenne...
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #5297 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem én is enyém igaz nekem nem nagyon szokott ledobni
Bár a ping néha nekem is sok főleg ha megy torrent -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5291 üzenetére
Instabil szar csúnyán mondva, az f1-el együtt, nem foglalkoztak a multival, csak összecsaptak valamit, hogy legyen, kétlem, hogy a netem gyenge lenne, hiszen 30 megás, és 20 mega a feltöltés, és az mindig meg van.
Például a live nem szereti, ha futnak a windows-on más programok, msn-t főleg nem szereti
De ezt is csak az F1-nél csinálja, más játéknál sosem volt eddig problémám. Szóval a véleményem szerint csak összecsapták... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5286 üzenetére
Egyébként nem csak te fagytál, én is, nem is egyszer, szarakodott a live, ok nélkül megszakadt a kapcsolat, de a netem az végig volt. No comment...
Egyébként valóban jó meccsek voltak -
válasz
--Lorant-- #5265 üzenetére
Az autó beállításaira gondolok.5268
Pls. Ide vagy pm-be is jöhet.Ez csak azért kell hogy megnézzem azonos beállítások mellett tudok e hasonlót menni.
Ma szórakoztam még vele akkor lementem 1:23.2xx-re de ennél lentebb nem sikerült, ezért gondolom hogy talán a kocsi beállításában van a cicakóku.
Persze simán lehet hogy bennem van csak ennyi -
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #5265 üzenetére
Mire gondolsz?
-
válasz
--Lorant-- #5252 üzenetére
adsz egy setupot?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #5260 üzenetére
kösz, de azért annyira nem vertelek szét, te sem mentél rossz időt
-
whabaky
tag
válasz
--Lorant-- #5239 üzenetére
Ez Melbourne?
Hát óriási grat, az a fél másodperc az azért odavágvégeztem a vizsgaidőszakkal, úgyhogy mától én is többet leszek fent
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #5220 üzenetére
Hát én nem ezt vettem észre. Monaco-ban a Rascesse kanyar előtti sikánnál valaki kiütötte a kamera tartó bóját a pálya közepére. Úgy aláakadt a kocsinak, lezúztam az aero elemeket a kocsiról, még az eget is megkémleltem. Szal a törmelékek meg defektet tudnak produkálni.
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5220 üzenetére
hehe
én majdnem tengeribeteg lettem mikor f1 után áttértem a gridre, valóban olyan az érzés, mintha egy ladikot vezetnél, billeg, inog, még egyenesbe se tudtam menni veleAztán ráéreztem, csúsztatni kell a szekeret ott rendesen, nem mint az f1ben, ahol fordul szépen az autó. a korábbi idejeimhez képest + 1-3 mp-cel vagyok lassabb
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5213 üzenetére
Ha a játékot akarod dx9-re állitani:
My Documents\ My Games\ Formula One\ HardwaresettingsNyisd meg a hardware_settings_config fájlt és írd át ezt a sort: “<directx forcedx9=”false” />” "false" helyett "true"
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #5215 üzenetére
de mindjárt benézek hogy megvan e a nickem még,vagy már a game sem indul?
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #5184 üzenetére
itt van-e
-
ftomi74
tag
válasz
--Lorant-- #5160 üzenetére
Úgy emlészem, hozzám tudtál csatlakozni, majd kipróbáljuk, hogy én hostolok, múltkor egész jó bírta a gép, még a 12 embert is.
-
Trihorn
tag
válasz
--Lorant-- #5133 üzenetére
Igen. Nyitva szeró
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4755 üzenetére
már láttam másnál is ,hogy próbálkozott.
nem tudom miért nem teszik ki az ilyet !!! -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4731 üzenetére
Nyerj egy versenyt, miután használtad a flashbacket.
(#4727) kisJack
10.12-es catalystet használsz?
-
fagy53
nagyúr
válasz
--Lorant-- #4719 üzenetére
Akkor jó!
-
fagy53
nagyúr
válasz
--Lorant-- #4713 üzenetére
Talán innen, Alapelvek csak előbb el kell olvasni!
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #4632 üzenetére
A németeket simán el lehet verni a saját pályájukon, tisztelet a kivételnek (bár erős német versenyzőt nem ismerek).
A gond csak az, hogy ha időmérőn elseggeled őket, akkor az első kanyarban ők seggelnek el téged.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4632 üzenetére
Engem néha kirugdosnak mielőtt még versenyeznénk, mert nem szeretnek kikapni.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4623 üzenetére
Szerintem itt az írásokból kiderül.
A patch feltelepítése után eltűnnek a pocsolyák. Erre van egy fix, egy xml fájlba kell beírni egy sort. De ez a fix leveszi a teljesítményt eléggé. Ráadásul nálam meg nem látszódik a felgumizás. -
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #4379 üzenetére
A short helyett long weekend-et kell asszem választani, amikor indítod a versenyt.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4354 üzenetére
Hogy kivirult az Avatar-od bakker. Csak nem valami új gémet nyomatsz?
Szal a rank csak az elején halad gyorsabban, aztán szépen lassul. Attól függ sztem milyen rangú versenyzőket utasítol magad mögé és milyen pozícióból hova jutsz. Mennyire tudsz jobbnál jobb köröket menni versenyen, mennyire vagy hibátlan, nem mégy le a pályáról ,nem ütközöl meg stb. És ha be bírod fejezni a versenyt nem DNF a vége, akkor meg is kapod a pontokat ha continue gombra kattintva visszatérsz a lobbiba.
Jaj és a lényeg, majdnem elfelejtettem. Minél kevesebb Assistot használsz annál több a pontot kapsz.
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4354 üzenetére
PIKU: az üres helyekre nyomsz entert és ott adod hozzá az ai játékosokat
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4348 üzenetére
Nincs mit. De legközelebb, ne fogóval kelljen kihúzni belőled, hogy mit csináltál. Ha már először beteszed a fényképeket, hamarabb meglettél volna.
Az online rankokra gondolsz?
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4348 üzenetére
nincs mit,szívesen segítünk, ha tudunk, láthattad. Most már nyomd a gázt ezerrel
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4344 üzenetére
nnna végre,hajrá
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4344 üzenetére
Ha bekapcsolod(enabled) az Auto Sign in-t menüben,akkor automatikusan bejelentkezik a profilod.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4340 üzenetére
Ha használsz routert,kerüld ki,vagy az UPnP-t engedélyezd(a routerben).Próbaképpen a tűzfalat is kikapcsolhatnád...De egy új windowsal lehet jobban járnál.
-
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4337 üzenetére
a GRID nekem is ment ,amint láttad a hétvégén
de úgyanígy szívtam mint Te az F1 játékkal, most tettem újra miatta a rendszert (WIN7 64bit)
vagy az "előtesztelő,próba" változat írt be valamit ami miatt nem ment rendesen vagy a hangkártyám miatt fagyott ,nem tudom .
Délután tesztelem én is majd jobban ,hogy folyamatosan hogyan működik.
A hajnali rövid próba pozítív volt
Reménykedem ,hogy innentől lesz értelme játszani vele és online megy majd a többiekkel a csapatás.... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4332 üzenetére
Igen van ötletem. Most hogy ezer év után felraktad végre az SP3-at, kezdhetsz mindent előröl telepíteni. Nagyon sok programnak feltétele az SP3 megléte és alapból se gondolták Codiék, hogy valaki anélkül próbálkozik. Szal minden faszának kell lennie, csak a sok parától már nem látsz! Mindent megcsináltál, csak épp a Windowst nem hagyod frissítgetni és ennek látod most kárát. Szerintem. Ettől nyugodtan aludhatsz, jó az csak lazán!
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4332 üzenetére
nem akarok okoskodni de Lóránt, nincs fent véletlenül valami connection override-os cucc? hamachi, tunngle, teknohelper... ha ezekből bármelyiket is használtad már, az a megoldás.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4328 üzenetére
Mivel indítod a játékot? Parancsikonnal az asztalon vagy közvetlenül valamelyik exe fájllal?
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4326 üzenetére
okés, közben megnéztem pár oldalt system req ügyben,de sehol nem írják, hogy Service Pack 3 kell neki XP-re... úgyhogy ez nem a te hibád, nem tudhattad
-
AMD_ok
őstag
válasz
--Lorant-- #4324 üzenetére
Katt ide (a te linked nem működik)
(az avatarod pontosan illeszkedik a játékkal kapcsolatos problémád makacsságához)
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #4321 üzenetére
telepítsd as SP3 at az XPdre
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4316 üzenetére
Látom közel vagy a célhoz, de ezt az üzit nekem nem dobta. Ezt neked kell kibogarászni, mert a többi jó.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4316 üzenetére
Magának a live kliensnek a frissítését akarja letölteni. És ez nem megy valahogy.
Frissítsd a windows update-n keresztül vagy uninstalláld a klienst és tedd föl innen a legújabbat.
És egyébként a 3074-es udp port nyitva van a tűzfalon? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4303 üzenetére
Lorant! Az utolsó képed után jön a munka.
Már 1szer leírtam, de figyelj!
1. Amikor kérdezi hogy Sign in? Akkor nyomj 1 HOME gombot. Görgesd lejjebb az ablakot és kattints a kiemelt szövegre, azaz hozz létre offline profilt! Játszd végig a ceremóniát(interview, agent duma) és be leszel jelentkezve a LIVE-ra offline.
2. Lépj ki rendesen az exittel, mert csak akkor telepíti a frissítéseket.
3. Indítsd újra a gépet a biztonság kedvéért!
4. Indítsd el a játékot és bejelentkezik offline módba. Home gombbal ellenőrírzd!
5. Amikor már a paddockban vagy nyomj HOME gombot és kattints a sign out gombra!
6. Újra HOME gomb és kattints a sign in gombra.
7. Válaszd alul a Sign in another profiler hosszú gombot, NE AZ OTT LÁTOTT OFFLINE profilodat.
8. Beírod a kreált hotmail-ed és a kódot és submit. Picit vársz és letölti a profilodat.
9. És újra végig kell csinálnod a ceremóniát(interview, agent duma).
10. Tatam kész vagy!Ennyi! És működik, mert most csináltam meg én is. Már csak a mentéseimet töltöm vissza és kész!
Így működni kell neki akárhol vagy!
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4303 üzenetére
A képek nem nagyíhtatóak, így semmi sem látszik belőlük. El nem tudom olvasni mit ír ki.
Mit csináltál, írd már le, lépésről lépésre, a regisztrációtól kezdve. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4299 üzenetére
De mi az istent csinálsz már, komolyan.
Hogy nem lehet egy mindennél egyszerűbb regisztrálást megcsinálni?
Megkérdeztük, hogy eddig mit csináltál? Azt sem tudtad leírni.
A leírások alapján sem megy, mert azt nem hiszem el?
Egyébként ezek nélkül is menni kéne. Xbox.com, csatlakozás, utána díjmentes csatlakozás. Ez végigvezet szájbarágosan. Ha így sem megy, akkor az elég megdöbbentő.
Miért nem tudod leírni mit csináltál?
Ebből most mi honnan tudjuk? "de minden egyes belépéskor ugyan az a kérdés és ugyan az a folyamat.szal nem enged fel." -
drevin_71
tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
nekem is patch-elni akar .le is tölt ,majd lementem kilépek .Aztán kapok egy hibaüzit h sikertelen volt az install ,viszont nekem már korábban 1x összejött a frissítés csak fagyott.
Aztán feltettem v 3x ,de azóta nem megy csak offline-ban... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4287 üzenetére
Ja egy párszor eljátszotta. De nem tudom miért. Én nem tudok normálisan játszani most kiakad a kép és 1 perc múlva indul tovább, de addigra szakad a net. Lehet a net se jó, de sokszor már a játékon érzem nem jól fut. Friss rendszernél semmi gond.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4276 üzenetére
Nem tudom hogy nem lehet megcsinálni. A videó alapján sem megy? Mert akkor. . .
Ha azt írod azt sem tudod mit csináltál, akkor hogy vársz segítséget. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #4277 üzenetére
Nem igaz, hogy azt az átkozott videót nem tudod végig követni! Abban benne van minden. Semmi mást nem kell csinálni!
Simán a böngészőben menj már fel az Xbox oldalára és csinálj már 1 nyomorult accountot, hotmailt! Ennyi kell csak. Aztán a játékban a hotmailoddal fel tudsz jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged