- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, szóval hogy a francban tudom ezt megölni? Semmi sem sebzi. Lelőttem róla a kristályokat, a repülő golyókat itt nem lehet kilőni, ami új, és hiába nincsenek rajta a kristályok, a Vile Creep nem sebződik. Amúgy Irritable, Vengeful Vile Creep.
Itt egy video is amit készítettem. [link]
mod: oké, szóval ez valami bug volt. Kiléptem, majd vissza, és már nem találkoztam ilyen hallhatatlan Vile ellenséggel.

-
proci985
MODERÁTOR
Igazabol itt az itemizacioval van baj, hogy a BL3 company man gyakorlatilag kotelezo, innentol pedig ameddig ki nem esik adott konfiguracioban, egyszeruen nem tudni, melyik fegyver mennyire mukodik.
Nekem mind a negy VH 50en van:
- Vex kb csak Jacobssal mukodik
- Rafa CoV (bar technikailag jacobs es reaper is mukodhetne)
- Harlowe magas RPM (wombo combo / madlad / birt's bees)
- Ordnance Knight meg... ertitek a problematRafaval lement T6 Truen az uj boss, de az ott kb raid boss szint. Meg annyi hpja van, hogy egyedul talan a jacobs Golden God ami egyedul mukodik.
Edem05: tegnap vegul letoltam, kifejezetten idegesito. kb 10-15szor utott le a platformrol.
-
Szmtgp
tag
Az új vault card-nál a tourge sörétes és a gránát egész jó.
Az assault nem igazán, a snipert nem próbáltam. Egyébként elég sok dolgon változtattak.
#1050 proci985:Hát megszenvedtem a bossal, de legalább itt nem lehet leesni .....
(azt nem is néztem, hogy bármelyik szinten/fokozatban meg lehet-e csinálni.)
Erről jut eszembe, hogy az uvhm6-nál bekapcsoltam a true módot, hát mit mondjak....egész más liga. Aki szereti az extrém kihívásokat, ajánlom. -
Szmtgp
tag
Na ez is megvolt. Meg se próbálom más karival, csak action skill-el mentem, nem is használtam fegyvert. Azzal nem is tudom hogy lehetne megcsinálni.
Más : jött egy frissítés, új vault card lehetőségek (vault X alatt fut ha jól emlékszem, 4 új legendary cucc (köztük egy tourge sörétes, arra ránézek, meg a szokásos kozmetikák)
A régi vault card is megmarad, váltogathatsz, Y-al aktíválod melyik legyen érvényben.
A réginél 100 akárhány szinten vagyok, van felesleges 300+, amit be sem váltottam, nem jöttek be a fegyók, a kozmetika meg hidegen hagy.Egyébként ez a bounty is csak azt ad a végén, nem maradsz le semmiről ha nem csinálod meg.
5000-et semmiképpen nem ér,még egy ezrest sem. -
Edem05
őstag
Bennem meg most tudatosult, hogy a Vault Hunter packban amit karácsonykor vettem, nem tartalmazza ezt a DLC -t. 😅🙄
Szépen feldobta, hogy megvehetem 5000 forintért...Úgyhogy nekem ez most így kimarad egy következő leárazásig amikor is olcsóbban lehet majd megvenni a Bounty pack-ot.
Köszi a kulcsot. 😇
-
-
Szmtgp
tag
TSX3T-6TRH3-WFBTK-TJTB3-C3C6T -
Edem05
őstag
Megy a DLC! vidio
-
Szmtgp
tag
Az mit jelent ?
Folymatosan jön valami új/ változtatnak /patch... stb.
Múlt héten eredium és dollár kánaán volt... iszonyú mennyiségű enemyvel, akik bitang erőseik is voltak egyben.Sikerült is a szedj össze 5000 erediumot kihívás. ( a szedj össze 3 misi dollárhoz még pár százerezer kell
)Ez már a tegnapi nappal megszűnt.
