- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orphy
csendes tag
Sziasztok,
én is tegnap vettem egy Sapphire ATI Radeon HD 2600PRO 512MB DDR2 AGP-s videokarit.
XP-re nagynehezen sikerült a manuális módszerrel feltenni a legfrissebb ATI-s drivert:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xpAz első kérdésem, hogy a fórumon sokatt emlegetett Omega driver ennél mennyivel jobb? Érdemes-e feltenni azt az ATI-s helyett?
Vista alatt viszont gondjaim vannak, próbálkoztam a gyári driverrel, a legújabb ATI-s driverrel manuálisan, sőt a Sapphire-féle hotfix-el, Omega driver Vista-ra még nincs (vagy csak nem találtam meg), de csak nem akarja tudni az igazságot.
Annyira nem, hogy még a passziánsz is csúnyán akad Vistán - azzal az üzivel, hogy ki van kapcsolva a 3D-s gyorsítás.Láttam fentebb egy Vista-ra való hotfix-et, ez megoldja a problémát?
Van ezzel a kártyával valakinek Vistán tapasztalata?
Esetleg valami tipp, hogy mit érdemes megpróbálni?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest