Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
Time Trial módban SPA-ban milyen időt tudtok autózni? Nekem 1:40 megy a McLarennel, de úgy látom van videó youtube-on ami 1:35-ös. Nemtudom honnan akkora nagy tapadás, hogy sehol se csúsznak ki

-
TRH77
csendes tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Rendben köszönöm a válaszokat

-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tudnátok segíteni abba hogy G27-hez milyen kormánybeállítást használjak majd? Tudom hogy ez igazából személyre szabott, de szeretnék kapni 1 támpontot hogy ti milyen kormánybeállítással játszotok.
Köszönöm

-
Hurkafej
aktív tag
Na, Koreai pályán tolok 20%-ot, csak azt figyeltem, hogy a boj előtt vagyok teljesen. Aztán az uccsó körbe látom, hogy a 2. vagyok, mert előttem egy Force India, kerékcsere nélkül még, aztán végig is ment úgy, és ő lett az első. pedig diszkvalifikálni kellett volna a játéknak.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Igen, bár én így sem tartom rossznak. Nem tudok ilyen összefoglalóról, meg amúgy is, valahogy tavaly ilyenkor mintha már sokkal több infónk, képünk, videónk lett volna a 2011-ről. Most alig van pár dolog kiadva róla.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
De jó is lenne, ha élethűbb lenne.
Amúgy nincs valami lista, amiben össze vannak foglalva, milyen módosításokat fog tartalmazni a játék? -
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Na akkor hajrá! A 2012-ben találkozunk!
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Biztos motort cseréltek az autódban amíg távol voltál

Amúgy hallottam ilyeneket régről...
-
Mr.Mercury
aktív tag
Ilyen már volt valakivel?: Futottam egy 3. helyet Kínában. Tuti, hogy semmi szabálytalanságot nem csináltam, nem is írt ki semmi figyelmeztetést a játék. Az időmérő után kiléptem, majd pár óra múlva akartam menni a futamon, erre a 13 helyről indulok, mintha kaptam volna egy 10 rajthelyes büntit. Viszont tuti nem kaptam, ezért érthetetlen, hogy hogyan kerültem oda. Vagy ennyire életszerű a játék, hogy az időmérő után is oszt büntetést?

-
Danecay
addikt
ziasztok!
LAN-ban hogyan lehet CO-OP servert indítani mert én nem találom? Vagy elég servert csinálni és ha a másik csapattáersként lép be akkor automatikusan CO-OP módban működik?
-
Hurkafej
aktív tag
Segitségek közül csak ideális ivet használok most. Szingapúrral úgy voltam, hogy odaadom az ai-nak, mert úgy jobban rám tudna jönni a pontverseny második, alig találtam meg a megfelelő kigyorsitási pontokat is, de mégis meg lett a pole 1 jó körrel, Ha jól emlékszem 1:36.2 volt, többet segitség nélkül nem tudtam kihozni.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Őszinte leszek, amíg találok kihívást segítségekkel együtt is, addig nem veszem le azt a 2-3-at, amit használok. A szimulációk amúgy meg be vannak kapcsolva, szóval a jövőben már max. csak a segítségeket tudom kikapcsolgatni. Viszont nekem így is élvezetes, ami meg bosszant benne, azt nem tudom a segítségek kiiktatásával megoldani.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Egyetértek

Én a 2010 et kezdtem közepes TC vel és neked és Motion és tsa -knak köszönhetően ALL assist Off és minden sim ON-ra tértem át . Igaz az első 1-1.5 hónap kicsit érdekes volt de utána a TC-s időket simán megfutottam szinte kisujbol kirázva és a 2011-et nem is játszottam segítségekkel . -
HaZsolt
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ja értem, azért olyan nehéz akkor nekem. Segítség off-al csinálom a nem túl acélos Williams-el. Segítséggel azért már nekem is jobban megy

-
Gaben1
tag
Miért fagy ki a játék mikor elfogadom a teljesítendő feladatot? így nrm tudom a kocsit fejleszteni... mit lehet tenni?