( ha a multira / coop-ra gondolsz, azt passzolom , 600 óra felé kb 1 órát néztem be, ott nem tudom mi a helyzet)
Viszont jön új (02.26) bounty pack [link] :
"
Get ready to go spelunking for precious loot, Vault Hunter. Bounty Pack 2: Legend of the Stone Demon* arrives on February 26, and we have plenty of new content:-A new mission featuring three new minibosses and a fearsome final boss
-All-new Pearlescent-rarity gear
- New Legendary loot
- A new Vault Card with 24 cosmetic items and 4 pieces of rerollable gear "Szerk.:
Ja most látom Edem05 megelőzött.
-
Edem05
őstag
DLC Infó [link]
-
zilazil
őstag
3 kulcs 39XJB-C36SB-5RBJC-TBJBT-SC9J3
-
Edem05
őstag
"You're So Vein" Vault Hunter skin
BH633-66F5C-WFBB5-33TJB-CBSR9
-
Szmtgp
tag
Mik vannak ?!
-
Szmtgp
tag
Jó sok eridium, meg pénz. Ha valakinek hiányzik az eridiumos ,meg a szedj össze 3 misi.t kihívás, érdemes most tolni.
Viszont jóval kevesebb enemy spawnol a Carcadia Burn szokásos helyein.
Az UVHM5-re menet a Guardian előtti helyszínek viszont kicsit nehezebbek ( pl az Origonál/Terminusnál nem emlékszem pontosan) kizárólag láthatatlan enemy-k ,a Radix-nál folyamatos singularity húz be, szóval oda kell figyelni.)
-
Szmtgp
tag
Tegnap volt egy patch:
- jó hír: több eridium
- rossz hír Vile Victor pajzsos kezei (meg úgy általában az egész küldi) + 4060-on néha szaggat az eddigi beállítással + a rush to gate küldinél mindenkinek 3 csíkja van (piros-sárga-kék, mindenféle kombóban)+ van új nvidia driver, azt még nem frissítettem, utána meglátjuk
-
-
Szmtgp
tag
válasz
hamizoli
üzenetére
Köszönjük-
(igaz, hogy csak a steam-es van meg, de azért beváltom mindig epic-re is, hátha egyszer ingyen -vagy fillérekért - adják, legyen meg ott is. Mindegyik bl megvan mindkét platformon. Szerencsére nem életbe vágóak a kulcsok - nem úgy, mint 2-ben -, de jó ha van, később még jól jöhet.)
-
hamizoli
tag
3 golden key: JZF3T-T36HB-KX3BK-33J33-HTS3Z
-
Yutani
nagyúr
-
90-es évek közepe beidegződés

#1023 Yutani: vagyunk azért páran, látva a panaszokat a neten - de nem ez a fő gond. Ha a játékot csak WASD-dal lehet irányítani, mert mást nem garantálnak, akkor ne legyen lehetőség rebindra. Ha van lehetőség rebindra, akkor legyen univerzális. Ha pedig ezt is sikerül elk**ni, akkor javítsák meg, amikor a userek panaszkodnak. Amúgy nem ez az egyetlen keybind gond a játékban, van pár egyéb hardcode-olt billentyű is, csak ott legalább info van róla. Ez meg ilyen Kántor nyomoz jelleggel ment, és iszonyúan felb***ott a végére.
/rant off
-
Yutani
nagyúr
Ott élvezetbotocska volt, ugyan ki játszott billentyűzeten?
Amikor 2 éve elővettem a C64-et, kisfiammal is 1-1 joystickkal játszottunk. 
Amúgy megértem gbors gondját, de érzésem szerint nagyon ritka eset az, ha valaki nem WASD-vel irányít FPS vagy TPS játékot PC-n. Erre a Gearbox fel sem készült, de a hardkódolt key binding eleve nem túl nyerő.
-
Köszi a lelkesítést, jelenleg úgy néz ki, hogy nemhogy hamarosan nem fogok bele a játékba, hanem úgy kb. bottal sem piszkálok meg semmit, ami GearBox

A folytatás csak erős idegzetűeknek. Volt valami über akció a korábbi BL-ekre a Steamen, és gondoltam megnézem, milyenek azok a sokat dícsért BL3 DLC-k. Belemegyek valami harcba a szokásos gunzerker mentalitással, aztán egyszer csak nem lő a fegyver. Mé' nem lő? Há' me' kifogyott. De mé' nem tő't újra? Újratő'tene a', csak valamé' állandóan megszakad és újra kezdődik a reload. WTF??? Némi kísérletezés után konstatáltam, hogy az újratöltés csak akkor megy sikeresen végbe, ha nem mozgok közben. WTF???????????????????? A további kínlódástól megkímélek mindenkit, a lényeg az, hogy én nem WASD-ozok, hanem a kurzorgombokkal irányítok, és ezekre a BL3 valamilyen social calloutokat pakol fixen bedrótozva. És ha a karakterem ilyen szociális hangulatba jön, akkor elszabotálja a reloadot. Közel 40 éve játszom videojátékokkal, de ekkora baromsággal még soha, de tényleg soha nem találkoztam. És évek óta ismert hiba, és szarnak bele javítani.
Szóval elmegy a p***ába a GearBox. Már a BL2-ben is voltak rémületesen dilettáns megoldások, de azokból inkább exploitok lettek, nem tették tönkre a játékot abban az esetben, ha valaki olyan elképesztő dologra vetemedik, hogy átmappeli a billentyűzetkiosztást... -
Szmtgp
tag
Nekem az uvhm2 a legnehezebb a nemlátható jószággal (akinek egyből visszatöltődik a pajzsa), meg a másik auger bányában a pangolinnal.
3 karakternél kb 5 perc.(vagy több is)
Amonnal max 1 perc, vagy inkább kevesebb.
Óriási különbség. -
Szmtgp
tag
Szerintem vágj bele.
Most, hogy lassan minden karinál uvhm5 meglesz, elkezdem a következő skill tree-t mindenkinél, aztán meg a következőt--- szóval 4x3 végigjátszás... teljesen más mindegyik.
Ekkora különbség nem volt egyik BL-ben a skilltree-k között.
És még jön 2 karakter.Szóval 6*3 végigjátszás nekem benne van.
(a BL2 vel játszottam a legtöbbet bőven 1000+ órát, a mai napig nem unom,bár emlékszem anno volt pár ytuber aki 4-5 ezer órát tett bele, de hát ők ebből élnek...)
Itt meg pláne nem, a story is jó.
30 eur kulcsboltban, hát nem megéri?
-
Szmtgp
tag
válasz
sanya53
üzenetére
Köszi ,akkor majd figyelem a black marketet (mert még nem találkoztam vele).
Most (utolsóként) Harlowe-al megyek az uvhm 5 felé, és azt vettem észre, hogy a siklás mintha hosszabb ideig tartana, mint bárki másnál. Pedig Claptrap küldetést meg se csináltam. Lehet, hogy érzékcsalódás, de Rafa után elég más.
-
Ti tudjátok mi a 3 új achievement? A Steam nem ad róla infót.
-
Szmtgp
tag
Én se nagyon használom (talán a BOD-pisztolymódban)
Nagyon furák vannak, pl (order v- tediore ? nem is tudom), amelyik akkor szól igazán, ha hátulról lövöd az ellent....na hát ez elég ritka, mivel kb 90 %-ban feléd rohannak.Vagy a Vault Card TOurge Breach....azt meg nem igazán tudom használni, mert megköveteli a pontos célzást...az meg nem az erősségem- ezért se nagyon használok hyperion licencelt
cuccokat, illetve , ha igen, akkor nem ezért.A jó öreg BL2 infinity, meg az unkept haroldok a BL2-ben, vagy a Dahl sokkos AAA (?) a BL3-ból...na azok kiválóak voltak.
UVHM6-nál egyébként a fegyók édes kevesek, a tűzgyorsaság talán, de inkább skillek, health regen ,pajzs, egyéb Gyártó specifikus fejlesztések/licencek még gránát se nagyon. Nehézfegyvereket meg egyáltalán nem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 5
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -50% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)