Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1545 üzenetére
Ha jól látom az a ház nem plexis, nem értem miért kell ilyen pofás hűtő, de te tudod, rosszul nem jársz vele.
Hogy milyen "bél" honol abban az "EarthWatts" tápban azt nem tudom, de Antecék csak nem raknak bele gagyit. (tényleg zárójelben, egy FSP 300PNF is röhögve elvinné a konfigot) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1540 üzenetére
A linkelt alaplapon AMD chipset van, nem hemzseg a hibáktól és nem fűt mint az nVidia chipsetek, viszonylag jó hangrendszer került rá, jobban megéri.
A VGA árkülönbözetéből meg vehetnél egy COOLERMASTER Hyper TX2-t, hogy tényleg csendes legyen a gép.
Gondolom még lehet módosítani a rendelést.
(remélem valami rendes táp is került a gépbe) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
Iponos faszi nyílván a jövöre gondolt. Ugynis DX10 alatt (pl. CoH dx10 patch kvázi dx10-essé teszi a játékot) komoly előnybe kerül a shader orientált felépítés miatt a 2600XT, ennek ára, hogy DX9 alatt ennyire nem brillíroz, valamint az AA-t sem szereti annyira...
Black Box kupon meg arra jó, hogy vele letudod tölteni a ráírt HL2 játékokat steam-ről. E nélkül csak pl. HL2 Lost Coast, és Deatmetchet tölthetnéd le, mint minden AMD kari tulaj... (bár ezeket elvileg ráírják ám a kuponra...)
Win kérdésben meg helyedben mindkettőt feltenném, Vista alatt ténylegessen 10-20% -al lasabban mennek a dolgok, de aránylag szép, meg ugye DX 10 másképpen nem megy. (célszerű a telepítést először XP-vel kezdeni, a bootmenü egyszerű megvalósítása érdekében)
7.10-es Catalyst tökéletessen elég a kártya használatához, ha tuningolni is szeretnéd, arra az AMD GPU CLOCK TOOL az EGYETLEN megoldás.
Vaniliásrönk: Azért az AA is megy, HL2 EP1 alatt pl. simán vitte 4X-eset is, melette minden maxon 1280*720-ban... 600MHz-es GPU melett...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
Alaplapnak jobb lenne egy GIGABYTE GA-MA69G-S3H.
A Black Box kupon arra jó hogy miután letöltötted a Steam nevű programot és létrehoztál egy accountot, a kuponon szereplő kóddal (Games\Activate product on Steam...) letölthetsz négy játékot: Day of Defeat Source, Half-Life 2 Episode 2, Portal, Team Fortress 2
Szerintem a GDDR4-es 10% teljesítménytöbblete a GDDR3-ashoz képest nem éri meg a 24% felárat. Előfordul hogy gyorsabb mint a 8600 GTS, de egyelőre nem ez a jellemző, a modernebb játékokban valószínűleg fordul majd a kocka. (annyi biztos hogy a 8600 GTS semmiképpen sem ér meg 40k-t) Ami fontos, AA-t ne akarj használni, az két vállra fekteti ezt a kártyát.CPT.Pirk: A Valve játékok nem kicsit vannak ATi-ra optimalizálva.
-
éN79
addikt
válasz
hakos87 #1535 üzenetére
hl2 black box
Én vistát használok és bár nem sokat játszok, de nekem eddig semmi bajom nincs vele. A 7.10-es driver is jónak tűnik.
A 8600-asnál meg hol jobb, hol rosszabb, szűrőkkel viszont rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest