Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjelentek az ASUS üzleti notebookjai
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz zsolt501 #24952 üzenetére
(Nagyon nem illik több helyre ugyanazt beírni egyszerre, csaxólok)
Szerver alatt 1ébként mit értesz, a nast?
Semmit sem kell állítani, alapban támogatja az ipv6-ot ... Janó kollégával kísérleteztünk már vele és arra jutottunk, hogy a dolog jellemzően a routereknél bukik meg: hiába hirdetik, hogy ipv6 supported, a routolási szabályokat (ami ipv4-en a port forward megfelelője ebben az esetben és nagyon pongyolán fogalmazva) nem tudod részletesen beállítani - ergo vagy kinyitod az ipv6 tűzfalat és minden eszközöd elérhető lesz kintről vgay bezárod és akkor a nast sem éred el ipv6-on. (Persze lehet, h azóta már van olyan router, ahol ez meg van oldva, de én még nem láttam ilyet)
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
kaciokos
őstag
válasz zsolt501 #24980 üzenetére
Ugyan nem néztem végig a videót, de ez a módszer 5.2-es DSM-hez való, és gyanítom, Mocsokbának már 6.0-s DSM-je van, mivel most üzemeli be a DS216j-t, ott meg már kicsit bonyolultabb. Én is Transmission-t használok, és én ezért nem váltottam 6.0-s DSM-re, bár van, akinek ott is sikerült beüzemelnie.
-
Patice
Topikgazda
válasz zsolt501 #25647 üzenetére
Nem.
A CloudStation olyan, mint a felhőbe mentő programok, pl. DropBox, OneDrive, csak itt a felhő a saját NAS-od lesz. Tehát kliens gép --> NAS mentés. A fájlverziózás egy extra szolgáltatás hozzá.
A Borisz76 által részletesen bemutatott ( ) Hyper Backup pedig a NAS adott mappáinak a rendszeres, időzített, verziózott mentésére való. Tehát NAS --> (másik) NAS mentés.
(#25649) Fecmed:
1. Passz. Lehet, hogy még a DSM 6.0 kicsit bug-os.
2. Keress rá, rengetegszer volt téma. Pl.: #25199
3. Igen.
4. Az előző kérdésben ott is a válasz. Mivel úgy akartad/csináltad, hogy tükrözve legyen, ezért a NAS így tett. Persze, hogy nem aktív a kötet létrehozása, mert már van egy és az elfoglalja az egész első lemezt. A második lemez meg az első tükre. Amúgy mit szeretnél? Miért akarsz több kötetet?
(#25650) Madwe:
Tudtommal lehet kisebb a kötet, mint a HDD mérete, de általános felhasználás esetén tényleg nincs értelme.
Vagy ott van még az iSCSI...
[ Szerkesztve ]
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
G-Bali
senior tag
válasz zsolt501 #26102 üzenetére
Ezt nem, de azt is mert kb 4-5 külön mappába töltök így gondoltam hosszadalmas a vissza rakás, vagy van mód hogy minden torrent a helyre kerüljön...? Vagy egyenként kell megkeresnem mi melyik mappába van.
De ezt csak úgy hogy nem nyúltam hozzá és 2 napja ketté el...
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz zsolt501 #26655 üzenetére
Érdekes. Nekem teljesen megfelel otthon torrentezésre, felhőszolgáltatásra. Működik minden. Az tény hogy lassabb a felülete a társainál.
Nem írnám le.
Teszi amit kell, és tudja azt, amire a kolléga használná.[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
addikt
válasz zsolt501 #85360 üzenetére
Hát közvetetten :)
Pl egy Windows asztali gépen fut egy NUT kliens, ami áramkimaradás esetén PowerCLIvel leállít minden VMet egy scripttel és utána magát a hostot is. Persze ennek a gépnek is kell UPS, illetve el kell tudni érnie az ESXet is ha nincs áram."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Íme a The Witcher IV első előzetese
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest