- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Hello!
Egy ideje kiszálltam a VGA piacból, nem volt rá szükségem, de mostanság szeretnék újra játszani pár játékommal, és vennék egy videókarit. Nos olyan 30K maxra gondoltam, és egyelőre Intel GMA3100 integrált videókarim van. NEm nagy teljesítmény, CD 1.6 megy olyan 70FPS- el. Szóval van egykét jelöltem, nem meglepő módón a HD2600Pro/XT is befigyel.
Négy kérdésem lenne:
1. Pro vagy XT?
2. Milyen kiszerelésben? 512MB vagy 256MB,GDDR3 vagy GDDR4?
3. Milyen márka legyen? Van különbség a mrákák közt? Mármint úgy rendesen eltérés..
4. Ebből a szériából szemezgessek, vagy az előző generációból? Igazából nem hatnak meg az új játékok, de lehet, hogy néhanapján kipróbálok majd egyet- egyet, de emiatt megéri- e DX10- es karit vennem?Körülbelül ennyi lett volna. remélem fel tudtok homályosítani. Előre is köszi!
Mákos7.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Metal topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest