használt iphone4
yeah....
"gratulálok emese" látom a tv-s szlogen is megvan... gondolom valóvilág is fekszik
Ha más nem... ez elmond rólad egy szintet, ami lehet sokak számára tetszetős.... de egyébként megmosolyogtató.... Igazi fogyasztó vagy. Lásd példaként a szintén tv-s iq villogató szlenget: "csőcsumi csőtészta" vagy amikor a djuice egy kőtőszó volt....
Ezt direkt hasonlóképpen marketingezik.
Olyan egyedi termék mint az iphone soha nem volt.... touchscreenes mobiltelefon.... jajj az SEP800 nak, meg motorola a925 a007 meg társaik.... olyan egyedi... na látod pont ezt sugallják...
egyedi leszel ha veszel egy iValami terméket... kár hogy szerintem ciki már...
komolyan szerinted aki iphonet vesz annak szüksége is van rá ? iPodnak is.... mp3 lejátszó horror áron (nem most, amikor divatja volt), szintén elismerésreméltó volt a minősége (bár mp3 formatum mint tudjuk...) de mindenki vette aki trendi akart lenni. Igaz negyedáron kaptál sony walkmant.... Vannak akik szeretik a csordát, követni a trendet, majmolni a sztárokat... és vannak akik ész érvekkel vásárolnak olyat, ami KELL nekik, nem olyat amiről csak beléditatják, hogy "ez kell neked"....
Hozzáértésedről meg talán az volt a legjobb, hogy fagy a windows... gondolom 98 ra gondolsz, vagy volt pc-d csak kiderült, hogy nem neked való termék... mert maga a pc sem fagy ám meg, csak ha agyon......... idiota programokkal... meg szar minőségű alkatrészekkel... szóval az asrock alaplapban a semprom proci, rossz hűtéssel, windows xp winter editionnal nem az igazi ez tény.
Azthiszem Te kezded a személyeskedést, de én még mindig jót mulatok ezen.
Bocs ha későn eagálok, nekem a szombat nem erről szól 
Ja és honnan tudom, hogy nem jómóduak a szülők ? Hehe akkor ezek szerint csudijó élet van itt, amennyi iphone tulajt látok, általában panaszkodni szoktak, de nincs pénz.... fura..
Amúgy hasonló neked érvelnem, mint a vallásos népnek a fajfejlődésről... ott is mindig olyan poénos, hogy "nem rólad van szó".... azthiszem itt zárom is veled... kérlek ne válaszolj, mint mondtam van jobb dolgom 
ÉS NAGYBETŰS RÉSZ NEKED: az apple termékek nagyon jók, nagyon jó minőségűek, kellenek, és sokaknak szükségük is van rá, de itt nem ez volt a téma.... az meg hogy magadra vetted...
[ Szerkesztve ]
Honda b*zi, számteches, grafikus, webes, tuningalkatrészes (autó) .... veszélyes keverék. :) / ThinkPad R400, ThinkPad T61, asztaliban meg c2d 6420, mikor mennyi ram, meg rohadt nagy tervezőmonitor. Nem játszok :)