Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Valami ötlet, hogy ne kelljen használnom a DVD-t ha játszom?
-
dergander
addikt
válasz
Feribacsi555 #8196 üzenetére
minden elindul a win8on mégha béta is minden gamelive alapu játék csak az F1 valamiért nem,ezt tartom érdekesnek mert azthittem a gamelive-al van valami bibesz de nem.
-
Motion_Blur
félisten
Nyitottam egy totyikot a 2012-es résznek: [link]
-
mokus1
addikt
Valakinek nincs kedve Hamachin játszani egyet?
-
dergander
addikt
Sziasztok nekem steamen van meg egy jó ideje a gamma,amit imádok és minden nap neten játszok vele,ám feltettem a mostani windows8-at és nem indul el,rámegyek a steambe h inditás és semmi
valaki tudja mi lehet a hiba oka vagy mit bénázok el?
-
Defy
csendes tag
Mitől lehet az, hogy multi alatt néha megakad a játék pár másodpercre?
-
Motaba78
addikt
válasz
Feribacsi555 #8177 üzenetére
köszi, tanulmányozom.
-
Steady74
addikt
-
Motaba78
addikt
sziasztok
érdeklődni szeretnék, hamachival hogyan lehet megoldani a multi kérdést.
Előre is köszönöm.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
djrobaa #8171 üzenetére
Fel ismeri a steam, ha beállítod neki!
Ezt a játékok menüpont alatt tudod hozzáadni a "Nem steames játék hozzáadása a könyvtárhoz" menüpont alatt.Ezzel működnie kell. Azért nem forszírozom hogy letöltse a steam, mert ha a steamet uninstallálom az összes játékot ami azzal volt telepítve lepucolja és ez elég nagy bosszúságot okoz, miután mindegyik pályára van setupom.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #8168 üzenetére
Szerintem ha Steamen aktiválod a kulcsot, akkor onnan letölti a játékot, és nemkell többé a lemez hozzá. A lemezről telepített játékot felsem ismeri a Steam. De lehet, hogy rosszul tudom.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #8168 üzenetére
...
Elbtam. -
kovi831
aktív tag
válasz
GuruZone #8167 üzenetére
Én inkább megvenném a játékot, 3e Ft plusz nem oszt, nem szoroz.
Én is az összes Gp sorozatot végig játszottam, pont elő akartam szedni a Gp1-et de nem találom, meg lehet már a grafikájától hányingerem lenne.Ja és még anno a neveket is úgy kellett átírni.Ha meg van elküldhetnéd e-mailbe, meg biztos kéne hozzá Dos emulator.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
GuruZone #8167 üzenetére
A kulcsról jut eszembe, hogy láttam steamen meg lehet venni a játékot.
Felvetődött bennem a kérdés, hogy ha steamen aktiválom a cd-hez kapott kulcsom, akkor vajon az letölti nekem és installálja is? Így elkerülve hogy pörögjön állandóan a lemez a gépben.Na van erről valakinek véleménye?
-
MC HOBO
aktív tag
-
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #8162 üzenetére
Régóta F1 "rajongó" vagyok.Örülök, hogy végre van olyan F1-es játék ami játszható is.
Régen a Gp4-el nyomtam, de ennél nem volt netes rész, meg már az idő is eljárt felette...stb.Szerk. no meg mire a következő rész kijön, az még tele lesz hibákkal...
Meg mi a garancia arra ha 5 év múlva is csatlakozni akarok, akkor lesz szerver? -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #8159 üzenetére
hát mindjárt gondoltam, hogy nem a közös gőzfürdőzés
Maradj kint, mert akkor legalább lesz kihez kimenni nyaralni, gut? Meg hát onnan is lehet tolni! GRID nosztalgia jegyébel Race 07-ezünk, és hát spa-n menni meg nürin lacettivel, komoly emlékeket ébreszt.
-
hermanyi
addikt
válasz
pepusos #8145 üzenetére
Én bevártam Hobot az áthajtásos után ,és nekiáltunk küzdeni
amint elfordultam a box utca mellett kigyorsításnál bal első elfüstölt míg körbeevickéltem buktam laza 40 mpt
Akkor köröztél le
friss szett lágy fel ,kimegyek a boxbol és előzöm a torro rosot az hozzámér féktávon és egy hátsó defekt , ez után vertem falhoz -
Pat1979
csendes tag
ügyi volt pepu
-
Pat1979
csendes tag
7. kör 5. kanyar bugg rotty 1 defekt = összejött 3 bünti defektel 3 kör
és mikor 29 kör megyek ki boxba falhoz közel huzódtam megint bugg kocsi szerteszét faxa
na majd remélem holnap több szerencsém lesz -
makkai
aktív tag
Ne haragudjatok srácok, de még sem tudok jönni, házassági évfordulónk van, szal úgy néz ki ellépünk itthonról estére.
Mégeszer bocs! De holnap este tuti jó, ha lesz gurulás.
-
evo21074
csendes tag
Sziasztok...A segitsegeteket szeretnem kerni..Eredetiben megvan a játék olyan problémám akadt hogy elinditom a karriert betolti a palyat most peldaul ausztralia megy rendesen folyamatosat a futam nem szaggat aztán kb.a negyedik kortol elkezd szaggatni a játék,idegesitoen..Már olvasgattam itt a fórumon hogy irasvedette kell tenni egy fájlt meg is csinaltam de nem segitett.van valami otletetek?A gép egy laptop quad core acer 4gb ram ati hd5650 1gb.. Koszonom szepen elore!!!
-
MC HOBO
aktív tag
MIkor lesz szerver?
Szerk.: Már látom...
-
Pat1979
csendes tag
bekaptam vagy 1 2 páleszt de továbbra is ugy gondolom este itt lennék
!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8128 üzenetére
Uram, részemről a megtiszteltetés, ha újra együtt gurulhatok Veled!!!
Üdv újra itt!!
-
Motion_Blur
félisten
Srácok, hamarosan én is visszatérek a versenypályákra, csak a fél év kihagyás után még vissza kell rázódnom, kb. 1mp tempót kell megtalálnom újra körönként, de amint megvan, jövök én is a Live-os csapatásokra
-
Pat1979
csendes tag
Énis jövök ha nem gond.(persze a beférek)
-
werszomjas
addikt
Aú, sajnos nekem közbe jött valami, nem tudok jönni, nem hiszem hogy hazaérek kezdésre, úgyhogy ne várjatok.
Sorry
-
makkai
aktív tag
válasz
werszomjas #8119 üzenetére
Ha Beku is tud jönni, akkor meg a host nem kérdés!
-
mokus1
addikt
ÉN sajnos este nem tudok jönni majd legközelebb
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #8115 üzenetére
Hajrá!
Nálam van két üres szoba a Hamachin, ha gondoljátok, de mehetünk LIVE-on is...
Én sajnos nem vagyok jó nettel ellátva, így nem szívesen hostolnék. A Hamachi is elég lesz szvsz...
Akkor melyik pálya legyen? És akkor lehetne, hogy ne essen az eső? Az már mindegy, hogy süt a nap, vagy felhős, vagy borús, csak ne essen, ha lehet!
Mert:
-
werszomjas
addikt
Akkor este gurulunk?
LIVE vagy Hamachi?
Host?
-
HaZsolt
őstag
Az igaz, hogy aki kormánnyal játszik az kb 3mp-vel is gyorsabb lehet?
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #8101 üzenetére
Nekem pálya mindegy csak ne Hungaró és ne az éjszakai legyen
Silverstont szeretem 8 óra talán megpróbálom megoldani szerintem jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Crypto Trade
- Vigneau interaktív lokálblogja
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest