- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Blu-ray lejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azért gondoltam, hogy Aggregátor mélcímére küldöm, mert megbeszéltük, hogy beteszi a vmodos cikkbe kiegészítőnek, és netán vágni, méretezni, akármit akar vele. Mondjuk le is tudja tölteni, na mind1 majd kitalálja hová küldjem.
Természetesen figyelni fogom a hőmérsékleteket, éppen most néztem mennyi ha terhelve van, és néha beleszalad a 70 fokba. Mi lesz ha vmod+húzva lesz
Többen is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban
Azthiszem mielött neki esek a vmodnak lekapom a hűtőt és megnézem milyen és mennyi paszta van alatta. Esetleg teszek rá másikat, még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Flint 2 OFF topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 27% - GIGABYTE RTX 5090 GAMING OC 32GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK!
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- Inno3D GTX 1060 Twin X2 3GB GDDR5 videokártya,2xDVI,DP,HDMI,hibátlanul működik
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Többen is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban