- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Amazon Kindle
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tzsolesz
nagyúr
Xp-én nekem is megcsinálta egy párszor a 8.3-as. A 8.4-eset Vistán használtam eddig csak, de azzal nem jelentkezett ez a probléma. Próbálj meg fölrakni egy korábbi verziót, vagy egyáltalán ne rakd fel, hátha az megoldja ezt a problémát, Ati Tray Tools legújabb verziói már úgy is támogatják a karit, és szerintem az még sokkal jobb is mint a CCC. Egy próbát megér.
UI: Nekem játszanom sem kellett, akkor is beokádott a CCC.

-
de jót derültem most, pont tegnap jutottam el a havas pályáig, és attól téptem a hajam
csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz 
-
grunge
addikt
hmm..aszondod rumlipaddal okés? hát lehet benevezek egy olyanra! kormányra nekem sincs idö+lóvé, meg akkor már g25 legyen

pp elemről?
8,2es drivert használok, de 7,11töl van meg a kari, és ott is volt ilyen pp effekt
loadban nekem is 60fok körül mozog, tehát a zafi passzivja is eléggé jol végzi a dolgát. egyik barátom is épp ezt a karit nézte ki magának, most meg is nyugtatom h nem lesz melegedési gondja!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak kíváncsiságból, te hogy tudtál vezetni sötétben MW-ben? Akkori karim GF2MX400 volt, és az nem rajzolta ki a lámpák fényét, ergo full sötétben mentem...
(mondjuk a játék nem ért túl sokat, hamar törlésre került, miután a levegőben belerepültem egy szélesség nélküli élével felémnéző kerítésbe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Router gondok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz