Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
barnam_ #7557 üzenetére
Alakulgat, sőt igazából semmi akadája, megtaláltam a két ellenállást, elvileg a mérőpontokat is, igaz a GPU-nál csak 1,27 voltot sikerült mérnem(lehet, hogy nem jó helyen mértem
). Szóval annak ellenére, hogy úgytünik megvan minden, kissé bizonytalan vagyok, tényleg tök más az AGP-s kártya, pl. sokkal hosszabb mint a PCIe-es tesója, illetve még az is zavar, hogy idle fix 50 fok a GPU, szerintem ez kicsit sok. Na meg egy pici időzavarban is vagyok, mondjuk ez annyira nem gond. Viszont az jutott hirtelen az eszembe, hogy elküldöm a kártyáról készült képeket, bejelölöm mi hol van stb., nézd meg, ha szerinted is oké a dolog akkor megcsinálom, természetesen a saját felelőségemre. Majd beállítok egy bazi nagy turbinát
a kártya mellé míg húzom/tesztelem. No akkor este csinálok néhány jó képet, mert amit eddig sikerült, hát izé.... szar na.
Egy barátom elméletileg még ma este hoz egy 6.x(azthiszem) megapixeles gépet, azzal zsír képek lesznek.
Ha arra a mélcímre küldöm ami az adatlapodon van az jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest