- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8824 üzenetére
Az se semmi, csak bánt egy kicsit, hogy mindíg elszúrom ezeket a vételeket. A mobilokkal dettó így vagyok. Úgy örültem neki amikor megvettem, egy kicsit mostmár bosszús vagyok, hogy nem tudtam két hetet várni vele. Nekem azonnal kellett.
Na de sebaj, mert ahogyan látom a teszteket sok helyen csak fél vagy 1 fps különbség van a két kari között, jó néha 4-5 fps. Ez azért nem olyan nagy szám. Gondolom ez a kari (mivel azért csak alsó-középkategóriás) nem jelent számottevő gyorsulást a gyorsabb ram. Esetleg akkor lenne sokkal gyorsabb ha GPU sebessége is ugyanilyen arányban lenne fürgébb.
Hmmm. Mindegy, lehet észre sem venném játék közben csak akkor ha közben menne egy fps mérő.
Köszi a kelégítő válaszotokat.
Na de van ami egy fél órája felvidított. Sikerült úgy tűnik eladnom a a procimat 15K-ba.
Már nézegetem a procikat, ami majd jobban megkergeti a kis 2600-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest