- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a Sapphire 2600XT Ultimate (passzív hűtésű) kártyán meg lehet fordítani a hűtőt? A kártya másik oldalán talán hűvösebb van - mert most a memóriához is hozzáér és a northbridge is fűti.
-
Lazax
csendes tag
A CCC az ami nem akart felülinstallálódni. Sajnos viszont nincs külön uninstallja, úgyhogy az egész driver csomagot le kellett szedni mielőtt az újat feltettem.
Megnéztem, nekem a 8.2 Cleartype nélkül sem csinálja a pirosbetűs hibát. De gyorsan vissza is kapcsoltam mert sokkal szebb Cleartype-pal, különösen a FF, ami magától nem csinál élsimítást.
Az EarthSim nevü programot nem éri meg letölteni, mert ugyan látványos lenne, de ahogy közelít az ember a Föld felé, egyből felugrik egy ablak, hogy fizess. Utálom az ilyen agresszíven kéregető programokat.
-
Lazax
csendes tag
válasz
barnam_ #7005 üzenetére
Kösz, ez volt a gond - 0.26-os volt fenn.
AtiTool 0.27 beta 4-et találtam, azzal már megy a tuningolás.Amikor a GPU hőmérséklete 70 fok felé is felkúszott, akkor megnyomtam az Abort-ot. Meddig bírja ez a chip?
Meg van ott egy "Temperature of Temp. chip" nevü doboz. Ez teszt közben 99 fokra ment fel. Ez vajon mit mér? Alaphelyzetben 0 fokot mutat.
-
-
Lazax
csendes tag
válasz
barnam_ #7000 üzenetére
Átolvastam. 3DMark probléma nincs, nem Vista az Oprencer (XP SP2), a .dll file törlése sem változtatott semmit és a RivaTuner sem tudja változtatni az órajeleket. Sőt panaszkodik, hogy nem a legújabb driver van fenn, pedig de, 8.1.Egy picit specifikusabban kifejtenéd a "User error" mibenlétét?
-
Lazax
csendes tag
Sapphire 2600XT DD3 Ultimate (passzív hűtésű) kártyám van (800/700 MHz). A Catalyst nem tud rajta semmit sem állítni, azaz az Auto Tune után is 800/700 marad és kézzel sem lehet feljebb vinni. Az AtiTool meg 2 perc után indul csak el, és akkor is azt mutatja az órajel helyett, hogy "-1.#J", és minden kattintásra 2-3 perc gondolkodás után válaszol. Mi lehet a gond? Az Ultimate nem hagyja magát húzgálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam Deck
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest