- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Senki sem töröl ennél jobban
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
{Zodiac}
üzenetére
Akkor vegyél leadteket csak ne szemeteld tele a totyikot. Leírtad már párszor, hogy szar legyen ennyi elég. Egyébként egy ilyen áru vgat még jó hogy vissza hívtak. A sappit meg cserélték gariba gondolom. De itt ezt le kívánom zárni. Mert lassan a te balsorsodtól lesz tele a totyik. Ezt most halál komolyan mondom.

Egyébként vegyél dx10-s agp-s vgat a ledtektől. Gondolom nem csak a nasanak készítenek cuccokat rendelésre.
-
Gyuri27
félisten
válasz
{Zodiac}
üzenetére
Itt látszik, hogy valaki tud-e olvasni alapszinten vagy nem. Az 1hsz ugyanis tartalmazza a megoldást ami a driver telepítést illeti. Én egy xt használok agp-ben és semmi baja. Nem volt a 7.11-l sem, a 8.1-l és a 8.2-l sem. Tehát nem a vga-t kellene itt fikázni. Mert ez szvsz user error. Persze tévedhetek is. Igaz ezzel a gaméval nem próbáltam, de amivel én használom tökéltes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Android Autót minden mobilra!
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze lehet gyárihibás a vga félreértés ne essék. Mi tünet ha kérhetem.