Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Magnat

veterán

válasz Jim74 #95383 üzenetére

Szia,

ActiveBackup sztem tudja, de ha olyat kellene mondjak amiből már álltam is vissza, akkor Aomei Backupper. Tud csinálni boot pendrive-ot is, nas-t is be tudsz állítani benne ahova a backup image-ot menti, egyedül azt érdemes lepróbálni, h a lan csatit kezelje a boot pendrive-ról indulva (mármint ha nasra mentesz, nem külső lemezre) ... pont pár hete csináltam meg egy IT-hoz nem nagyon értő ismerős gyerekinek az ssd bővítést így távolról (bootolást meg a pendrive dugdosást persze ők csinálták) ... elvileg a wifi meg lan drivert is belefordítja a boot pendrive-ba, de a wifit nem találtam meg boot után, h hol kell beállítni (vagyis nekem nem jelent meg ahol kellett volna, de nem sokat tököltem vele, mert volt kéznél lan kanóc meg így gyorsabb is volt a restore).
    Egy másik helyen meg ahol egy DS114 van lerakva amihez ugye nem jár Active Backup szintén az Aomeit használom, minden éjjel magától csinál egy full rendszermentést a nas-ra, azt meg időzítve átmásoltatom egy másik könyvtárba ahol a gép már nem éri el + külső diszkre is ... pont ott az egyik gépen volt is már ransomware attack pár éve, szépen vissza lehetett állítani mindent.

Új hozzászólás Aktív témák