-
HaZsolt
őstag
Nekem nem tudom, melyik verzió. A live vagy 3 frissítést lehúzott. Egyébként segítség nélkül versenyeztek az esőben? Segítségeket onolom ha esős futam lesz.
-
válasz
HaZsolt
üzenetére
Malajzia full esős hétvégén brutálisan simán vertem az AI-t egy esős beállítással. A poén aztán az volt, hogy felszáradt a pálya és megfutottam kopott gumival az egyéni legjobbamat. Nem tudok elmenni a játékon, nekem legendáson is könnyű. 1.1 patchet nem merem felrakni, nehogy fagyogasson, 1.2 meg nem működik.
-
HaZsolt
őstag
Karrier módban csak én vagyok ilyen béna esőben? Nem tudom mit kell csinálnom\állítanom de még így is jó 3mp-t rám vernek. Beállítástól függ, vagy még finomabban kell nyomni?
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant--
üzenetére
értem, köszönöm
-
sith7
félisten
Érdemes megvenni /baráti áron/ még ezt a játékot most, hogy lassan megjelenik az F1 2012 ?
Fog még ezzel multizni valaki ?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Szerintem, ha nem támogatott a kormány, akkor nem sok esély van rá, hogy működésre bírd vele. Amúgy nálam a gond az volt, hogy az 1.2-es patch felrakása után, a töltőképernyőn, ahol már a garázsba töltene a játék be, ott lefagyott. 1.1-el nem volt gond. A flow.bin-t felül kell írni az 1.2-es patch felrakása után a 1.1-esével, és akkor nem lesz fagyás. Legalábbis nála megoldotta.
-
Sikerült valahogy felpakolni a patcheket, futott is. De folyamatosan kifagyott, mehet most a reinstall megint... Kormánnyal játszom, egy Trust GM-3200-zal, ami nem támogatott, szóval bármit nyomok rajta, nem fogadja el Start-ként. Van erre valami megoldás, regedit dolog? Mert az OEM Name-t átírtam, de a Windows 7 eszközöknél ugyanúgy USB Steering Wheel szerepel.
Amúgy nem tudom mi legyen, az 1.2 patch-et biztosan nem fogom felrakni, az 1.1 is lehet hogy fagyogat. Van valami mod hozzá, amit egyszerű felhasználók csináltak és javít pár bugot? -
Ha megy DX9-ben, akkor használd úgy, nem sok a különbség és jobban is fut úgy, örülj neki.
Ha kormánnyal v más játékvezérlővel játszol, akkor próbálj enter-el belépni, nálam is többször kifagy induláskor kormányról start-ot nyomva, ilyenkor kell a billentyűzeten enter-el belépni és ujra beállítani az irányítást.
Bug az van dögivel, szerintem próbálgasd dx9-ben amíg kijön a következő patch, az F1 2012
-
Üdv.!
Most lett meg a játék, tudtam is vele játszani valamennyit, viszont DX11-gyel nem megy, olyankor kifagy. Ezt még meg is emésztettem, viszont egyik patch-el sem akar működni, bárhogyan is próbálom (1.1 és 1.2 sem). Betöltőképernyőnél áll meg. Mondjuk azt megjegyezném, hogy nem fizettem a játékért... (pont a sok bug és fagyások miatt beszéltek le róla)
Van erre valami megoldás? Mondjuk azt olvastam, hogy a notikat nem támogatja külön a játék, én megy egy Toshiba Satellite L850-13M cuccról tolom. Lehet ez is bezavar a DX11 dolognál? -
gaben82
tag
szia ezt találtam valahol
próbáld ki
"F1 2011 futtatása Windows 8 Consumer Preview alatt:- El kell távolítani a már fentlévő Games for Windows - Live programot.
- Le kell tölteni pl innen egy régi verziót, telepíteni(run as admin módban, kikapcsolt UAC esetén is!)
- Telepítés végén a "launch" gombbal indítsuk el a GfWL-t, ekkor a program szólni fog, hogy frissítésre lesz szükség. Frissítsük(ha jól működik a dolog ~30Mb-os GfWL-t fog tölteni a frissítéskor)
- Miután frissítettük, ismét menjünk a "launch"-ra, és utána indíthatjuk a játékot.-Ha nem sikerül, akkor újra, és újra meg kell ismételni. Nálam akkor sikerült a dolog, mikor ezt megcsináltam, aztán felpakoltam a DiRT 3-at, annak a telepítőjéről frissítettem a GfWL-t, aztán kezdtem az első ponttól újra. A sors fintora, hogy a DiRT így se fut, de az F1 igen

Remélem tudtam segíteni valakinek ezzel.

UI.: A Win8 is legyen up to date.."
-
olly
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Windows 8 x64 alatt nem akar elindulni sehogysem az f1 2011
Próbáltam kompatibilis módot, próbáltam rendszergazdaként is, de semmi.
-
TGaben
tag
"Magamtól" biztos nem, de az előfordulhat,h a Windows (7) csinált valamit, mert a mentéssel szenvedtem 1 kicsi (karrier mód), többször be kellett másolnom,h felismerje, és volt, h töröltem is az ott lévőt, mert ha csak felülírta, akkor "mentés nem található, létrehoz újat?" fogadott a játékban. Aztán egyszer csak felismerte hol tartottam, én meg örültem.

-
TRH77
csendes tag
jahj bocsi nem válasznak írtam én kérdeztem csak!
-
TGaben
tag
Nem osztott képernyő. Egyedül játszom a karrier módot. Van szabadedzés (néha teljesítendő feladat is), és időmérő is, de egyiket sem tudom megnézni utána, nincs olyan opció. A futamot se. Állítsam fentebb a %-ot? 20%-ra van állítva, a safety car miatt is, bár még úgy nem találkoztam vele,h más okozott volna balesetet, ha meg én rohanok bele valakibe (nagyon), akkor restart, mert nem szeretem, ha miattam valakinek hátránya lesz. (kisebb sérülésnél nem érdekel, megyek tovább) Ez főleg esőben szokott előfordulni, elmérem a féktávot

-
TGaben
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Akkor nem értem, nálam nincs.
1.2-es patch, és "sima" karrier mód. Csak 2 "fül" van alul a verseny utáni képernyő alján, continue, restart, és asszem a 3. volt a replay. De nincs ott. 
-
TRH77
csendes tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Osztott képernyőnél ugye nem lehet azt beállítani legyen időmérő is!
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Rosszul emlékszem,h karrier módban volt visszajátszás?
Mintha többször is megnéztem volna a 1-1 futamot, ha nyertem... Vagy az a 2010-ben volt? 
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem értem. Ha teljes távra elég az 1 kiállás, akkor 50%-ra miért sok?
Amúgy is 50%-on ugyanúgy le van minden felére szimulálva, tehát ha teljes távra jó, akkor 50%-ra is jónak kell lennie. 
-
mokus1
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
1 kód 1 játék.

-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, ha megveszem az F1 2011-et, akkor fel tudom rakni több gépre is, hogy tudjunk többen egymás ellen játszani?
Vagy csak 1 kódot kapok hozzá, ami miatt csak 1 gépre tudom felrakni?Üdv,
GBoy -
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Értem. Hát teljes versenytávra ez tök jó. CSak ugye én is 50%-osakat szoktam futni, ott meg kevés az 1 kiállás.

Lehet 100%-osakat kellene futni. Bár úgy szar, hogy a hrt-vel körönként 3 másodperceket kapok az élbolytól...

-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Az alapjátékban ugye legtöbbször min. 2-3, esetleg 4 kiállás van alapból. Ehhez a számhoz mérten van a gumikopás is, valamint ahhoz, hogy 2011-ben még sokkal jobban koptak a gumik, mint idén. Tehát egy 2012-es mod-ban nem fura, ha nem kopnak úgy a gumik és kevesebb a kiállások száma is alapból.
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Szerinted "realisztikusabb" ha 50%-os távú versenyt 3 kiállással 4 szett gumin kell lefutni?

Jó a legtöbb pályán 2 kiállás/3 szett száraz körülmények között. -
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
50%-osat megyek én is. De eddig simán elfogytak 10 kör alatt a gumik, most meg 20-at is lehet velük menni, meg nem érzem, hogy szar gumival annyira csúszkálnék.
Holott a mod nélkül ha erőset fékeztem kopott gumival, simán megcsúszott a kocsi hátulja.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nekem nincs a gumikopással gondom. Én ugye 50%-os távokat megyek és ebben a mod-ban úgy van megcsinálva, hogy alapból 1 kiállásos a boxtaktika (100%-nál is szerintem) és meg is lehet vele csinálni a futamokat pont kellő kopással. Ráadásul, ha sokat autózol szélárnyékban, akkor simán elfogynak a gumik idő előtt, nekem már többször volt olyan. Szóval én nem érzem rossznak a kopást.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Egész jó a mod, viszont nem tetszik, hogy a gumikopás kevésbé intenzív
-
TRH77
csendes tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
ezt hol is tudom megnézni?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Kers és DRS-t is tudsz használni.? Mert ha nem akkor ne csodálkozz.....
-
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszotok még ezzel a játékkal, karrier módot? Volt olyan valakinek,h futam közben elkezdett esni, "lágyon" (sárga) kezdett, és "kemény" (szürke) abroncsokon volt - csúszkált - mikor elkezdett esni. Belgium. Ha "intermediet"-et (világoskék) rakatok fel, szintén csúszkálás, mert a többiek maradtak "kemény" gumikon, és nem csúszkálnak.
Azt is próbáltam,h kin maradok +1 kört, és akkor rakatom fel az "intermediet"-et, mert akkor már rendesen esik, de sajna ugyan az, a többiek "kemény" gumira cserélnek mindig.
Akkor is ha előbb jövök ki 1 körrel. A végére mindig "lassabban" kell menni, mert esik, és kipördül egyből. Bug lehet? -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Örülök, hogy megoldódott. Remélem így most már tetszeni is fog a mod.

-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Na megvan a hiba. Még anno letöltöttem pár fájlt, ami feloldotta nekem, hogy a karrierben az összes autóval mehessek. Letöröltem, most jó
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hát akkor nem tudom mi a fene gond van nálam...

-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
De, mert patch-elve nekem is volt, csak semmilyen más (nem hivatalos) kiegészítő nem volt hozzá felrakva, csak a mod-olás után, amikor meggyőződtem róla, hogy jól működik a mod.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Enyémet megrontotta az 1,2-es patch. Vagy talán nem kellett volna?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Hm... nem tudom mi lehet a gond, nálam probléma nélkül felment és mindenki a helyén van. Az erőviszonyok is teljesen rendben vannak. Mondjuk én teljesen szűz telepítésű 2011-re raktam, nem tudom te hogyan próbáltad...

-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Na feltettem a mod managerrel.
Háát... Nálam legalábbis petrov a lotusnál van nem a caterhamnél, grosjean fordítva, meg az autók erőviszonyai is el vannak cseszve. Raikkonen a 18, a virginiesek meg az első 8-ban. Meg pár autó úgy néz ki, mint a 11-es, pl a ferrari. Stb...
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Elsőre elég a mod maga. Esetleg ajánlom hozzá a kicsivel lentebb lévő Ryder Mod Manager-t, mert azon keresztül könnyebb telepíteni és akár eltávolítani is a mod-ot. Az extra adatbázisokat csak akkor töltsd le, ha nem vagy elégedett a mod-ban lévővel.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Amúgy ahogy rákattintottam a mod-ra, csomó minden szart le lehet tölteni egy oldalon. Te csak a mod-ot töltötted le, vagy a többi kiegészítő dolgot is?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Az AI beállítástól függetlenül iditóta. Lekörözésnél: féktáv előtt lehúzódik az ideális ívről, majd mikor utoléred, abban a pillanatban visszavált arra.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
A telepítésnél van leírása, egyébként azt lehet állítani, hogy előzéskor az AI mennyire tisztelje a versenysávodat, azaz mennyire húzzon rád előzésnél, vagy mennyire legyen sportszerű.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Kipróbáljuk

Egyébként ez az AI agresszió mit takar konkrétan? -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Próbáld meg ezt az oldalt. Ott van 2012-es mod, amiben telepítéskor választhatsz törésérzékenységet, és AI agressziót is többek között. Én most azzal tolom és egész jó.
-
dangerzone
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Értem, köszi.
Amúgy a játékhoz nem tudtok valami jó mod-okat?Esetleg valami realisztikusabb törés, vagy jobb ai, ilyesmi?
-
Gaben1
tag
Hali !
Az lenne a problémám hogy a szabadedzésen mikor rámegyek hogy elfogadjam a k&f feladatot akkor kifagy a játék, és igy nem tudom fejleszteni a kocsit... minden egyéb rész tökéletesen működik.. mit lehet tenni? -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Általában szezon közben a csapatodnál gyengébb vagy vele egyenlő szinten lévő más csapatoktól kapsz ajánlatot. Jobb csapattól leginkább akkor, ha megjelölöd az egyik pilótájukat, mint riválisod és le is győzöd. Így volt már nekem, hogy az utolsó futam után kaptam szerződés a Ferrari-hoz. Bár ez sem mindig igaz, mert pont előzőleg volt egy évadom, ahol megjelöltem Vettel-t és le is győztem, mégsem kaptam meg a helyét. Lehet kevés volt hozzá még a tapasztalati pontom, hiszen a 2 évadomban volt mindez. Így most maradtam a Sauber-nél, bár amúgy is csak a Force India-hoz mehettem volna, mint normális csapat, annál meg nem annyival rosszabb a Sauber. (Igaz most egy 2012-es mod-ot tolok).
-
dangerzone
addikt
A karrier módban meddig érkezhetnek ajánlatok más csapatoktól? Illetve mitől függ, hogy honnan kapsz ajánlatot?
Én a williams-szel versenyzem. 2 vagyok a bajnokságban proffessional nehézségi szinten. Még 3 verseny van hátra a szezonból. Eddig meg csak a 3 kiscsapat, illetve a force india meg ugye a williams küldött ajánlatot. De jó lenne valami gyorsabb csapatnál versenyezni a következő idényben. Szóval számíthatok még valamire a bajnokság végéig, vagy fogadjam el a force india ajánlatát?

-
att88ila
tag
Sziasztok!
Most akarnák játszani ezzel a f1 2011 es játékkal de nem birok.Ezt irja ki!A sorszám (5377) nem található a DLL-ben )xlive.dll).Mi lehet a hiba?Frissitettem a Games for windows livot is! -
Mr.Mercury
aktív tag
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
A segitségeket vegyesen szoktam állitgatni, hol igy-ugy. Mert azért sokszor jól néz ki amikor mondjuk elfékezem valamelyik gumit, de mivel ez nem valóság, nem érzed mi van a géppel, úgy mint a valóságba. Persze ettől lehet jól menni a segitségek nélkül is, szoktam énis. De az előbbi futamnál volt egy kipörgésgátló.
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Csak ki kell kapcsolni az auto kormányt,fékezést

Új hozzászólás Aktív témák

- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos fejegységek
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

20%-tól jön, az alatt nem, de,h osztott képernyőnél is igy van-e azt nem tudom.
1.2-es patch, és "sima" karrier mód. Csak 2 "fül" van alul a verseny utáni képernyő alján, continue, restart, és asszem a 3. volt a replay. De nincs ott.