- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cnckane
tag
HEllo
Valaki megmondaná, hogy egy Saphhire 2600XT/512MB-nak gyári hűtéssel nem e sok játék közben a 66°C? -
cnckane
tag
Szerintetek mekkr a teljesitménytöbletre számthatok egy AMD64 3000+-on ha 64bites XP-re váltok?
Valamivel gyorsabbak lesznek a játékok mármint valamennyire enyhül a proci limit a 2600XT-ről? -
cnckane
tag
Hello
HA van egy 3000+ as Athlonom, amit feltudok húzni 3400+ szintjére (Az FSB 250MHz) és stabilan egy óra játék után 51°C-os akkor hagyhatom hogy állandóan ennyin menjen vagy ez árt neki?
Értem ezt netezés, zene dokumentumszerkesztés stb-re. -
cnckane
tag
A BIOS-ban engedélyezve van, legfrissebb (2005-ös) driverek/bios van.
Catalystban nem lehet engedélyezni, restart után mindig ugyanőgy marad.
Egyébként AIrbone-t/Crysis-t valaki próbálta ezzel a VGA-val és Tiberium Wars/Supreme Commandert?
Nekem TW-n magason már szaggat néha, de lehet, hogy a 3000+-as athlon kevés neki.
Mondjuk a játéknak egy 2.6GHz-es már elégnek kell hogy legyen. -
cnckane
tag
Ha van itt valakinek Sapphire 2600XT 512/DDR3 AGP-s grafkártya megnézné, hogy a Catalyst Smartgart menüpontában az AGP Gyorsirás (Fast Write) be van e kapcsolva, mert én az istennek sem tudom.
Ja és aki ért hozzá az megmondaná, hogy ez mennyiben befolyásolja a kártya teljesitményét.
És még leköteleznétek ha leirántok egy pár játékot milyen beállitásokkal mennek ezen a az AGP-s VGA-n.
Köszönöm -
cnckane
tag
Hello valaki megtudná mondani, hogyan lehet ezzel a kártyával gyorsitani a videókodolást? Leginkább x264-re gondolok, a gyártó oldala szerint lehetséges, legalábbis ott van a specifikéciók között.
-
cnckane
tag
válasz
greatchaos #10446 üzenetére
És milyen játékokkal játszottál még/milyen belállitással ha szabad tudnom?
Airborne-t kipróbáltam és szaggat mint az állat. -
cnckane
tag
válasz
greatchaos #10444 üzenetére
Élsimitás nélkül nálam is, de élsimitással már akadozik itt ott és még nincs is sok egység.
-
cnckane
tag
De állitólag ez a VGA viszi a COD4-etz fullon, akkor egy ilyen Tiberium Wars-t meg szaggat, ahol 30FPS a limit?
Egyébként OmegaDrivert érdemes ehez felrakni, ha nem akarom húzni? -
cnckane
tag
válasz
stevve #10437 üzenetére
29 processz van, amit ki lehet lőnöm:
Catalyst-nak 2 proces, de ezt inkább hagytam, és Kasperskynél 2 processz.
Normál processzoros dekódolás működik, csak nem akarom, hogy kinozza a procit, hamár egyszer ilyen képességű VGA-m van.Szerk.: A játékproblémára nem tudtok valami lehetséges okot irni?
Valamint ennek a FastWrite-nak ki kell lenni kapcsolva? -
cnckane
tag
Már kipróbáltam, de igy sem működik ,azon kivül CoreAVC-t felesleges felrakni,mert a GPU-kat nem támogatja.
-
cnckane
tag
Hello nemrég vettem egy Sapphire 2600XT AGPs 512MB ddr3-as kártyát.
Semmi gond nem volt a beüzemeléssel, legújabb 8.5-ös Catalyst van felrakva AGP fixszel.Eddig az a gondom, hogy: Bsplayer+Cyberlink codecet használok és sikerült is beállitani, hogy a processzor egy 720p-s mkv fájlnál csak 10%-ot hasznánljon, viszont kb 10 mp után a lejátszott képből néhány képkockát eldob és szaggatva megy tovább.
A renderereket cseréltem (VMR9,7 renderless, overlay EVR-ezzel nemm egy abszolút)
Valamint nem tudom, hogyan állitsam be a divx/xvid filmek DXVA-s dekódolását, hogy ezt is a VGA csinálja.
PowerDVD-vel is ki volt próbálva, de ott is ugyan ez van.
Valamint még azt vettem észre, hogy a Catalyst SmartGart-nál az AGP fast writes ki van kapcsolva, bekapcsolni nem tudom, restart után ugyan úgy kikapcsolva marad. A gép biosában megnéztem be van kapcsolva, de most inkább ott is kikapcsoltam ez nomális ennél a VGA-nál (mármint PCIe-ről athozzottnál)?
És még szeretnék kérdezni még egy dolgot.
A CnC3: Tiberium Wars játékot többen is irták egy másik forumon, hogy 7600GT simán viszi ultrán AA-val.
Nekem ilyenkor 15-25 FPS között van és érezhetően lassú
Ez Normális?GÉP:
AMD64 2800+@3200+
2GB DDR400 RAM
Fortron 400W tápElőre is köszönöm a válaszokat.
-
cnckane
tag
Sziasztok én is táp kérdéssel jönnék:
K8U-X alaplap
AMD64 2800+ 1,8 GHz
SAPPHIRE 2600XT AGP 512MB
2x1GB DDRAM
1x200GB Maxtor HDD
1x LG DVD-RAM
1x Floppy Drive
1x Hálókártya + 1 az alaplapiehhez milyen táp kellene?
Egy 350W-os FSP elég?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest