- Milyen alaplapot vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Mondanék neked de, az Abit oldal nem jön be... tölt, tölt, tölt, és vagy már 5-8 perce csak tölt... teljesen mind1 melyiket választom, Global, Benelux, stb.
Én BIOS-flash programra gondoltam és nem órajel manipulátor programra. Azokat én se ajánlom, csak fagyás és fagyás a következmény...
De BIOS-t legtöbbször win alól frissítek, nem kell bootolgatni, lemezekkel szórakozni.Aggregátor:
-
bolcsodal
addikt
Én nem ajánlom ezeket aprogikat. Hacsak az alaplaphoz adott progival nem lehet ilyeneket csinálni. Nekem IS7-em van és általában fagyáshoz vezetett az windóz alól történő FSB állítás.
Valamint neked AMD procid lévén nem a proci szorzót kellene állítgatni (amire tökéletes lenne az RMClock), hanem az FSB-t. Az FSB emelése viszont megterheli az összes komponenst így instabilitáshoz vezethet. A RAM-ok hogy futnak húzva?
A teljesség igénye nélkül: ClockGen, RMClock, Speedfan, SysTool..ezek operálnak windóz alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest