Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Közel három percnyi csend
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya53
aktív tag
Kész siker!
-
sanya53
aktív tag
Nem tudok bejutni a Maurice feketepiacra mer a kupola csarnok ajtaja zárva van.
Hogy lehet kinyitni az ajtót, meg tudná mondani valaki.
Köszönöm! -
nortberg83
csendes újonc
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Értem. Köszi.
-
válasz
nortberg83
üzenetére
Szia. Steam felhőbe megy a mentés. Legalábbis én újratelepítés után tovább tudtam folytatni a játékot.
Istvansebok: köszi.
-
Edem05
őstag
válasz
istvansebok
üzenetére
Köszi ☺️👍
-
istvansebok
tag
Új kód:
3ZRBB-WCWZJ-5RJ3W-JJB33-JWBHS -
nortberg83
csendes újonc
Sziasztok.
Újra kéne tennem a win 11-et, és az lenne a kérdésem, hogy a Steam felhőbe ment? Tehát win telepítés után steam, aztán borderlands4, és tudok játszani. Vagy kell valami fájlt lementsek? -
A season pass csak a létező DLC-ket adja az accountodhoz. A Ultimate Vault Hunter Pack-ek emelték a szintet 50 fölé, az első 60-ig, a második 70-ig. Nem tudom nálad mi lehet a gond, de 50 felett már sok idő lehet egy szint lépése.
Azt nézd meg, hogy itt be vannak e jelölve a DLC-k, hogy telepítve legyenek.

-
Szmtgp
csendes tag
Közben én is visszanéztem az előző szériákra. Borderlands: The Pre-Sequel-nél hogyan kell 50-es szint fölé menni ? (Steames, minden dlc-re azt írja in game, hogy telepítve, kivéve magára a season pass-ra, annál azt írja nincs letöltve. Ha az áruházban nézem, ott azt jelzi, hogy könyvtárban,de pl Claptrap-ot játszottam egy kicsit, hiába látom az xp-ket, nem szinteződik 50 fölé. Magát a season passt kellene valahogy letölteni ? De hogyan ?
Bocs, hogy ideírok ,de a topikja kb halott) -
Edem05
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Sikerült, tegnap befejeztem én is. Mondjuk párszor leestem a map széléről, egyiknél már csak a negyed HP -ja volt. 😒 Ott kellett pár perc szünet, kiengedni a gőzt. 😮💨 De összességében nem olyan nehéz.
Most már jöhet az Airship... De az meg olyan unalmas, ott várni. 🫤 Azt találtam ki, ha indítanék új karaktert, akkor nem dobja be hamarabb? 🤷🏻♂️
-
vvega30
senior tag
Origo 37.-re dobta az első wattsot, persze nem ampos volt.... Utána még kb 200x leöltem mire esett egy ami jó volt. Majd kövi héten betették heti Moxyra és fossa a lootot
-
-
Yutani
nagyúr
Az oké, hogy Callis-t lenyomom és semmi normális loot nem esik?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új kulcs (három Golden Key-t ad)
B9RJJ-B5W9J-5XTJ5-J333J-653CZ
-
vvega30
senior tag
Ha valaki nem tudná, a heti q egy tök egyszerű küldi amit kb 6-8 perc megcsinálni és fixen BOD a jutalom!!! +kb 50k xp.
Tegnap húztam fel az altot 33-ról 50-re, csak ezzel a küldivel
Sztem megéri! -
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
azok egyáltalán nem nehezek egyébként. én sokkal rosszabbra számítottam BL3 után.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Edem05
őstag
Elkezdtem csinálni az UVH szintezést, 2-ről 3-ra. A Wildcard mission jó szivatós volt ezzel a csak crit öli meg az ellenséget dologgal. El is szórakoztam vele egy darabig. 😩😅
Remélem, hogy a maradék két mission is ilyen szórakoztató módosításokat kap. 🫤😂 -
-
H3XHUN
tag
Üdv.
Vihető: Csillogó Queen's Rest (Ripper), Bottled Lightening (40 sec, 3 ammo), Plasma Coil (6k dps) -
Edem05
őstag
Adtak még pár kulcsot Halloween-ra... 🔑💀🎃
WHKJT-CBKHF-JSCHC-93B3J-5HHBJ
CSK3T-FBW9F-TZCS5-S3JBJ-R5JW9
W9CTT-ZBKZF-THK9K-HB3J3-WF5FF
5S5JJ-TCKZR-3ZC9C-HJT3B-6ZJXT
CHCBB-KWWH6-BSKZC-SJ3TT-39S5Z -
istvansebok
tag
Köszönöm szépen
-
válasz
istvansebok
üzenetére
Limitről nem tudok, de félóránként 1 cuccot tudsz venni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
istvansebok
üzenetére
Fél óránként egyszer. Pont ezért jó, mert cserélődik adott cuccokon a roll, így ki tudsz szedni olyan godrollt amit akarsz.
-
H3XHUN
tag
válasz
istvansebok
üzenetére
Fél óránként egyszer. Amúgy korlátlan.
-
Sunrider987
tag
-
Edem05
őstag
[link] Black Market helye. 😉
-
Edem05
őstag
Nincs mit srácok! 🫡
Más:
Nézzétek az új update notes-t? Frissült a black market és a heti boss. [link] -
-
Amartus
senior tag
Van arról infó, hogy a területeknek milyen szinthatárai vannak? UVH1, 37. szintű Rafa Wyclef-menedéknél 41. szintű sima denevérekkel találkozott, egy repülő felderítő drón piros felkiáltó jelet kapott kis háromszögben. És ezeken kívül sorozatban jöttek a felkiáltójeles mobok. Ugyan akkor Moxxi-menedéknél 37. szintű ellenfelek voltak csak.
Ezért kérdezem, hogy a területeknek milyen szinthatárai vannak? A neten keresgélve nem találtam erre infót.
-
Edem05
őstag
Megjöttek az új kulcsok 🔑💀
J9RTT-KWCK3-CFBB5-BTBT3-FKRB6
BHRB3-XCWCJ-WFJTK-JTJJT-FCWF9
3SRB3-95CC3-K6TB5-BTJTB-66ZHW -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987
üzenetére
mondjuk PoE (és főleg az oldschool runescape, esetleg a Diablo2 1.12 full magatalálós) crowd az mindenkinek jobb lesz, ha békénhagyja a többi franchiset.
Nem, nem akarom 200*szor megölni azt a bosst és nem, nem akarok olyan itemeket, amik kizárólag matematikai eséllyel eshetnek egy loot'n'shooterben, ahol pont az adná a változatosságot, hogy esik 5 egyfajta legendaryból, de mindegyikkel máshogy kell picit játszani.
"de ha majd kiesik, mekkora öröm lesz" -> nem, sose lesz, mert biztos nem lesz egyikünk se abban a három emberben, akinek egy szezonban kiesik a cucc. Mert kb annyi esély van rá matematikailag. Örülök, hogy legalább nem pénzt vernek el a szerencsejátékra, de kb arról van szó itt, semmi másról.
BL4phosphene fegyvereknél nagyon úgy néz ki, hogy kb 100 óránként esik átlag egy.
Aztán persze visszamehetünk a BL2 szintjére. Beleértve a Grogg nozzle + slag pimpernelt, ami páros jórésze tippre character editorból jött (hacsak valaki nem töltögette újra kézzel vagy nem adta le a questet).
*konkrét példa leveling alatt, Hellfiret farmoltam. Ez megvolt egy este alatt, utána én felhúztam az altokat és elengedtem, hogy bármit is target farmoljak, mert időpocsékolás.
-
Sunrider987
tag
Viccet probalnak csinalni abbol hogy mennyire kepzavarban vannak. Volt egy koncepciojuk amikor megcsinaltak azt az ordinance-ot, es ez egy bullshit hogy limitalja a build diversity-t, mert minden karakternek van tobb non crit alapu buildje es ez mind pre nerf csak valamelyik oltonyos a Gearboxnal maga ala csinalt hogy jaj tul sok a nyigas a jacobs knife miatt akkor inkabb nerfet neki meg akkor mar ugy jo a lud ha kover es egy fust alatt a jacobs ricochet is "kijavitottak" meg a tobbi. Erre annyit mondott csak Moxsy hogy szerinte tul sok a nerf es tul keves a buff es pont a nerfek azok amik nala erezhetoen limitaljak a valtozatossagot, az egesz balance patch gyakorlatilag ennyi:
BUFFOLTUK AZ ASSAULT RIFLET TESSEK AZZAL JATSZANI
Vicc. Igen fejen talaltad a szoget, elment az eszuk es nem csak a marketingeseknek, illetve nem ok a hunyok...
Az elejetol fogva ez volt a velemenyem, azok a turistak akik a Borderlands-be a balance-ot kersik azok kurvara el vannak tevedve, menjenk inkabb szepen vissza a poe meg a diablo jatekukba es ott keressek a balance-ot, a borderlands sohasem szolt errol....
Most a glitches Amon buildnel kivancsi vagyok mit lepnek, mert a mondas szerint aki A-t mond az mondjon B-t is, csakhogy hirtelen sokan valtottak Amon-ra pont a broken buildje miatt, na akkor hogy lesz? Szoval vagy van koncepcio vagy van egy idiota vezetoseg, szerintem most eppen az utobbi... -
H3XHUN
tag
Rainbow shotgunban mi a jó? Nekem nem tűnik erősnek. Sav-rad-áram ha kell vkinek viheti. Továbbá teljesen alap Queen's Rest és Seventh Sense, valami 7900 dps-es Order-Ripper pisztoly legendary.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért a marketinges csapatnak is időnként elmegy az esze

-
tibee77
őstag
Banyek en pl. Bod-ot mar jo ideje farmolom, van belöle vagy 10 db, abbol 9 db armored bod meg egy armior vagy milyen nevü , ez fire elementes shotgun/smg-s.De mondhatnek csomo masik fegyot, mar jo sok mindent kifarmoltam ami az en karimnak jo lehet.Az tuti , hogy a bod-nal sokkal jobban szeretem a slugger-t, az brutalis jo cucc.Nem tudjatok, abbol csak egy fajta van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt LCD kijelzők
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sztem megéri!