- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
őstag
-
dino_m
őstag
-
ETOM
addikt
FSR4 bekapcsolva szétkenődik egész autóknál ghosting van.
-
JulesTS
addikt
Most hogy ingyenesen kipróbálható, lehúztam.
Mentem gyorsan vele egyet. Tudom, még "béta", bár szerintem egész jó állapotban van. Grafikája kifejezetten tetszik. Az autó fizikája sem rossz, bár kicsit megbocsájtó. Viszont az FFB nem elég informatív, kicsit a gumiköteles kormány jut róla eszembe.
Kihagyom a vásárlást, amíg Raceroom, iRacing, AC, ACC, LMU AMS2 szintjét nem tudja, nehéz lesz labdába rúgnia (legalábbis nálam), főleg, hogy GTR2 utódaként vártam rá. -
dino_m
őstag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Nem kell túl komolyan venni a 2.0 számozást. Ez még béta fázisban sincs. Ha ezzel a tempóval folytatják, akkor talán egy év múlva lesz belőle 1.0.
-
PapírVilla
aktív tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
DLSS frame generation 3X -el egész jó lett.
Viszont a Porsche (Cup) viselkedése esőben (is) túl baratságos. -
dino_m
őstag
-
ArtMooney
tag
Steam-en március 30-ig ingyenesen játszható [link]
-
dino_m
őstag
-
JulesTS
addikt
Ez azért mókás:
https://www.facebook.com/share/r/14ZshXKECoB/ -
dino_m
őstag
Csak arra lennék kíváncsi, hogy mi a fenét csináltak a megjelenésig, ha ezt november óta így össze tudták rántani. Részemről már csak a tartalom bővítés és a VR hiányzik. 31-én jön az első idei fizetős DLC, ahogy a menetrendben ígérték. De ez még azért sovány... Ian Bell korábbi címeihez képest.
-
dino_m
őstag
-
-
nyilvan sokat nem erek vele, ha csak en nem veszek felkesz early jatekot, ha masok sokan megveszik es leokezzak
ilyen ertelemben igazad van, hogy "kialakult egy mindenki számára elfogadható rendszer".nekem az Assetto/Wreckfest jo tanulsag volt, ill. most a PMR egy kicsit mashogy szinten.
amugy masokkal ellentetben en Ian-t egyre inkabb megkedveltem, mikozben masok egyre jobban meggyuloltek
nekem szimpatikus volt, amit probalt megvalositani a PMR-el, ill elotte a PC1/2-vel. a sok kamu azeert fajt.(sot nekem a PC3 is tetszik es bar oriasi hiba h sima szamozott resz neven jott, megertem ha a kiado probalta penzre valtani a megvett licenszeket... NFS Shift3-kent perfekt lett volna
)---
mod palya : belegondolni is faj, h jol fogyo jatekkent mi minden lehetett volna a PMR
imadom a fantasy palyakat, ezek adjak egy jatek igazi valtozatossagat. mara persze meg a forza/granturismoban is ritkak lettek
de tudom h a szimesek inkabb mennek otezredszer is SPA-ban, mint egy uj palyan elsore... -
dino_m
őstag
Egy készülő pálya mod. Maga a pálya a fikció, de igencsak hangulatosnak tűnik.
-
dino_m
őstag
Oké. Te nyertél. LOL!!!
Nem miattam.
Amiatt, hogy a szimulátor készítés nem egy egzakt tudomány. Ez olyan, mint a való életben. Ha lenne egy általános törvény, akkor pl. F1 ben is 20-22 tökéletes autó lenne. De nincs. Mivel ahány beállítás, annyifelé viszi el a dolgokat. A szimekben is így van. Ha valamit megváltoztatsz, az vihet jó és vihet rossz irányba.
És szándékosan nem említettem az anyagi részét a dolognak. Ezeket a játékokat is emberek csinálják és pénzből élnek. Manapság kevés olyan stúdió van ami megengedheti magának, hogy évekig a háttérben fejlesszenek egy progit, miközben más bevételük nincs. Gyanítom, hogy itt is az volt a valódi ok. hogy 3 év után elfogyott a pénz és ki kellett jönni a játékkal. Csak mellékesen említem meg, hogy Ian Bell a saját tőkéjét fektette ebbe a játékba és így is kénytelenek voltak a Giant-tel szerződni.
AMS2-őt 5 éve fejlesztik már úgy, hogy lényegében Reiza kapott egy kész PC2 alapot. Az öt év alatt az alapjáték 1milliós eladott példányt ért el és 27 DLC-t adott ki. Így biztosítva van a bevételük és kényelmesen dolgozhatnak a progin. És nem utolsó sorban elégedettek a játékosok is. Szóval nem miattam ilyen ez a műfaj. Csak kialakult egy mindenki számára elfogadható rendszer.
Már említettem, hogy el vagyunk kényeztetve jobbnál-jobb szimekkel így nem vagyok rákényszerítve, hogy csak egy címnél akadjak le. -
Ehetsz otthon is, magad is elkeszitheted. DE ha etterembe mesz, akkor elfogadod a felig nyers etelt ?
A Sports Car GT kesz szimulator volt anno, ahogyan a GTR is, mondjuk. Voltak aprobb hibak, de felkesznek egyiket se mondanam. En azt erzem, az LFS-el, elso Assettoval kezdodtek a nagyobb bajok.
"Tök fölösleges ezen dilizni. Ez ilyen."
Miattad.
-
dino_m
őstag
A kaját megfőzik, megsütik és megeszik. Nem fejlesztik.
Ha nem eszel, éhen halsz. Ha nem veszel szimulátort nem történik semmi.
Valamit félreértettél. Nem félkész szimekkel akarok kimondottan játszani, de a tapasztalat az, hogy nincs olyan, hogy kész szimulátor. Igazából manapság már az árkád műfajban sincs kész termék, mert az új ficsörök mellett javítások és egyéb kisebb-nagyobb fejlesztések is jönnek, konzolon is. Tehát a szimulátorozás nem a kész játékok műfaja. Ha kész alkotásokra vágysz, akkor lehet, hogy műfajt kellene váltanod.
De folyamatosan mehetsz széllel szemben is vagy vívhatod a szélmalom harcot is.
Tök fölösleges ezen dilizni. Ez ilyen. -
de hogy van az, hogy felkesz jatekot "szivesen" veszel, felkesz etelt meg nem ?
tovabbra is csak ideologiat gyartasz arra, hogy miert jo, ha egy felkesz szart kapsz a penzedert
amikor a felkesz szarral megteszed az elso korod, ott nem szorakozol jol. az elkoltott penzedert nem kapod meg az elvart elmenyt. a felkesz szar soha, sehol nem a jo definicioja, legyen az etel, jatek, barmi."Arra gondoltál, hogy azért szeretjük, fogadjuk el a félkész szimeket, mert megadják azt az érzetet, hogy ez egyre csak jobb lesz?"
Ah, tehat minden felkesz szim kesobb biztosan elkeszul es kimondottan jo is lesz?

A PMR nem lett jo jatek az 1.0 ota kijott pecsektol, siman csak az elvarasainkat igazitjuk szepen lassan hozza
Kompromisszumot kotunk, mi jatekosok es ok a fejlesztok. Plusz a 286-386-486os idokben is leteztek patchek, javitott valtozatok, bar idonkent valoban folytatasnak hivtak oket, vagy kiegeszitonek, stb. En pl nem varom el, hogy az ACC-t vegtelensegig fejlesszek, en ACC2-t akarok, ott van meg az esely, h LENYEGESEN jobb legyen, mert ott LENYEGESEN tobb eroforras menne el ra (vs pecselgetes a dlc-k bol befolyo penzekbol). Annak viszont orulok, hogy a F1GP volt annyira jo anno, h nem felkesz szemetkent emlekszem ra.
A PMR nem AAA aron jott ki, ezt szogezzuk le akkor ujra. Azt eleve uzente az arazas, h itt-ott kilog majd a lolab

Az 1.0 nem felkesz volt, hanem 0.0 kesz volt, hasznalhatatlan es alkalmatlan volt barmire.
Az ACE jo pelda arra, h mi a gond az EAccessel, szepen csokken a scope, mikozben sok, mar befizetett ember magyarazza, h ez miert jo es h micsoda szuper fejlodesen megy keresztul amugy a jatek
Atvertseg/igenytenseg vs kognitiv disszonancia. Szolnak itt meg fanfarok, amikor 1.0ra poccintik a verzioszamot, meglatod 
-
dino_m
őstag
Szerintem azért ne menjünk el demagógiába.
Ne keverjük össze a mindennapi életvitelünket egy játékkal. Vannak olyanok, akik még csak nem is láttak szimulátort. És megvannak nélkülük.
És hadd ne legyek én is demagóg és hadd ne mondjam, hogy ez egy játék. Nem kötelez semmi, hogy megvegyem. Én döntök, hogy kell vagy sem. Szóval, ha úri kedvemben egy félkész játékot akarok venni, akkor megveszem, de dönthetek úgy is, hogy nem veszem meg. A PC-m, a kormányom és az egyéb kellékek, amit szintén nem kötelező jellegűen megvettem, sokszorosa egy ilyen játéknak. Nem iszom, nem dohányzom valamire csak el kell költenem a pénzem.
Nincs itt semmiféle közös jó. Én a saját magam szórakozására veszem meg, amit megveszek. Ha úgy döntök, hogy nekem ez kell, akkor így is, úgy is kiadom azt a pénzt. Tök mindegy ebből a szempontból, hogy ma veszem meg vagy csak egy év múlva. Abból a szempontból viszont nem mindegy, hogy mikor akarom a kezembe venni. Csak itt van egy speciális dolog a szimekkel, hogy sose lehet azt mondani, hogy kész. Legfeljebb abba hagyják.Esetleg fordítva látod a dolgokat. Arra gondoltál, hogy azért szeretjük, fogadjuk el a félkész szimeket, mert megadják azt az érzetet, hogy ez egyre csak jobb lesz? Nem az van , hogy kapunk valamit a pénzünkért és azt kell szeretni vagy nem szeretni. A kezdetekkor nagyjából ez volt. Megkaptuk a "dobozos" változatot és az vagy jó vagy rossz volt.
A 286-os Intel idők óta játszom már autós játékokkal. És mindig az egyre jobb realizmusra vágytam, vágyom a mai napig. Most úgy el vagyunk e téren kényeztetve, hogy szinte már természetesnek vesszük, hogy jönnek egymás után a jobbnál jobb szimek. Egy közös van bennük, hogy évek óta, a megjelenésük óta fejlesztik őket. Egyik sincs kész. Nem sorolom, hogy melyiket hány éve fejlesztik. De olyanok, mint a jó bor minél öregebb annál jobb.
A PMR annyiban negatívum, hogy mepróbálták kijátszani a rendszert, hogy ők készen jönnek ki. Nem sikerült.
Igen mindenki szívesebben fizet, ha azt kapja a pénzéért, amit vár. Itt mindenki egy kész progit várt AAA árért. Mert ezt ígérték. Ha azt mondják, hogy itt a produktumunk félig készen, fél árért. Akkor azért fizet mindenki és láss csodát! Tényleg csak félig van készen és ahhoz képest elég jó kis cucc és benne van a kalapban, hogy még jobb is lehet. Persze így is benne van a kalapban, hogy jobb is lehet, de már kesernyésebb szájízzel nyeljük le a pirulát és kicsit átverve érezzük magunkat. Ha EA-ként kapjuk meg, akkor a tudatunkban az van benne, hogy ennyi pénzért lesz egy újabb jó kis játékunk. Ilyen az emberi természet. És mindenki jól járt. Végül ez a lényeg, hogy senki ne érezze úgy, hogy veszített. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
etteremben is szereted az osszecsapott, felig megfozott etelt ?
szereted, ha a villanyszerelod otthagyja osszecsapva a melojat, felig eletveszelyesen kilogo vezetekekkel a falbol ?
ha a kocsid a szerviz utan idonkent lerohad, fustol, kigyullad ?kognitiv disszonancia. hazudsz magadnak, hogy konnyebb legyen elviselni ezeket a "felszar" "hulladekokat" amiket 1.0 szimeknek nevezunk

#333 dino_m
olcsobban es 0.7 verzioszammal elfogadhato lett volna a PMR megjeleneskori allapotaban? szerintem nem, ez semmilyen ideologizalas mellett nem lett volna oke, a penzedert valami erteket varsz, az itt megjeleneskor nem volt a termekben. ertekelhetetlen volt. raadasul a cegnek a kisebb arcimke miatt kevesebb bevetele lett volna, earlyre eleve sokkal kevesebben ugranak ra megvenni, szerintem ez a csod receptje, de legalabbis az orok kisszerusege. TUDOM h LMU, AC, stb a folyamatos kuldulassal (dlc orulet) fenn tudja hellyelkozzel tartani ezt a rohejes modellt, de hogy ez a KIVANATOS nekem, neked, a vegfelhasznalonak ???
Csak elfogadod, mert azt hiszed, vagy ez van vagy... semmi*.leegyszerusitve: mi fizetunk/fizessunk, hogy ingyen betateszteloi legyunk egy cegnek ??? basszus, ez nem egy tarsadalmi munkaban/community work cucc, ahol mindenki ingyen beleadja az eroforrasait a kozosbe a KÖZÖS JÓÉRT

* _lehet_ h ez amugy igyvan es a mostani allapot az egyetlen mukodo modell, de en ezt nem vagyok hajlando elfogadni, nem asszisztalok hozza. a PMR megvasarlasa vs az ACE,ACR,LMU meg NEM vasarlasa erre volt kiserlet a reszemrol
sajnos az S4 nem volt partner a peldastatualashoz 
---
egyebkent szamomra a GT4 vezetesi elmenyre fantasztikus, csak kozben egy szaggatos hulladek lett a ps5 valtozat.... "Én kifejezetten szeretem, ha egy szimulátor nincs kész" ... mondhatnam, de valojaban szivesebben toltenem a szorakozasra(!!!) szant idomet egy jo, jol futo jatekkal. Nem elek orokke, az idom veges.
-
dino_m
őstag
Az első olyan szim, amit nem azért szidnak a szimesek, "mert ez nem is szim", "ez árkád" és hasonlók, hanem azért mert nincs kész.
Mivel azt ígérték, hogy kész játékként jön és az ára is ehhez igazodott.
És igazuk is van.
De! Ennek ellenére én még nem láttam kész szimulátort.
Tehát, nem tudom mennyire volt valós elvárás és azt sem tudom, hogy az S4S mit értett kész játék alatt?
Így utólag okosan, azt kell mondjam, hogy az S4S saját magát szivatta meg.
Elég lett volna egy nyomott áron kiadott early access és ma már menne a melyik szim jobb vetélkedés és ami ezzel jár.
-
válasz
PapírVilla
üzenetére
DD-s kormanyokkal is csinalt VALAMIT a jatek, meg 1.0 alatt is (pl a fanatecemmel, konzolon).
De a gamepad azota is szar, mint kvazi minden szimulatorban.
Ez nem azt jelenti, hogy nem reagal a kocsi, ha elnyomod a gombat a gamepadon, tehat funkcionalisan oke, csak vezetni kvazi .... elvezhetetlen
vs. kormannyal szerintem tok elvezetes. -
válasz
PapírVilla
üzenetére
A tesztelok jeleztek a bajokat, ignoralva lettek meg leoltva a devek/IAN altal - elmondasaik alapjan .... (nem klasszikus tesztelokrol van szo, hanem bennfentes jatekosok, influenszerek!!! manapsag a tesztelo TE vagy eleve, liveservice helllloooooooo)
Itt csak a vezetes hibazott, senki mas, ha igaz h a GIANTS amugy nem presszionalta a megjelenest (bar bonusz mulhatott rajta!). Ezt minimum egy, de inkabb ket honappal halasztani kellett volna, bar ketseges, h a karacsonyi szezonban mennyi melot lehet elvarni a gardatol... igy tuzet oltani talan jobban bevallaltak a horrort, nemtom.
Az xbox bananozasrol.... a jatek gamepaddal a legeslegszarabb, teljesen kihagytak a szamitasbol, h varhatoan kik is adnak majd ezert penzt (nagyon sok konzolos varta megvaltaskent a jatekot! picit en is... bar en spec kormannyal nyomom).
-
borzalmas megiteles, minimalis jatekosszam.... a tovabbi fejleszteshez viszont kellenenek majd a dlc bevetelek vagy valami csodabol eredoen megugro alapjatek eladasok... en nem latom, hogy johet ez ossze.
DIREKT nem vettem early access jatekot (pl assettok), erre belenyultam a PMR-be, es ahogy a folyamatosan valtozo early accessek, ez a "betateszt" is elhasznalta a jatek iranti lelkesedesem es hiaba erzem, hogy egyre jobb, ha kozben kezdem megunni is - pedig nem jatszom vele sokat (heti 1 karrier hetvege, gyakorlassal, kvalival, versennyel, 1-2 ora max/alkalom).
a roadmapen kb semmit nem latok, ami nalam felemelne a jatekot jelentosen, szoval tippre 20 ora utan, savanyu keppel kerul majd orokre a polcra, marad meg rossz emlekkent...
-
PapírVilla
aktív tag
"Sokféleképpen lehet ezt magyarázni. De ami a játékosainkat és a közösségünket illeti, röviden a következő: Komolyan rosszul mértük fel, hogy hol tart a játék a megjelenéskor.
Miért? Sok okot sorolhatnánk – sok közülük jogos –, de mindegyik kifogásnak hangzik, és nem ezt akarjuk közvetíteni. Az eredmények számítanak, a végeredmény számít, és végső soron mindenkit ez alapján ítélnek meg. A kivitelezés a lényeg."Ilyenkor én elsősorban a tesztelőknek szeretnék gratulálni! Egy csapat majom volt X-Box banánnal a kezükben?

-
dino_m
őstag
-
dino_m
őstag
-
dino_m
őstag
Ide rakom, de bármelyik másik szim topikba is lehetne.
-
dino_m
őstag
-
válasz
zsozsa74
üzenetére
biztos szenilis az oreg
amugy o ki? valami ex versenyzo?
nem teljesen ertettem mi is pontosan a gondja a kocsi elejevel? a szim-angolom se perfekt meghat... en nem vagyok versenyzo, nemertem a zsargont
de ha szerinte a gt4 olyan mint volt, akkor kar videoznia, mert csak felrevezeti a nezoit .... (gt4et fek nelkul bevagtad a hajtukanyarba, es megtartottad siman, ehez kepest mar sokkal nehezebb .... riolebb? nemtom, sose vezettem gt4 autot
tehat en csak az elvezetesseget tudom ertekelni es h rohadtul mas... de az 1.5.00hoz kepest is mas ) -
dino_m
őstag
![Lehet, hogy egy kép erről: autó és , szöveg, amely így szól: „ナス PROJECT RACING] UPDATE LEARN WHAT'S NEW IN PATCH 1.6.0.1”](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/637147002_122204122400346437_4730244937896366670_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=13d280&_nc_ohc=VvTh1FzAkuEQ7kNvwHBXzE8&_nc_oc=Adkh7t1cg8f7lAVvVnqjfq6DXx00qYAzc-xUNbgDlg4-szQbfEjFy6f5d9yLgn7riNvasMklItIAkrU-t_Gw69J0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=hb2FokiFNuSU34mV2aY45A&oh=00_Afusn_izfVdw-UFCODApTXyqNWuIextEQ0ofBgYmD0YZSA&oe=699CC066)
Az 1.6.0.1-es javítás tovább folytatja a munkát a stabilitás és a vezetési érzet javításán, miközben a közösségi visszajelzésekre is reagál. Íme a legfontosabb újdonságok:
🔄 Új gumimodell és több fejlesztés a GT3-as osztályban.
🔄 További fejlesztések több járműosztályban.
🔄 Jobb stabilitás és teljesítmény.
🔄 Fejlesztett Force Feedback (FFB).
🔄 További finomítások a járműmodelleken és a MoTeC rendszereken.
Az 1.6.0.1-es frissítés jelentős fejlődést hoz a GT3-as osztály gumimodelljében.
A pontosabb csúszási- és tapadási szögeknek, a határon érkező egyértelműbb visszajelzéseknek és a tapadásvesztés sokkal természetesebb átmenetének köszönhetően ez a frissítés közelebb viszi a GT3-as autókat a tervezett vezetési viselkedésükhöz. A cél egy hihetőbb, következetesebb és pontosabb vezetési élmény biztosítása, különösen versenytempónál.
Ahogy a korábbi fizikai frissítéseknél is, ez a változás hatással van a meglévő autóbeállítások egyensúlyára. A frissítés előtt készített egyedi GT3-as beállítások már nem biztos, hogy a kívánt módon működnek, és valószínűleg módosításra szorulnak az új gumi- és járműviselkedéshez igazodva.
Azt javasoljuk, hogy a játékosok vizsgálják felül minden GT3-as autó egyedi beállítását. -
dino_m
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Van javulás, van ami nem változott és van olyan is ami visszalépésnek tűnik. Amikor azt mondom, hogy nem változtak bizonyos dolgok, akkor arra is gondolok, hogy nem is kellene rajtuk változtatni vagy még nem változtattak rajta pedig kellene és arra is, hogy jó lenne, ha újra gondolnának dolgokat. Igazából, így kellene korrektül jellemezni a játékot.
Tehát bármi is volt a fejlesztők szándéka a megjelenéskor, az nem jött össze, mert ez még nagyon nincs kész. -
zsozsa74
őstag
Azért nem mindenki szerint pozitívak a változások, az öreg Davecam szerint konkrétan ugyanolyan sz.r, mint volt. Mintha mi sem történt volna.
-
Hetvegen en is mentem par orat, folytattam a karrierem.
CSAKHOGY.... elveszett a nevezesem, ami 200k volt a bajnoksagra, ahol annyit nyertem volna, h vegre komolyabb kocsikat is vehetek.
A maradek 100k penzbol nem tudok ujra benevezni
Szerencsre volt a modok kozt World Tour, 0 nevezesi dijjal... es a vegen majd fizet 1 misi korul. Enelkul kvazi csodbementem volna
Egy bug miatt
Nade, a GT4 AMG-m eleg nehezen vezetheto, azaz elvezetes
lett az elmult par pecstol, kar h mostmar az erosebb/historic contentet jatszom.Az AI neha tenyleg brutal agressziv/vak, legutobbi versenyen ugy belemjott hatulrol, h 29k javitast kellett fizetnem.... de maskor meg total felrerantja, ahogy elozom a belso iven....
Amugy igen, ez a fizika es a PC2 korites/tartalom/jatekmotor kellett volna a "tokeletes" Project jatekhoz
-
dino_m
őstag
Lehet, hogy megosztó lesz amit mondok, de most hogy egy kicsit jobban belemerültem a játékba 1.6-os javítás után, azt kell mondjam, hogy szimes szempontból az egyik legjobb szim készülget itt szép csendben. Nagyon élvezetes vezetni a különböző korú és típusú autókat. Mielőtt bárki megszólna, nem tökéletes, vannak hibák is. Ha ilyen fizikát írtak volna anno a PC2 alá... Na mindegy.
Nálam a Top 5 most így néz ki:
1. AMS2
2.ACEvo
3. LMU
4. AC Rally
5. PMR
A sorrend rugalmasan változó, mivel az összes progi még fejlesztés alatt áll, függetlenül a verzió számaiktól. Na meg, ha menet közben mindegyikben javulna/lenne/lesz már VR támogatás is... -
dino_m
őstag
Már jó ideje nincs fenn a gépen az ACC. Őszintén megmondom, egyszerűen untam. Sokszor azon kaptam magam, hogy ásítozok közben. Tömény GT egy kicsit uncsi. Jobb szeretem a régebbi sportkocsikat, az utcai autókat, azokból is főleg az elektronikák előttieket. Az AI akkor még nem volt túl combos, amikor napirenden volt nálam.
-
az AI onnantol kezd latni, ha rendesebben melleertel, en ezt vettem eszre (2 peccsel ezelottrol), de akkor mar vigyaz is rad nagyjabol. en egyelore a karrieremben "GT4ig jutottam fel" ... nemtom hypercarhoz eleg jo vagyok-e, h azok mennyire vezethetoek.
de kilokni nem lehet(ett) oket, ez teny, raadasul eddig a tores is fura volt, szoval jobb volt elkerulni minden kontaktot

amugy ACC AI-rol mi a velemeny? mert nekem az az etalon jelenleg, abszolut latja, ha mondjuk belso iven elozod, de akar kulson is, figyel/vigyaz rad... ha hibazol siman visszatamad es vissza is eloz. de az F1-ben is jok az ellenfelek, csak ott a sebesseg es az openwheel megis tobbszor vezet katasztrofaig
ams2-t sokan dicserik, azzal ennek eldontesehez nem mentem meg eleget. -
dino_m
őstag
Kipróbáltam a frissítés után Hypercarral az offline versenyzést, de az AI felb@szott. Kanyaron úgy mennek át mintha ott se lenne és ha útban vagyok neki, akkor nemes egyszerűséggel letol a pályáról. Csak úgy heccből megpróbáltam rátámaszkodni és leszorítani a pályáról.
Oda volt betonozva. Meg sem tudtam mozdítani.
Ebben az állapotában a játéknak biztos nem kezdek bele a karrierbe. Na meg amíg nincs VR.
Megpróbálom ezt a progit úgy kezelni, mintha csak béta 0.6v lenne, mert 1.6-nak eléggé röhejes. -
na, mostmár nem csak fényes nappal zajlanak a karrierversenyek
remélem nem kell ehez ujrakezdeni.....szintén jó, h a dlck is beépülnek a karrierbe, de félek is h az elkezdett karrierem nehézségbeállítása nem lesz jó az AI változtatások miatt.
most h az acc karrier vegere ertem, a gt7 melle a PMR lesz A masik szim

-
dino_m
őstag
-
válasz
frenky501
üzenetére
amikor egy jatekban csomo minden tokre rendben van, de megse all ossze kesz jatekka, mintha meg fejlesztes alatt volna... vagy bar keszen van adott reszlet, de benacska, placeholder, elnagyolt.
mintha par zseni egy garazsban keszitene, de mar nincs penz, kedv, stb RENDESEN befejezni

pl az AMS2 tud mindent, jol nez ki, PC VR-ban elsodleges tesztjatekom volt, tenyleg tetszik. DE.... ahogyan az elso resze, ugy a folytatas se kot le, mert nincs celja a versenyeknek, nincs benne karrier. egy remek vaz, amire nem epult semmi (oke, multi van, de felteszem ott is volna igeny valami ranked/pontrendszerre, szervezett versenyekre.... nemtom, tippelem)
tokre megerdemelnek a fejlesztok, h valodi sikerre valtsak a befektetett munkat, szerintem siman van mar annyi tartalom keszen, h egy nagyon valtozatos karrierrel kapjon konzolon egy 1.0 kiadast. pecen nehez ugy, mert ott akinek hianyoznak dlc/k o hogyan jatszana a karriert ? ha meg csak az alapjatek tartalmara epul a karrier, az lehet h keves vagy inkabb kihagyott ziccer ? ez a bajom az ilyen elhuzodo, evekig jovo "kiadasokkal" .... valakit kar er
es pont a legtobbet kolto dlc tulajokkal szvsz nem lehet kiszurni, hogy itt a 200 euronyi tartalom uj vasarloknak mondjuk 40ert, GOTY edition upgradekent... vagy nemtom, de szerintem nem szerencses.mashol is olvastam, hogy jon egyjatekos tartalom, orulok es felek egyszerre
a semminel egy AC/ACC szintu karrier is jobb persze, de barcsak magasabbra lone vegre egy szim-fejleszto ..... -
dino_m
őstag
Valószínű, hogy megélnek belőle, mert már hét éve ezzel a címmel foglalkoznak. Szerintem az AMS2 több, mint egy szimpla garázsszimulátor. Az új fejlesztői naplóból meg elég világosan kiderül, hogy egy terv alapján dolgoznak és a végére időzítették a single karriert. Vagyis, de. Igen is lesz egy elég erősnek szánt single rész is. Nem véletlenül fejlesztik folyamatosan az AI-t, ami mellesleg mára az egyik legjobb a szim piacon és még nincs is kész. Másrészről a multit is továbbfejlesztik oly módon, hogy harmadik féltől származó online rendszereket építenek be a játékba. Az hogy teliárasan vagy se adtak el egymilliót meg mindegy, mert a tulajok többsége folyamatosan megveszi a DLC-ket is, tehát egyre nő a bevételi bázis. Milliók meg egyik szimhez se csatlakoztak. Igazából nincs is szükség tömegekre. Ez egy rétegjáték még akkor is ha némelyik cím időnként felkapottabb a többinél. Hiába van napi 20ezer játékos egy címnél, ha egyszerre legfeljebb húsz ellenfél jön össze egy online bulin. Legfeljebb több lobby közül lehet választani, de azoknak is 85%-a GT3 és Spa.
A PMR több akart lenni, de nem lett... sajnos... egyelőre. Amennyire sajnálom, hogy ez lett belőle, annyira bízom is benne, hogy fel tud állni a földről. -
AMS2 ... hat remelem megelnek belole a fejlesztoi es lesz folytatas, esetleg egyszer rendes, komplett jatekkent. Tudva h csak egy vaz, en fillereket adtam erte es felek az 1 millios eladas nagzresze sem a teliaras megjelenesbol jon
Fel-DLCzve pedig dragabb lenne minden jateknal, szingli tartalom meg meg akkor se lesz benne... nekem ott ez a bajom. Reszleteiben tud mindent, csak ... garazsszim, sose akart annal tobb lenni. A PMR legalabb akart volna 
Es minel tobb rossz pelda jelenik meg, annal kisebb az esely, h egy igazan jonak valaha is bizalmat szavazzanak milliok. Ez pedig az altalam preferalt modell halala
(ertsd: kesz, komplett jatek, egyjatekos es tobbjatekos tartalom, valoban kiegeszito DLC pakkokkal kesobb)Mindjart utanaolvasok a rennsportnak, h azzal mivan
-
dino_m
őstag
Kár a PMR-ért az biztos. Az is biztos, hogy elúszott a nagy lehetőség. Nézd meg az AMS2-őt! Napi 1000-2000 játékost mutat ki a Steamdb, miközben éppen az új fejlesztői naplóban írja Renato, hogy az egymillió eladott példányhoz értek kis híján. Ki tudja? Ez a szimes világ. Eléggé réteg önmagában is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert ugye ez az ACE-ben van. Nem a PMR-ben.
Ezt hogy szúrta ki?

ilyen ertelemben igazad van, hogy "kialakult egy mindenki számára elfogadható rendszer".
imadom a fantasy palyakat, ezek adjak egy jatek igazi valtozatossagat. mara persze meg a forza/granturismoban is ritkak lettek 

Oda volt betonozva. Meg sem tudtam mozdítani.