Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
a piros csíkot én csak a rajtnál figyelem az optimális fordulathoz az induláskor.
de menet közben érdemes a moddolt, (emelt), pilótafülke nézetben menni. vagy ha kisbb a pályaismeret, akkor az un. tv nézet, (felső pilóta), mert abból jobban belátni a pályát.
de mindkettőből látszik a kormányon a ledsor. és amikor bevillana lila, rögtön váltasz. azt meg nehéz nem észrevenni...
más:
idág inkább ezt az f1-et dícsérők táborába tartoztam. de tegnap elővettem a gtr evo-t. nehéz összehasonlítani a 2 játéktípust, mert más verseny a 2, és az f1-nek sokkal szebb a grafikája, de utána az f1-et újraidítva köpködtem megint,a mi a vezetési élményt, kormányzést, autó fizikáját illeti....
nah, nem ezért jöttem, hogy fikázzak....az evo-ban az ffb többszörösen intenzívebb és gazdagabb, mint itt az f1-ben. van-e mód az ffb erejét átírni abban a file-ban, ahol a patch utáni tócsajavítást is meg lehetet csinálni. vagy akárhol? tehát hogy erősebb legyen.
mert az evo-ban 5 kör után elfáradtam, majd letépte a kezemet a kormány, (ok, kicsit túlzásra állítottam be). itt meg csak simogatja, szinte alig érzek valamit az útból, pedig a menüben 100%-on van minden.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest