Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Milyen konfigod is van?
Szerk.: 5 percen belül inkább szerkeszd a hsz-t, ne írj újat.
#8953 Orphy: Nem tenném a nyakam rá, hogy ott nem az alaplappal van a baj, baromi régi. KT880-as vagy nForce 2 Ultra chipsettel szerelt lapot kéne keríteni (5-6k), vagy AGP-s K8-at, az egymagos procikat már szinte ingyen dobálják az ember után, az AGP-s alaplap már nehezebb.
-
Egyik ismerősömnek is hasonló konfigja van, mint neked, és azon elég lassú a Vista.
Bár ha csak a DX10 fejlesztés érdekel, arra elég a 2600Pro.(#8946) MatyeeAM2: Pedig de
Crysis DX10-ben elég siralmas.
(#8947) fiftyke: COD4-re a 8600GT szerintem jobb, már a 2600XT-vel is elmegy 1024x768-ban max-on, 4xAA-val.
-
efegyke
tag
Hello!
Jó lenne tudni a géped többi alkatrészét hogy a Vistás kérdésedre tudjunk válaszolni.Ha lassabb géped van alapból nem is érdemes Vistát használnod mert a játékoknak nem marad eléd proci/RAM kapacitás.Omega driver szerintem nem jobb mint az eredeti(én 8.2est használok)lassulnak a játékok tőle(nálam)
Tedd fel manuálisan a 8.2es drivert és ahhoz valami CCC-t ami szimpatikus neked!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest