- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
albertz
csendes tag
válasz
Nyiscsák #8809 üzenetére
Érdekes volt egyébként, hogy amikor elindítottam az everestet, akkor az ASUS alaplap PcProbe rendszerfigyelő alkalmazása jelezte, hogy a 12V-os ágon 16,5V, az 5V-os ágon pedig 6,5V a feszültség. Elvileg a tápból nem jöhet ki ennyi, mert új táp és ahol vettük azt mondták, hogy az alaplappal lehet gond, annak a feszszabályzójával. Lehetséges ez az ok a VGA kártya hibás működésére? Lehet az AGP port sem kap elég feszkót és ezért nem indul a kártya ventije el?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Nyiscsák #8776 üzenetére
Szia. 8.2 catalist, és 8.2 driver. A directX verziót meg frissítsd mert sosem árt, csak használ. De a mai gammák leszokták frissíteni, sőtt be is szólnak ha nem találnak egy dll file-t.
Fontos még hogy a szaggatás jórészt azért is előfordulhat, hogy kevés a ram, mint nekem az 1Gb(öcsémnek 2Gb ramja van), itt nekem azt mondották, hogy kell neki 2Gb ram, mert máskülönben a vinyóról játszok főleg, az meg szaggatáshoz vezethet. Ja és kártya 850/780-ban volt hajtva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest