Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orphy
csendes tag
Először a gyári driverrel próbálkoztam - nem volt jó.
Utána talán a sapphire hotfix-el - szintén.Az install mindkét esetben végigment, de reboot után mindig sírt, hogy nem találja a kártyát, vagy nem jó a driver...
Végül eltávolítottam mindent, és megpróbáltam manuálisan a 8.3-as ATI-féle megoldást.
Itt érdekes, hogy a CCC már nem került fel, a driver elvileg felment, de reboot után a passziánsz még mindig sírt, hogy nincs 3D gyorsítás. Nem tudom, miért nem tett fel CCC-t, elvileg az All in One installert használtam. Ezek után külön már nem tettem fel CCC-t, főleg, hogy kellett jönnöm melózni.
Lehet, hogy újrahúzom az egész Vista-t ha hazaértem, és megpróbálom újra a manuálisan meghekkelt 8.3-as Catalyst-ot, hátha sikerült hazavágni valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest