- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orphy
csendes tag
Sziasztok,
én is tegnap vettem egy Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB DDR2 AGP-s videokarit.
XP-re nagynehezen sikerült a manuális módszerrel feltenni a legfrissebb ATI-s drivert:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xpAz első kérdésem, hogy a fórumon sokatt emlegetett Omega driver ennél mennyivel jobb? Érdemes-e feltenni azt az ATI-s helyett?
Vista alatt viszont gondjaim vannak, próbálkoztam a gyári driverrel, a legújabb ATI-s driverrel manuálisan, sőt a Sapphire-féle hotfix-el, Omega driver Vista-ra még nincs (vagy csak nem találtam meg), de csak nem akarja tudni az igazságot.
Annyira nem, hogy még a passziánsz is csúnyán akad Vistán - azzal az üzivel, hogy ki van kapcsolva a 3D-s gyorsítás.Láttam fentebb egy Vista-ra való hotfix-et, ez megoldja a problémát?
Van ezzel a kártyával valakinek Vistán tapasztalata?
Esetleg valami tipp, hogy mit érdemes megpróbálni?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- E-book olvasók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest