Hirdetés
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
Korábban már kérdeztem, hogy a 7.2 frissítés óta (7.1 még jó volt) egy mezei SMB megosztáson lévő mappát nem tud elérni egy Visual Foxproban írt régi program. Pontosabban az adatbázis fileokat (.dbf).
Bármilyen file kezelőből simán írható/olvasható az a mappa és a fileok is.
Ha van valakinek ötlete, hogy mit próbáljak ki, azt megköszönném -
Borisz76
nagyúr
[Összefoglaló] 7.1 pontja a DS-re lett kihegyezve.
Ott egy leírás és egy kép a működésről , miértről.
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
A Download Station beállítható úgy, hogy a torrent törlése mellett törölje a fáljt is?
Belefutok folyamatosan abba, hogy akár a fájlt törlöm, akár a torrentet egymástól függetlenül, a NAS nem távolítja el a foglalt területet (pl. hiába nincs meg a mappa, ha a kliensben ott a torrent), nem szabadul fel a hely... -
huan
őstag
Sziasztok,
A Nas-unkon a virtuális gépekre beépített noVnc-vel csatlakozik a DSM.
Ha Meg van osztva egy virtuális gép, megvan az egyedi link, akkor próbálta már valaki az online felületen elérni a gépet? Pontosan mit kell beállítani? -
Tommaso
tag
válasz
geogabcsi #86178 üzenetére
Vicces, mert nekem is pont tegnap, és nekem is DS212j. Boot közben 10-20 másodperc után folyamatosan újraindult.
Én egy tápegység cserével megúsztam a dolgot, szerencsére sikerült találni a környéken 12V 6A tápot ami kamerához való de ehhez is tökéletes. Működött a 15V 3,5A-nek címkézett univerzális laptop tápegységgel is, de az nem tűnt egészséges felállásnak, a mert a gyári táp is 12V-os.
Ami még vicces, hogy azóta az internet elérés is megjavulni látszik, ma megszűntek a csomagvesztések, lassulások és akadozások, amiket hetek óta tapasztalok. A kábelmodem ugyanabba az elosztóba van dugva, amibe a nas tápja. Nem hiszem, hogy véletlen egybeesés lenne, de ilyet én még nem láttam -
huan
őstag
-
huan
őstag
Sziasztok,
A DS720+ -on virtuális gépnek egy ilyet futtatok: Microsoft Windows 10 Consumer Editions v22H2 HUN x64
Alapvetően meg vagyok elégedve vele, de tesztelnék valami pörgősebb oprendszert virtuálisan, amit távolról pörgősebben érek el.Olvastam a minap ezt: Tiny10: Itt az új szupertakarékos Windows 10 is
Kipróbáltam ezeket is: Windows Tiny10 x64 , Windows Tiny11 x64 , de érezni a működésén, hogy agyon lett gyomlálva és bár pörgősebbnek kellene leniük, mégsem azok a tesztelésem során.
Találtam egy ilyet: eXPerience Tiny Windows 7 x86 Rev01 , de kissé problémás (lehet csak ez a verzió, nemtudom) és félbehagytam a használatát, de jó lehet még a win7-is.
A Windows11-ekből keresen azt, amiben ki van kapcsolva a "gép nem felelne meg a rendszerkövetelményeknek"-ellenőrzés, mert a Rufus-os megoldás nekem most nem opció, lemezkép kellene olyanból.
A kérdésem az lenne, hogy ki mit használ virtuális gépnek, ami pörgős és kis gépigényű?
Köszi
-
McAdam6
aktív tag
Container Manager gondom van, konfigurálnék egy tárolót, a köteteknél adnám hozzá a mappát, ami a /home-on belül van, de nem tallózható a /homes egyáltalán...
-
válasz
geogabcsi #86182 üzenetére
Barkács hajlamok esetén rácsatlakozhatsz a soros konzoljára hátha kiderül mi a baja.
Én anno egy DS209-et hoztam vissza így, ami nem bootolt mert rossz image került rá.
Ettől még a DS218j egy jobb választás, de hátha sikerül a DS212j-t újraéleszteni és akkor eladható vagy mentésre használható. -
válasz
geogabcsi #86180 üzenetére
Igen, migrálást kell választani és a legtöbb beállítást át fogja venni+az adatok is megmaradnak.
(persze előfordulhat hogy az egyik HDD döglődik és bootolás közben azt próbálja beolvasni, azért nem indul egyből. Ha kiveszed mindkét HDD-t és azok nélkül bekapcsolod, akkor elérhető hálózaton?)
-
geogabcsi
tag
Sziasztok!
letérdelt a Ds212j, csak a Lan led villog az előlapon. Mi lehet a gond? -
tomboy1000
tag
Köszönöm a segítséget!
Úgy néz ki, hogy minden ok.
Most annyit elértem, igaz negyedszerre,hogy sikerült telepítenem a 6.2.4-es verziót. Eztán a 7.0.1 menne rá frissítésnek, majd jöhetne a 7..2..
Ahhoz viszont kell törölni a node.js v12-t,mert nem kompatibilis,de jelenleg még kell a MailPlus-hoz. Éjjel majd megpróbálom. -
Dany76
tag
válasz
bigdady #86167 üzenetére
A synology photos alkalmazásban külön kell beállitasban a hozzáféréseket megadni felhasználók részére. Ha pl. DS fileban megadod a hozzáférést egyes felhasználóknak az a drivben is érvényes lesz de a photosba nem lesz érvenyes. A photos külön kezeli a hozzáférést azaz függetlenül. Ha nem adod meg külön csak az admin felhasználók látják.
-
IRO21
aktív tag
válasz
tomboy1000 #86169 üzenetére
Talán a rendszerpartíció vagy a /tmp telt be.
Parancssorban nézd meg a foglaltságot (du -f), a GUI-ban ez nem látszik.
Nincs valamelyik 100% közelében? -
Borisz76
nagyúr
válasz
sakrafp #86170 üzenetére
Szia.
Download Station fut ?
Ha igen, akkor lehet, hogy a sok letöltött anyag....amit megnéztél de idővel törölted az általad megadott " letöltési " mappából........ott van a DS-ben egy rejtett rendszer mappában ahonnan tovább fut ...azaz még seed-ben van.
Ki kell törölni a DS-ből is a feladatot.
Ekkor szabadul fel a tárhely.Használsz biztonsági mentésre programot ?
Ha igen, akkor annak a beállításait nézd át mert a " verziók " száma alapból magas....
Nem kell egy biztonsági mentésből 32 verzió.
Vedd le 2-re , 3-ra.Lomtárad engedélyezve van ?
Ha igen ,akkor a Vezérlőpult / Megosztott mappa / Tevékenység fülnél tudod a lomtárat üríteni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ezek a legáltalánosabb felhasználói " hibák " ami miatt úgy tűnik, hogy idő előtt elfogy a tárhely. -
sakrafp
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ds115j nas, 3TB wd red-el. NAS-on belül lefuttatva diagnosztikát a HDD-n, hibátlan! Jelenleg figyelmeztetés ALATT MEGY A RENDSZER HDD helyhiány miatt!
Nem tudom megtalálni azokat a fájlokat amik elfoglalják a HDD-n a helyet. A filmek, képek kb. 50%-át meritik ki csak a kapacitásnak!! Milyen fájlok amik még helyet visznek el a vinyóról és hogyan tudom törölni őket?? A tároláskezelő 92%-os kihasználhatóságot mutat
Várom a segítő válaszokat!! -
tomboy1000
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.Van egy DS 218+-om. Mostanában gyakran elvesztettem a kapcsolatot vele, nem tudtam se a kezelőfelületre,se SSH-n keresztül bejelentkezni. Csak ha az áramforrásból kihúztam,az segített. Gondoltam, hogy elavult a rendszerem (6.2.3-25426)és frissítem a 7-es rendszerre. Sajnos nem engedi, hibaüzenetként azt kapom, hogy nem elegendő a rendszerkapacítás. A meghajtó 23 %-on van,bőven van rajta hely. Mi a hiba? Találkozott már valaki ilyennel?
-
IRO21
aktív tag
-
bigdady
nagyúr
1. Először engedtem az összes magyart, ezt engedte majd alá új szabály hogy mindent blokkoljon, de ezt már nem engedi mert "tűzfal blokkolta a gépét ezért nem mentetette el"
[kép]2. Másik kérdésem, mert 7 alatt a synology photos új nekem ds photo után. Hogyan jelenik meg az összes megosztott photoes mappában lévő képem ott? Mert nem lát egyet sem
3. Quickconnect is változott dsm 7-el? Mert hiába van beállítava nem eged be az egyedi portomon hiába van beállítva, fura
-
bigdady
nagyúr
Felment a dsm 6 mentés dsm 7-re, de a normál 5000-es port állt vissza nem az egyedi ami be volt állítva. Hol is kell beállítani az egyedi portot dsm-ben (ami routerbe már be van)
Másik kérdésem hol is kell beállítani és hogyan hogy külföldi ip-ről ne lehessen bejelentkezni?
Ti használtok antivirust? Dsm6-on ette az erőforrást rendesen csak kérdezem kell-e
Tűzfalat be kell kapcsolni? Alapból nincs csak értesítés van, ez nem emlékszem dsm 6 alatt be volt-e de mentés visszaállítás után nincs bekapcsolva
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új 2 lemezes Synology NAS-t. Jelenleg Raspberry Pi 4 4GB + OMV 6 + Seagate Ironwolf 4TB használok. Dockerben futtatok: Portainer, Radarr, Sonarr, Bazarr, Jackett, qBittorrent , Plex (van Plex Pass), DuckDNS és Wireguard-ot, később esetleg Pi-hole-t.
Amit még szeretnék, az a fényképek feltöltése, tárolása. Az arcfelismerés funkció nagyon tetszik.
A felsorolt felhasználásra melyik típust javasoljátok? Én a DS220+ és DS223-at néztem eddig. Árban is nagyjából erre a kategóriára gondoltam.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
IRO21
aktív tag
válasz
poirot #86144 üzenetére
"Ezt az autentikációt hol lehet megnézni és esetleg frissíteni?"
Kézzel nem tudod frissíteni, a kliensnek kellene.
Érdemes lenne kipróbálni helyette a linkelt leírásban a kettes módszert, mert azt pont third-party alkalmazásokhoz találták ki, és nem jár le.A lényege, hogy a Google fiókodban létrehozol egy egyedi alkalmazásjelszót, és azt adod meg a NAS-on egyedi SMTP beállításokkal, pont úgy ahogy a Synology leírásban van.
-
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Kötözés miatt otthoni szolgáltatót kell váltani, Vodafone és THome áll rendelkezésre. Saját router(eket) (asus) használnék egy Synology NAS-sal.
Érdeklődnék, hogy van-e esetleg olyan tapasztalat, hogy egyik vagy másik szolgáltatóval nehezebben működik a Synology?
köszönöm, elnézést hogy részben Off. -
poirot
őstag
Köszönöm a választ, igen be van kapcsolva a két lépcsős azonosítás. Direktben soha nem lépek be, a leveleimet a levelező program szokta le kérni,, meg van egy-két program, aminek van hozzáférése, ugye a böngésző, telefonom stb. Vagyis lényegében a programok engedélyezve vannak. Ezt az autentikációt hol lehet megnézni és esetleg frissíteni?
-
IRO21
aktív tag
válasz
poirot #86142 üzenetére
Valószínűleg lejár az autentikáció.
A Gmail fiókodban a 2FA engedélyezve van?
Ha igen, app password-öt használsz vagy sima bejelentkezést?Nálam app password van beállítva, én nem tapasztaltam ilyen hibát.
How do I use Gmail SMTP server to send emails for DSM? - Synology Tudásközpont
-
poirot
őstag
Sziasztok!
E-mail emlékeztető van beállítva a rendszer értesítésekhez. Évek óta ugyanaz a gmail-es cim müködött, mostanában viszont a napló központban hiba jelzéseket látok; Failed to send e-mail. (Error: Server Respone Code: 401) Ismét beállítom a gmailes címet, a teszt e-mail elküldésre kerül, ahogy nézem, 1-2 napig jó, utána ismét evvel a hibával szembesülök. Mi lehet a probléma? Köszönöm a válaszokat. -
$atirka
őstag
válasz
gyugyo79 #86108 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Ma szétszedtem a nast, rövidre zártam a reset gombot, de ugyanúgy nem sípolt 4 mp után és bejentkezés után ugyanúgy kérte a 2f kódot.
Aztán tettem egy próbát, nem tudom miért, de megpróbáltam bejelentkezni admin felhasználónévvel, a jelszót meg üresen hagytam és hopp, belépett.
Kapott új jelszót és most minden rendben...
Hmm... -
Bazsee71
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ma beüzemelésre került a DS423+. Beállítások és finomságok a következő 1-2 hétben, de addig is megosztom milyen SSD és RAM került bele, ezekkel működik:
SILICON POWER 250GB UD80
CSX DDR4 16384MB 2666Mhz 16GB CSXD4SO2666-2R8-16GB (NAScompares oldalon felhívják a figyelmet, hogy Dual Rank legyen a modul, ennél ez stimmel.) -
Borisz76
nagyúr
válasz
zsolosz #86133 üzenetére
Ha a NAS-t most bekapcsolod, akkor csipogni fog és felirattal figyelmeztet, hogy a kötet összeomlott.
Ettől függetlenül az adatokat eléred és megy a rendszer a NAS-ban lévő , jó állapotú lemezről.
A dokkolóba betett lemezt a laptophoz kötve egy particionáló programmal kell kezelésbe venni.
Összes particiót törölni kell, majd formázhatod az egészet egyben NTFS fájlrendszerre.Pl ezzel : MiniTool Partition Wizard Free 12.7
vagy más számodra szimpatikus programmal.
Ha a format is megvolt, akkor dugd át a dokkolót a NAS-ra....
File Stationban ( 2x megmyitva Total Commander szerűen lehet használni : Forrás mappa vs Cél mappa ) lehet kényelmesen másolni.
Ha a mentést befejezted......folytatjuk a társalgást. -
válasz
ilovedigweed #86130 üzenetére
Ez inkább hálózatos gond lesz, DHCP/DNS-el kapcsolatos szerintem.
Sok f*s szolgáltatói router pl. elválasztja a Wifi és LAN hálózatot stb. -
-
IRO21
aktív tag
válasz
ilovedigweed #86118 üzenetére
Ha visszadugod a NAS-t elromlik megint?
Ahhoz, hogy minden eszközön elmenjen az internet a routered ip címével kellene ütköznie, de akkor elmenne wifin is. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy ds115j nas, 3TB wd red-el. NAS-on belül valahol van lehetőség futtatni egy diagnosztikát a HDD-n, hogy milyen állapotban van?
Köszi! -
Gicz
addikt
NAS migrációs kérdés:
DS920, van benne 2DB 4tb SHR-ben, ezen vannak a fotók, erre van telepítve a rendszer is.
Van egy 1tb ssd torrentezni (hogy kerregés nélkül tudjon egyszerre irni olvasni több mindent).A terv az lenne, hogy átrakom az 1tb ssd-t a nas-ba és arra telepítem a DSM-et, viszont szeretném a mindeféle konfigurációt átmásolni a mostani telepített rendszerről, hogy maradjanak IP-k, vpn, torrent konfig minden. Majd átraknám a 2db 4tb hdd-t is amik shr-ben vannak, anélkül, hogy eltűnjön róluk bármi.
Ez tud így működni? mire kellene figyelnem? Vagy hogy érdemes ezt csinálni?
-
ilovedigweed
senior tag
Amikor a vpn-nel próbálkoztam akkor ki volt kapcsolva a syno tűzfal.
Jelenleg nagyobb problémám van. Tegnap esete hazaértem melóból és nem volt hálózat/internet egyik kábelen bekötött készülékemen sem. Csak wifin. Se Playstation, se pc és a két nason sem. Kattingattam ide-oda nem jutottam sehova. Aztán kihúztam a synology-t a routerből és helyre jött minden.
Na most mi tévő legyek? Szerintem valami ip ütközés lehet mert amikor a syno be volt dugva akkor apc-m ezt írta:
"Az Ethernet nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval."
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Ismerősnél adott egy probléma amire nem tudtunk megoldást találni.
Adott egy Synology RS1221RP+ amit 7.2-re szeretett volna frissíteni manuális frissítéssel, de bármit csinál csak teker és teker, de nem megy végbe a frissítés
2 ilyen gép van és egyikre sem megy fel, mi lehet a gond? -
kis.zsolt
aktív tag
A Plex támogatja a hardveres transzkódolást - Plex Pass-szal. Amelyik prociban nincs erre belső hókuszpókusz, ott ez a funkció nem működik.
A Ryzen nem ördögtől való dolog, de sajnos - ha jól tudom - ő nem fog hardveresen belenyúlni a videofolyamba, tehát marad a Celeron.
Csak hogy megnyugtassalak: egy DS412+ évekig elboldogult a Plex-szel úgy, hogy 3 okostévé, legalább 1 telefon és egy tablet volt rácsatlakozva. Igaz, akkortájt még a 3D-s és 1080-as filmek mentek inkább, mikor átálltam a DS918+ra, akkor kezdtek jönni a 4K, HDR és Dolby Vision filmek.
Ha hülyeségeket zagyváltam volna össze, bátran javítsatok ki, tanulnom soha sem késő. -
Alf25
tag
DS 718+ és DS 723+ vacillálok, szeretném leadni a rendelést, de nagyon zavar a Ryzen1600... milyen szempontból leszek hátrányban, hogyha az újat választom? Plex-et főleg nvidia shilden nézem majd.. Mire használják a Celeronban lévő videó dekodoló/kódoló egységet? Hol fogom észrevenni ennek a hiányát? 2 mag vs 4 mag különbséget észre fogom venni? Vagy a ryzen egyszálon eleve jobban teljesít, hogy észre se fogom venni? Szivem szerint Alza-ról berendelném a 723+-ot és véget vetnék a sztorinak, csak félek, hogy nagy hibát követek el drágábban
-
IRO21
aktív tag
Synology support oldalon kattints a biztonság fülre.
De előtte felteheted itt is, hátha tudja valaki. -
IRO21
aktív tag
A Photos sajnos ilyen. Már az elődje sem volt hajlandó másik mappát használni, nemcsak távolit, de egy sima helyi mappát sem.
Az indexeléskor kerülnek bele a Photos adatbázisába a képek, anélkül nem látsz semmit. Ezt az alapértelmezett mappákra csinálja csak. Ha belinkelsz (mount bind-del, symlink nem jó!) egy külső mappát mondjuk a /photo-ba, és kézzel elindítasz egy újraindexelést, úgy emlékszem megjelennek a képek. Ezt régebben néztük itt valakinek, de azákkor csak egy helyi mappára kellett, nem tudom hogy távoli csatolással mit kezdene.
Viszont ezt minden változásnál meg kell tenni, nem indítja automatikusan, mint a saját mappáira.Az nem megoldás, hogy a képeket csak az egyik NAS-on tárolod? Nem fér el?
Nekem Samsung mobilom van. Abban van egy biztonságos mappa funkció, ahol az alkalmazásoknak saját beállításai lehetnek.
Mintha az alap Android ezt csak fájltárolásra tudná használni, de külön appal ott is megoldható.
Ha iPhone-od van, arról sajnos fogalmam sincs. -
gyugyo79
addikt
válasz
$atirka #86101 üzenetére
Ha az ssh hozzáférés esetleg a telnet be volt kapcsolva akkor ott nem kér 2fa -t és be lehet lépni ami után meg ki lehet olvasni jolly joker kódot/ kódokat amit ilyenkor küldene mailbe.
/usr/syno/etc/preference/<username>/google_authenticator
fájlban ott a kód amit küldene hacsak nem lőtte el mind az 5-t ami alapból van ilyen esetekre.<username>
-et nyilván valós felhasználóra cserélve rootként egy cat al rögtön megnézhető.
Csak halkan jegyzem meg más is járt már úgy mint te én ezért is szoktam ezt kiszedni és elrakni ott ahova 2fa-val kell belépnem Synora (routerükbe nincs elem/akku sem szóval egy újraindítás után amíg nem ér el egy time szervert az óra sem jár jól így ez sem működik, mondanom sem kell, hogy milyen izgi ez amikor internetes van beállítva de nincs internet kapcsolat...) -
VGYke
addikt
Sziasztok! Szeretnék írni egy biztonsággal kapcsolatos kérdést a SUPPORTnak, csak nem tudom hová címezzem kérdésem. Tudtok segíteni?
-
Laca0
addikt
Nekem ez furcsa, hogy az egyik gyári alkalmazás normálisan kezeli a csatolt mappát a másik meg nem. Miért nem tudja kilistázni a tartalmát? Gondolom indexelni úgysem a távoli mappára fog, abba nem kavarodna bele szerintem.
A Photos app elején meg kell adni a címet vagy a QC ID-t, fiók nevet és jelszót. Ezzel csak 1 NAS-ra lép be. Utána ki kell jelentkezni és másik NAS ID-t beírni, hogy be tudjak lépni. Van más módszer?
-
IRO21
aktív tag
A Photos csak a photo mappából (illetve a személyes /home/Photos mappából) hajlandó dolgozni.
Lehet parancsorból mounttal trükközni, de nem lesz teljes értékű, nem működik az automata indexelés."Még ha egyszerű lenne átváltani a 2 NAS között, de még az sem egyszerű."
Miért nem egyszerű? Hogy használod? -
IRO21
aktív tag
válasz
ilovedigweed #86067 üzenetére
Ha a NAS is egy digis internet mögött van, akkor a szintén Digis mobilnetről jogos lehet hogy nem tudsz belépni.
A Digi saját hálózaton belül nem lép ki a netre, és CGNAT-os címmel próbál csatlakozni, amit nem fed le a Magyarország geoip szabályod.
Mobilról ugyan nem próbáltam, de NAT-olt digis végpontról igen, és mivel a mobil is NAT-olt jó esély van rá, hogy itt is ez a probléma.
Fel kell venni a Magyarországi szabállyal megegyezően a 100.64.0.0 255.192.0.0 megengedő szabályt is.Az utoljára belinkelt képen lévő tűzfalszabályaiddal nem fog menni a VPN, mert azon is tiltod a forgalmat. (felépül, de nem érsz el semmit)
Pont nemrég írtam erről. -
$atirka
őstag
válasz
PhoenixK #86098 üzenetére
Természetesen igen, be van kapcsolva közben
Erre én is gondoltam, holnap be is viszem magammal a melóba és rövidre zárom manuálisan, ha kell ki is cserélem a kapcsolót.
A spam mappába nem jön értesítés, viszont a synology rendszertől kapok rendes mailokat most is, például megszakad a kapcsolat, újra csatlakozott, stb...tehát ez a rész rendben van, mégsem jön a vész email, amit ki is ír, ha rányomok az elveszett mobileszközre.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos autók - motorok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest