- OLED TV topic
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Mikorra várjuk a kövi szériás középkategóriás karikat??
Asszonynak ugye lett egy 2600XTnekem majd jöhet a 2650
talán arra majd megéri lecserélni az X800XL-tet ^^ .
Jah asszony panaszkodott, hogy WOW-ban nagyon fűrészfogasak az élek
amugy 4400X2 esel meg 1GB al 75-80 FPS-t volt neki, szval /bow a karinak, most lesz bele +1GB ram, meg jól ráteszem az élsimítást, hogy meglessem milyen lassulás fog bekövetkezni!
-
-
L4mie
veterán
válasz
sosperecek18 #1028 üzenetére
\o/
Aggregátor-nak, a lényeg, hogy nekem csak 1 system fun-om van az is ferdén nekidöntve a CPU-nak az alja a videokarin van, így pont ráfujja a levegőt a karira (12-cm essel nemtom megtudod e csinálni, de a 8cm essel biztos) ha még hozzá van egy alaplapod ami szabályozza a ventik fordulatszámát azzal iszonyathalkan meg tudod úszni
de tényleg egyszerűbb mondjuk egy ASUS-t venni -
L4mie
veterán
válasz
barnam_ #1012 üzenetére
nekem X800XL em van Gigabyte passzívban!
Tojást sütni kitűnő!! ha nincs venti a házadban közel a karihoz akkor mindenképpen tegyél mert nekem mindig megsül (pixelhibák, majd autokikapcs) amikor véletlenül nincs rákapcsolva, amugy egy alacsony fordulatszámon pörgő zalman 9cm es támogatásával hajtom, hangja semmi, viszont ezzel már kézmelegre hül!
Szval hiába passzív, kell neki egy kis légmozgás! -
L4mie
veterán
válasz
VaniliásRönk #987 üzenetére
jaja nézegetem, csak ugye ez is olyan és most kaksizott, be
valami újabbra gondoltam, lehet x700 as is jó lenne
vagy x800
AGP az nekem ugy is bevállt, kb 15-t szánnék rá, de most még körbekémlelek, hogy mi éri meg
-
L4mie
veterán
2000+ os Atholn mellé milyen videokarit ajánlatok (AGP) x1650 en gondolkozom vagy esetleg valamelyik 7300 vagy 9600XT , mert a 9800 as elkezdett csíkolni, meg homályos a CRT, szval már megérett egy cserére.
-
L4mie
veterán
Ahh akkor az volt az a HL-es kari a LITE mellé
de az csak 2 játékot tartalmazott, asszem HL2 EP1 et meg még valamelyik MP-t
CS gondolom egyikhez sem jár!
-
L4mie
veterán
tudom ciki meg stb, de mi a rák az a black box meg orange box??? anno az X800 ashoz adtak valami dobit, amit az Svideóra tudok rádugni, de igazából nem jöttem rá minek az a sok féle kimenet
ezaz jólgondolom?
-
L4mie
veterán
válasz
sosperecek18 #957 üzenetére
ideee a prociddal
CPT.Pirk
a képek brutkók
jó kis barkácsolás, modjuk áralmástanilag nem éppen a leghatásosabb
próbáld kerülni a derékszögű töréseket, de ilyen légmennyiségnél voltaképpen nem számít.
A géped überállatgondolom nincs semmi hangja!
-
L4mie
veterán
válasz
sosperecek18 #923 üzenetére
na én is ezeket mondtam a srácnak, de erősködött, hogy de ő láttott PH-n egy tesztett amin a Pro megelőzte az XT-t
megmutatta mondom persze az Xt nél bevan kapcsolva a 4x es anyámkínja
meg nagyobb a felbontás is
Na de majd meggyőzőm, hogy inkább XT! -
L4mie
veterán
Hali újab megoldandó kérdés
Egyik haverom most szánta el magát a 2600 os széria megvételére, viszont nem tud dönteni
A GYÁRILAG TUNNINGOLT 2600Pro mellett DDR3 al Sapphire, vagy nemtuninngolt 2600XT DDR3 szintén Sapphire! árkülönbség 2000 forintszerintetek?
-
L4mie
veterán
én szívem szerint asus-t vettem volna, de a pínz dominál és az a +3k is számított, mivel az Asusban én még nem csalódtam, nyugodt szívvel ajánlanám, de a HIS is jó, most Sapphire van, barátnőmnek 2600XT, és 7.9 el már megy rajta az SC is
(előző probléma letudva) de tényleg szépen futott rajta amit eddig próbátunk
szval simán megérte a 23k-t
-
L4mie
veterán
na felmerült egy probléma
sajnos csak msn en tudok most kommunikálni a "videokarival" de aztmondja, hogy SC nem indúl mert ezt írja ki!
starcraft was unable to switch video modesWTF??
ezzel mit tudok kezdeni?
-
L4mie
veterán
Na meglett asszonykának a gép
benne a 2600Xt sapphire
tetszetős! csak hl 2 ben (valami szarrátört béta változat
ai_diasbled
) picit furcsa volt a ködösítés, mert kb 2-3 m-re freeman tól is tök fehéresek maradtak a tárgyak, de bloodline-s ban nagyon szépen ment. amugy 4400X2 lett hozzá, picit meglepődtem, hogy nem 2x1MB L2 ese van
, de még így is sokkal gyorsabb mint az én 3600x2 esem
valszin majd lecserélem olyanra.
Szval eddig tetszett, de még nemigazán volt idő kipróbálni a kártyát, remélem nem lesznek vele típushibák! -
-
L4mie
veterán
válasz
VaniliásRönk #748 üzenetére
WOW ra elég
csak reméltem, hogy jóáron eltudnám adni 1-2 ezres ráfizetéssel tudnék venni valami újabbat és nyerek néhány fps-t
de aztán megnéztem milyen áron futnak ezek a karik és inkább megtartom!
Prockó-t lehet majd húzom egy picit, de igazából utoljára a 2000+ osomat húztam, gondolom sokat nemváltozott a technikája a dolognak. -
L4mie
veterán
Sziasztok!!
Azt hiszem megszületett a döntésegy Sapphire 2600XT lesz a gépben (asszonykáéban
) viszont a kérdésem az, hogy Ipon-on néztem és 3 féle változatot lehet rendelni Lite, Full és Ultimate mi a különbség??
mert linkre kattintva mind3x ugyanazt a sapphire weblapot hozta be. Egyébként ha bejön, eladom a X800XL emet
és veszek én is egy ilyent
szerintetek mennyivel gyorsabb a 2600XT mint egy X800XL
na meg azt mennyiért lehet elpasszolni .1éves -
L4mie
veterán
Jah igen tapasztalom, hát igen azért is kérdeztem, mind2 topic ban, hogy ki hogy érvel, különben nekem mind2 kártya iszonyat tetszik, meg amire használnánk arra mind2 faja, de egyszerűen enm tudok dönteni
egyik percben ez tetszik másikban az, egyszer ez tűnik jobbank utána az
Wowot már 2 éve tolomés sajnos nem minidg elég neki a 6600
alapból igen, de előfordúl, hogy az x800xl emet is megizzasztja
kül már rég a radeon mellett döntöttem volna, ha a wowban nem villogott volna anno a felirat hoyg the way is nvidia, a 2600 xt ben meg szerintem még vannak tartalékok bőven, lásd amit multkor linkelt valaki teszteket, volt hogy verte a GTS-t :Sna mind1 köszi a válaszokat, még van 2 hetem eldönteni
-
L4mie
veterán
Hali! a nagy kérdés a következő
GALAXY GF8600GT 256Mb HTD OverClocked PCIE 24.889
VS.
Sapphire Radeon HD2600XT 24 590
Mind2 dd3 as 2 év garival
WOW meg majd SC2 amiket szépen s jól szeretnék az eljövendőben játszani
Ki mit mond ^^
[Szerkesztve] -
L4mie
veterán
Hella!
Tudtok nekem Bp.-en ajánlani boltot ahol olcsón hozzájuthatok egy 2600XT-hez? valszin volt már ilyen a témában, de remélem nemharagszik meg senki, ha nem olvasom végig
kb 25k m lenne rá, asus ban gondolkodtam, de másik márkára is nyitott vagyok ^^
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest