- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Megértem az indulatodat, de ezek a hibák -véleményem szerint- már nem lesznek javítva, sajnos!
Most már koncentráljanak az F1 2011-re és az majd legyen olyan hogy:-a 2010 MINEN ismert bugját javítják, időmérő, verseny, boxutca, etc...
-a játék remekül, 50+ fps-el fusson egy átlagos 2magos játékgépen, de semmivel sem rosszabbul mint a dirt2!Szerintem.
-
Zoo123
senior tag
"Megnezne valaki, hogy az 1.00-ban alapbol a hardware_settings_config.xml-ben benne van-e a "<track_info_system type="gpu" />" (gondolom igen, mert ott voltak pocsolyak a palyan.)"
A patch után újraraktam a játékot mert nem tetszett amit művelt. Így most az 1.0-s változat van fent és nem, nincs benne az említett sor a config file-ban.
Viszont van pocsolya, és pont olyan szarul fut mint neked, versenyközben olyan 30-35 fps-el, ha elhúzok a többiektől akkor 40 körül, ami még mindig kevés.Ez van, de a játék élvezetes és remélem hogy az F1 2011-ben már javítják ezeket a hibákat!
-
Ice!?
őstag
én még nem patcheltem.
ha olyan durván kilógna, biztos jelezték volna már. lehet, hogy tényleg cska a játékban túlozták el, és a valóságban jóval keskenyebb, vagy vastagodó az a "fal", és ezért nem zavarja őket.
aha, elvileg úgy van kialakítva, hogy ha nekimennek, csak megdobja őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest