Új hozzászólás Aktív témák
-
Feccho86
csendes tag
VALAKI SEGÍTSEN MERT MINDJÁRT MEGBOLONDULOK!!!!!!!!!
MIÉRT VAN AZ MÉG PATCH TELEPÍTÉS UTÁN IS, HOGY HA GAME ALATT ABLAKOT VÁLTOK (ALT+TAB), VAGY WINDOWS GOMBBAL TÁLCÁT HÍVOK ELŐ A JÁTÉK ABLAKBAN FOLYTATÓDIK! ÉSSS... ITT A LÉNYEG VISSZA LEHET TENNI TELJES KÉPERNYŐRE DE AZ IS ABLAKBAN MEGY TEHÁT NEM FULL TELJES KÉPERNYŐS LEHETETLEN LEGALÁBBIS SZÁMOMRA VISSZAÁLLÍTANI!
MEGJ: EGYSZER A PATCHEL VISSZAÁLLT MÍG ALAPRÓL TELEPÍTETTEM AZ 1.1 ET, DE MÁR EZ SEM SEGÍETETT!
HOZZÁTOK FORDULOK!!
HELP ME
-
Feccho86
csendes tag
Hogy a f...ba bírtok olyan jól játsazni legenden, mikor én váltok fel interre amateurról oszt sokkal nehezebb.
Kérdés az lenne, ha én fékezek és nem a gép gyorsabb köridőket érhetek el a saját íveimen, így gép nem fékez bele?!
Egyébként felraktam a patchet és nekem is szaggat azóta nem is annyira elvezhető, de nekem nem voltak gondok a pocsolyákkal sőt jó lenne ha tudnám hűteni benne a gumikat.
Így patchel sincs olyan, hogy szárad az ív esőről és váltani kell száraz gumira? Mert előtte bármikor volt ilyen simán végigment interen is. nem vettem észre, hogy mennyire száradna, igazából még érdekesebb fordítva mikor elázik a pálya....????
jah és hogy aero+ vagy aero- a kanyarokhoz inkább fekvő? a gumi gyorsmenü pedig mit jelent?
-
Feccho86
csendes tag
Mire jó a pocsoja fix és miléyen crackek vannak még?
Nem bugosok?
2) Van aki Legend szinten nyomja fékrásegítő, ABS és semmi nélkül és még eredménykeet is bír elérni.
-extrém esőgumin full száraz időben melbournben 1.33.9-------------próbáljátok ki azt hittem szétrobban, de nem kúrva jól tapad
-
Feccho86
csendes tag
SRÁCOK EGY DOLOGBAN KÉNE MÉG SEGÍTSÉG!
MÉGPEDIG:
1 ÉS 2 GOMBOKKAL VLAHOGY BEJÖN A GUMI ÉS SZÁRNYVÁLASZTÁS LEHETŐSÉGE, PONTOSAN HOGY MŰKXIK EZ?
-
Feccho86
csendes tag
ADU Dhabiban csak nekem nem megy le a nap a végére mint igazából kéne vagy mindekinek?
-
Feccho86
csendes tag
Na még annyi, hogy fejlesztések azok láthatóak valahol, vagy automatikus és csak írja?
-
Feccho86
csendes tag
Hello mindenkinek!
Egy pár kérdés játékkal kapcsolatban! Íme:
1) Van e olyan, hogy Safety cart küldenek be baleset miatt?
2) Valakivel volt már olyan, hogy verseny közbe eleredt az eső és be kellett menni a boxba intert vagy esőgumit felrakni, illetve fordítva napsütés lett az esőből!?:??? Erre is naon kivi lennék!Velem volt már olyan h szóltak rám pl. h tisztul az idő, de nem eléggé, igazából erősítsetek meg grafikától is függ mert alacsonabbra állítva nem dolgozza úgy ki az esőt, szal sztem ez lehet az oka, hogy végig esik ha esik, stb.
-
Feccho86
csendes tag
Srácok 2 kérdésem lenne!
1) Microsoft Sidewinder 2őt miért nem ismeri fel a játék? Egyszerűen szűrke a mező a controlsba, pedig van és műkszik a windows controllelsbe.
2) Volt szó arról, hogy a játékban be lehet állítani dolgokat, pl. kopjon a gumi törjön a kocsi, büntetéseket kikapcsolni ilyesmi, nem találom, hol??
THKS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest