Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Gyuri27 #7681 üzenetére
pontosan, ezért nem lehetett itthon kapni, mert visszahívták őket, de az csak a kereskedőkön múlt, hogy vissza is küldik-e... az enyém Hong-Kong-ból való és ott is mondták, hogy nem értik, miért nem küldték vissza európából... de a sapphire-ról nem hallottam ilyet, hogy visszahívta volna a kártyáit, mert szarok... na erről ennyit
szóval etikus üzleti viselkedés esetén nem találkozhattunk volna problémás leadtekkel. Nem hiába gyártanak cuccokat a Nasa-nak is.
-
{Zodiac}
senior tag
valszeg mákod van, vagy a konfig beli különbség is bejátszhat, vagy bármi, de könyörgöm, miért kellene nekem többet foglalkoznom ilyen kérdésekkel? Ha a normális úton nem műxik, hajítom ki a p...ba, nincs erre időm. A bánatnak nem olvastam előbb a legelső hozzászólást, akkor messze elkerültem volna ezt a félresikerült torzszülöttet.
Lehet, hogy normális működésre lehet bírni, de a pénzemért nem problémák megismerését és megoldását szeretném elsajítítani, hanem egy alkatrészt akarok, ami működik NORMÁLISAN. Na ez mondjuk nem az.
-
{Zodiac}
senior tag
fejlődés, végigcsináltam mindent az 1. hsz szerint... 3dm03-ban -3000 pont az omega driverrel , de colin5 már nem megy le feketébe, csak simán kifagy
megy vissza boltba ez a hulladék...
-
{Zodiac}
senior tag
-
{Zodiac}
senior tag
t.tomi:
Végigolvastam az első hozzászólást, de a Colin5 még így is fagyizik... ugyanebben a gépben egy 9200-es ATi-val nem fagy...
-
{Zodiac}
senior tag
Help me!
Nővérem gépét rakom össze: AMD 3500+, DFI LP UT nf3 s939, 1GB Kingmax 2.5-4-4-7 és Sapphire HD 2600 Pro/AGP.
Azon túltettem magam, hogy a 3Dmark-ok nem futottak le rajta, míg szét nem buheráltam pár file-t, de hogy Colin 2005-ben elmegy a kép feketébe és a gép lefagy... zsír új xp, zsír új driverek.
Mi ez az egész???
Mindenkinél jól fut az AGP-s verziója enneka kártyának és csak nálam nem stimmel valami? Nem ismerem az ATI kártyákat, szóval SEGÍTSÉG!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged