Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
Nálatok is előfordul, hogy magától bekapcsol a Wi-Fi vagy a BT?
Azt már észrevettem, hogy ha kikapcsolom az órát, akkor bekapcsolás után automatikusan be vannak kapcsolva. Viszont alvási idő mérésére használom, este megnézem, hogy minden ki van-e kapcsolva, de többször előfordult, hogy valamelyik a kettő közül reggel bekapcsolt állapotban volt. Megnéztem minden beállítást, de nem látok olyan opciót, amit bekapcsoltam volna és emiatt időközönként bekapcsolnak ezek a funkciók. -
-FreaK-
veterán
Tegnap megvettem az órát, eddig nagyon szuper.
Két problémám van csak eddig vele:
Lefekvéskor beállítottam az alvás módot, nagyon jól működött, azt az apróságot leszámítva, hogy bekapcsolta a ne zavarj módot a telefonon is, és így az ébresztő sem ébresztett, így sikerült egy órával tovább aludnom mint kellett volna
beraktam a kivételek közé az órát, meg a hívásokat, remélem így már működni fog. Illetve ez a gyári szilikon szíj nem tetszik, már úgy maga a szilikon alapból, izzadok alatta, kényelmetlen. Egyelőre rendeltem Alza-ból egy olcsó szövet szíjat, majd meglátom milyen, de gondolkozom a gyári szöveten. Az megéri szerintetek? Ára elég húzós, de gondolom ez a legjobb minőség. Illetve ha van valakinek ötlet kényelmes szíjra, amiben aludni lehet, akkor jöhet

-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, anyukám most kapott egy ilyen órát E-Simmel és az a probléma, hogy ha hívjuk akkor az óra 2-ször csörög majd foglaltat jelez a hívó félnél
Tudtok segíteni esetleg? Előre is köszönöm -
-FreaK-
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szuper, köszi! Neked a nagyobb, 44mm-es verzió van ugye?
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Van az órán energiatakarékos mód? Ha igen, így is csak két napot megy el max. ha nincs használva gps/aktivitás követés, csak alvásfigyelés? -
donnie.d
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kényelmesebb bőr szíjjal amúgy?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Nagyon szívesen!
-
Csocsesz75
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszönöm.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Persze: [link]
-
Csocsesz75
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Tudnál egy linket adni szíjhoz ?
-
MaxxDamage
félisten
Bőr szíjjal jobban is néz ki, mint az eredeti.

-
donnie.d
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én eladást terveztem, de ugye semmiféle papír nélkül érkezik.... Elég erősen áron alul meg nem akartam eladni.
Soha nem tervezek 20 ropi felett órát venni, s nem is vettem soha. Igazából nekem az idő miatt lett okosórám, mert munkában a telefonom a táskámban van, mert féltem, hogy kiesik a zsebemből, vagy hozzáütődik valamihez. Vettem hozzá átlátszó tokot is, biztosra megyek. Hátha két év múlva mikor telefont váltok megint megajándékoznak egy újabb órával
Főleg, ha volt harc érte
-
$atirka
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Csak a melegvízzel érdemes vigyázni, a ragasztás/tömítés nem szereti

-
donnie.d
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kiszórták az ingyenes készletet és most be kell hajtani az árát.
Én megtartottam, nekem tetszik
Még tokot is vettem rá....
-
Luser2000
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
Itt jól felment az ára. 🤭
140k volt, most 170k
[link] -
donnie.d
aktív tag
Az órában a pulzus és a vérnyomásmérés mennyire megbízható?
Arra nem jöttem rá, hogy az első mérésnél miért kell vérnyomásmérőt is használni -
$atirka
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Úgy sajnállak...

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
$atirka
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Így van, nincs sajnos külön messenger app, így csak az üzenetre lehet válaszolni. Korábban fel lehetett telepíteni nem hivatalos sideload módszerrel az órára, de az mára már nem működik..
Bárcsak olyan lenne, mint a WhatsApp, az a legjobb. -
MaxxDamage
félisten
Messengeren jön üzenet, gombot megnyomom és látom, tudok vissza is írni választ, de a programok között nem találom a Messenger appot. 🤭😋
Azt külön nem is lehet nézni, csak ha jön üzenet és akkor mikor jelez azt meg is nézni és ennyi?
-
Gyulafilu
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudja valaki, hogy a viberen/facebook messengeren érkezett kepeket miért nem mutatja a watch8 44mm? Régi apple órák simám mutatják ezeket a tartalmakat de a legújabb samsung óra nem? Válaszokat előre is köszönöm! -
Sumptuous
senior tag
Tök felesleges esimeset venned, ha jelenleg nem használnád ki, késöbb sem fogod. Itthon csak a telekomnak van rá megoldása, úgy nevezik "multisim". Az a csomag, amit megéri rá venni, de csak ha használod is. Feleslegesen kidobni havonta az óra előfizetés árát csak azért, hogy egyszer lehet kelleni fog.. Sajnos az egyébként sem acélos üzemidőt jelentősen lerövidíti a mobil adatkapcsolat. Két felhasználási módnál éri meg: 1 - Futás/kültéri edzés közben telefonálni/spotify-n zenét közvetíteni a bluetoothos fülhallgatóra, 2- Ha magasban vagy olyan helyen dolgozol, ahová a telefont nem tudod be/felvinni, de mégis elérhető szeretnél lenni Bluetooth hatótávon kívül is. Ha egyik sem, akkor elég a bt verzió. Régebben nagyobb ram-ot raktak az lte verzióba, ma már nem, így tényleg nincs más előnye. Ha meg yettelnél csak netre tudsz előfizetni, akkor a telefonálás része bukik is, tehát böngészni (lol) és zenét hallgatni stream-en lenne a két előny. De zenét a tárhelyen is tudsz tárolni, szóval ez sem egy nagyon hasznos extra. Legtöbbet úgyis csak bt kapcsolatban lesz a telefonnal, ha meg megszakad a telfonos kapcsolat, hirtelen zuhan a töltöttség a mobilhálózat miatt. Inkább gimmick ez a samsung részéről, mint hasznos funkció.
-
-
Decske
senior tag
Kell az órába e-sim. Telekomról tudok nyilatkozni. Ott az előfizetésemhez lehet három SIM-et használni. Technikailag van egy fő SIM, ez kezeli a hívást és a többi SIM-re irányítja, ha olyan eszközben van, amelyik tud hívást kezelni. Ha nem multisimes előfizetést használsz, hanem másik előfizetést adsz hozzá, akkor neked kell beállítani a hívásátirányítást.
-
imis
senior tag
köszi, bár én az az előnye miatt gondolkodom az e-simes verzión, ha éppen nincs nálam a telefon, akkor is átjönnek rá az üzenetek. Jelenleg a telefonomban is fizikai sim van. Laikusként úgy gondoltam, hogy az óra használja a telefon adatelérését,mint mondjuk, ha wifin kapcsolódna.
-
imis
senior tag
Sziasztok,
gondolkodom w8-ban, eddig csak BT-n használtam az órám, watch3,
e-sim verziós hogy működik, kell külön szolgáltatást venni? Vagy csak csatlakoztatom az órát a telefonhoz és akkor lte-n is kapcsolódik az óra, mintha BT lenne?
-
ata64
kezdő
Sziasztok, ki lehet valahogy kapcsolni az érintéssel ébresztést always on bekapcsolása mellett?
-
espi38
őstag
Szia, köszönöm a válaszod. Igen be ezen sajnos túl vagyok. Fogalmam nincs miért irányítja át a telefonra a bejövő hívást. Viszont amikor az óráról kezdeményeztem a hívást akkor nem irányítja a telefonra.
Nagy kabát telefon valamelyik zsebbe, de az óra kéznél van felveszem a hívást, de hiába mert a felvétel után a hívás a telefonon folytatódik,nagyon idegesítő szitu
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni
Adott egy samsung galaxy watch 8 okosóra, és bármit csinálok ha felveszem a hívást az órán automatikusan atiranyitja a hívást a telefonra.
A telefonon be van állítva, hogy telefonhívás engedélyezve.
Esetleg valakinek tipp, hohy mi lehet a gond?
Segítő válaszokat előre is köszönöm
-
TomPack
őstag
Ugyan én csak a 7-est használom, de a zafír üveget imádom!
Nincs rajta hajszálkarc! Az Amazfit órám teli volt karcokkal.Ha azt szeretnéd, hogy magyarul dumáljon, magyarul mondja be a köridőket, akkor a telefonon;
Kisegítő beállítások --> TalkBack --> Beállítások --> Szövegfelolvasó --> Preferált szövegfelolvasó -- "Samsung szövegfelolvasó modul"-ról át kellett állítani a "Google Beszédfelismerés és -szintézis"-re!
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Páromnak egy hónapja van egy GW8-asa, s én is úgy döntöttem, hogy lecserélem a szívemhez nőtt Amazfit GTR2-t egy W8 Classicra.
Ennek okán lenne pár kérdésem:
- Rá lehet bírni a Geminit, hogy magyarul társalogjon?
- Edzés közben az hang alapú értesítések csak angolul tud megszólalni?
- A zafír üveg mennyire strapabíró? Lehet az órát munka közben használni (építőipar), úgy, hogy ne törne a kijelzője ezer darabra?Szerk:
Ma a MM-ban megnéztem élőben.
Szinte mindenhol készleten csak fehér Classic van. Az óratestnél mennyivel sötétebb a fekete, mint a fehér?
Igazából nekem ez a silver szín nagyon nem jön be.
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Samsung TV mellé most ajándék Watch 8 44mm jár, ér ez valamit a piacon így garancia nélkül? Azt írja, a Samsung üf, hogy mivel ajándék nincs rá gari. Köszönöm a választ! -
Chrys_
addikt
Classic alsó gomb hosszú nyomásra Samsung Wallet-t indítja. Ezt nem lehet átprogramozni Google Wallet-re? Csak a rövid nyomásra állítást találtam meg.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek ilyen óraszámlap.
Csak megnézném hogy néz ki. -
Decske
senior tag
Nálam is elő szokott ez fordulni, még nem jöttem rá, hogy miért.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Watch8 LTE jelenség (aktív eSIM):
Párosítva és BT kapcsolatban van az óra és a telefon (S25edge).
Hívás érkezik, a telefon és az óra is jelez (előbbi csörgéssel, utóbbi rezgéssel).
A telefonon fogadom a hívást, de az tök süket és az óra továbbra is jelez (rezeg). Ott is fel tudom venni, de az is süket.Pár alkalommal már előfordult.
Milrt van ez? Mit kellene csinálnom?
-
Decske
senior tag
Megjelenéskor váltottam W5Pro-ról 8 Classicra. Összességében elégedett vagyok a váltással. Sokkal fluidabb, stabilabb a működés, mozgáskövetésnél nem szerencse kérdése, hogy megtalálja-e a GPS jelet és az értesítések is megjönnek.
A forma szubjektív, élőben számomra jól néz ki, a fizikai lünetta továbbra is az egyik legjobb bevitel forma, a plusz gyorsgomb is nagyon hasznos.
Üzemidőben az én felhasználói szokásommal nincs számottevő különbség, az esti vagy reggeli készülődés közben eléggé feltölt, napközben csak akkor merül le, ha mobil nélkül hallgatok rajta podcastot hangszórón vagy bluetoothon. -
Decske
senior tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Alapbeállítás szerint 10 percenként mér, ha nyugalomban vagy. Kertásás közben szerintem nem voltál nyugalomban.
-
Csocsesz75
őstag
Kertásás, "folyamatos pulzusmérés". Lófa..t tud ez folyamatosan mérni, Watch 4 óta az összes széria ilyen.
-
TomPack
őstag
Nálam marad a Watch7 az S25 Ultra mellett, sajnálom a futás coach funkciót, de ez az óratokozás borzasztó...
Watch 7 akksijával teljesen ki vagyok békülve, reggeli készülődés közben töltöm, és ugyanolyan felhasználás mellett 2x annyi delej marad benne másnap reggelre mint az előd Watch 4 Classic-ban, még így egy év használat után is. -
Vártam a watch 8-at a watch 4-et már terveztem cserélni egy ideje de sajnos az ultra a watch 5 pro designt nem vitte tovább ami nekem szimpatikus lett volna, a watch 8 classic meg nekem már túl nehéz a mindennapokban (lehet megszoknám de volt watch 6 classicom 1 hónapig és nem szoktam meg). Szerintem is jobb vétel a watch 7 sok helyen jó áron van, jelenleg a telekomnál is az LTE verzió az én előfizummal most 54 ezerért kihagyhatatlan volt, rá is ugrottam.
-
JoHn123
tag
Nekem is az volt az utolso, azota nem is tortent innovacio. Aztan a csendes oceanon azt mondta hogy megsem vizallo, azota jol elvagyok 65 ezerert egy oneplus watch3 -al, 5nap uzemido, vagy ha nincs esely tolteni 14 nap battery safe uzemmodban amivel csak az okos otthon vezerles nem megy, reszponzitasban, sebessegben meg egy urraketa a samsung tularazott oraihoz kepest.
-
JoHn123
tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Epp annyiva intezte el amennyit er az egesz. En nem is ertem hogy kaphatott barmi engedelyt vernyomas meresre a samsung. En pontosabban megtippelem. Ez annak jo akinek fix a vernyomasa, egyszer kalibral, aztan orul hogy milyen okos az ora. Akinek valtozik az meg csodalkozik, miert van rosszul: az ora 138/85 ot mutat, a vernyomas mero meg 190/90-et..
-
sfefe
addikt
Nálam marad az 5 pro...
Üzemidő oks vele meg ez tetszik többi Nekem nem jön be... Fix tekerő sem nagyon érdekel.
Legközelebb csak akkor lesz másik okosórám ha így nézki
( Lehet akkor soha
) -
ρσгτσ
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Ez hogyan lett kimérve? Mert például szenzoros mérés, illetve adatfeldolgozásban lehet, és az növeli a pontosságot, hatékonyságot is a 7 -es széria javara.
Általános működésben, mint az app megnyitása, reakció, töltési idő, meg úgy egyáltalán használati sebességben és élményben biztos nincs ekkora különbség.
A 7 -es gyorsabb. Ezt Ultra és sima 7 -es után/mellett mondom. De nem ennyire. A W6C 47mm néhány hete ment el. Szerintem annál még a használati élmény jó.
-
Fall-N
veterán
A teszthez:
Kettős érzésem van annyiból jó az új széria, hogy végre nem ugyanúgy néz ki az óra, mint az elmúlt 4 generáció óta. Viszont túl nagyra sikeredett a kijelző méretéhez képest, így egyértelműen visszalépés. Másrészt elcseszték hozzá az új felé szíj kialakítást. Jobb lett volna normális szabványos kialakítás. Vagy legalább mellé egy adapter.
Másik negatívum, hogy rendesen túl lett árazva a Watch 8, amikor hardver szempontjából semmit sem javult. Így most bestbuy a Watch 7, még annak ellenére is, hogy nincs belőle Classic verzió. 60-70e Ft-ért lehet már újan kapni, így tényleg nagyon megéri. Főleg, hogy a One UI 8 frissítéssel már nem sokban marad el az újtól.
-
ρσгτσ
addikt
Mondjuk ha valaki ragaszkodik a Samsung -hoz, és nem tetszik neki a 8 -as széria meg az Ultra, annak még mindig ott van a sima Watch7. Vagy lünettával a Watch6 Classic.
Mindegyiket meg lehet vásárolni normális helyről, rendes gyártói garanciával. Meg persze ott az említett Fit3 is. Ha valakinek elég, akkor felesleges lenne drágább órát venni.
-
-
Fall-N
veterán
Nem. Watch 4 óta egyforma és szabványos 20 mm-es gyorscsatlakozós szíjak vannak. Alin persze lehet kapni Samsung Quick release - 20 vagy 22 mm hagyományos oraszíj adaptereket. Nekem ilyen van 20 mm-hez, ezüst rozsdamentes acél adapter. Az a buli, hogyha egyenes szíjhoz használja az ember, akkor eltűnik a rés az óra tokfüle között. Így használom fém szíjjal is.
De természetesen bármilyen hagyományos 20 mm-es szíj jó hozzájuk, csak maximum kell hozzá szerszám, hogy a rugós stiftet ki tudja nyitni az ember.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
gippazoid
üzenetére
De valahol mégis jól tükrözi a valóságot, teljesen érthetetlen az a korlátozás, hogy csak samsung telefonokkal kapod meg a teljes funkcionalitást. Galaxy (előtte S2, S4, S6 Edge) S10 után én is Xiaomit 14 Ultrát vettem, de a 2019-ben vett 42mm-es Galaxy Watch (ma már 1-nek lehetne hívni) még teszi a dolgát. Már egy ideje azért nézegetem az utódját, de nagyon úgy tűnik, hogy a nem csak a samsung telefonos vonaláról fogok leszállni, hanem az okosórásról is.
-
gippazoid
őstag
Azért a vérnyomásmérés funkció tesztjét elintézni annyival, hogy bocsi, nincs Samsung telóm! nem kicsit ciki, amatőr és szakmailag is szégyenteljes. Ez egy szakmai oldal, ha itt nincs kéznél Samsung telefon, akkor... KÉRJETEK KÖLCSÖN!
Nem, kedves viragdani01?
-
yuing
őstag
Sajnos a Samsung az okosóra piacon is egy helyben toporog. Szeretem a termékeiket, mint okosórák funkcionálisan kiválóak, de amikor egy 40-50e Ft-ba kerülő Amazfit vagy Huawei pontosabb sport és egészségkövetési adatokkal szolgál, elgondolkozik az ember.
A Watch 6 Classic után én már maradtam Amazfit vonalon, és nem bántam meg.Az idei széria az elcseszett dizájnnal kiverte már a biztosítékot, valami förmedvényes a Classic verzió. A számok is azt mutatják, hogy a gyártó lejtmenetben van az okosóra piacon, remélhetőleg összeszedik magukat, és jobb termékekkel rukkolnak elő a jövőben.
-
mSchumi87
senior tag
En sajnos megbantam hogy ezt a generaciot vettem. Nagyon nem jon be a formaja. Es sajna mar vissza kuldeni se tudom.
-
-
$atirka
őstag
Kimaradt a listádból a 22es szíjak.
Ha jól emlékszem a gw1 22es volt, nekem speciel utána active2 volt, ami 20as, aztán gw3, ami 22es, utána azt hiszem a gw4c újra 20as volt (?), az 5pro és 7-es már tuti 22es, mint ahogy a 8 classicom is. Szóval még a méretek is változnak folyamatosan, nem csak a csatlakozás... -
ρσгτσ
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Kicsit kiakasztó a variálás a Samsung -nál. Több évig elég volt szabványos 20mm szíjat használni. Aztán jött az új csatlakozás az Ultra -nál. Majd a 8 -as szériánál megint váltottak.
Részben orvosolható ez a probléma, mert nagyjából fillérekért lehet venni 20 és 22 mm adaptert. A probléma csak az, hogy ez kizárólag olyan szíjakhoz jó, amik a csatlakozásnál nem íveltek, hanem egyenesek.
Legalábbis én nem láttam ívelt verziót, valószínű nem is lesz soha. Korábban kerestem, de Ultra -nál sem volt már olyan fajta. Később sem.
-
janeszgol
félisten
válasz
andersen10
üzenetére
50 ezerert a GW7 baromi jo vetel.
-
zee36th
tag
A W8C kijelzőméretére +1: én W4C-ról váltottam W8C-ra, és el voltak kerekedve a szemeim, hogy kisebb az 8-as atmérője papíron, mint a 4-esé. Valóságban viszont ez egyálatalán nem jön át, sőt a felbontás miatti különbség miatt sokkal jobb a user élmény.
Lehet nem így érezném ha W7 , vagy 6-ról váltottam volna.. -
ComptonLA
tag
Ezek az alig 1 napos üzemidők, ahogy a cikkben is van, tényleg tragikusak. Ezért nem vennék soha Apple, Samsung és hasonló órát. Meg is őrülnék, ha még az órámat is naponta kéne töltenem. Még jó, hogy az én igényeimet (még többet is) bőven kielégíti egy Redmi Watch 5 Lite is. 3-4 hét között ketyeg el egy töltéssel.
-
andersen10
aktív tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Olyannyira, hogy Alin a szokásos kuponozással ~150/170 USD (40mm/44mm) most a kifutó W7 (már csak fehér és zöld szíjas van) EU raktárból, rendeltem is gyorsan a lányomnak egy kis fehéret, meg is jött. 50eft-ért azért elviselhető a napi töltögetés... Nekem még W6 van, és még marad is egy darabig...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
andersen10
üzenetére
Ezt mondjuk nem teljesen értem. Már pletyka szinten is előkerült, hogy "összement" a kijelző. Aztán megjelenés után már egyértelművé vált annak is, aki nem igazán követte a híreket. Értem én, hogy sokan nem tudatos vásárlók, de ennyire nincsenek képben mit rendelnek?
--------
Más téma, de ide kapcsolódva.A Watch8 Classic egyébként üzemidőben nagyjából azt hozza, amit a Watch6 Classic 47mm. Legalábbis nálam, azonos használattal.
Ami jobb volt e tekintetben, az a Watch5 Pro, és természetesen az Ultra.
Anno én nagyon ragaszkodtam a Watch 6 Classic dizájnhoz. Klasszikus stílusban, márkán belül még mindig azt tartom a legjobbnak. Lünettával.
Az Ultra eleinte nem tetszett, aztán megváltozott a véleményem. De továbbra is inkább sportosabb megjelenésű okosórának tartom. És kicsit azért bevallom, hiányzik róla a lünetta.
A 8 -as szériából a Classic még annyira sem tetszett. De aztán élőben is megláttam, megváltozott a véleményem. Azt aláírom, hogy nagyon megosztó a stílusa, de szerintem több klasszikus, retronak tekinthető stílusjegyet is feldobtak rá a tervezők. Ami van akinek tetszik, van akinek nem. Nálam végül betalált.

Végül visszatérve a kijelző méretére. Nekem van Ultra -m is, és korábbi modellek is jártak nálam. Azt nem mondom, hogy nem lehet észrevenni a kisebb kijelzőt, de szerintem nem akkora tragédia használat során.
-
blueye
veterán
válasz
andersen10
üzenetére
Ezt nem is értem miért lépték meg.
Ultra teszt külön lesz vagy semmi értelme, elég a 2024est (7est) elolvasni?
A "régi" Ultra már meg is kapta a Wear OS 6 operációs rendszeren futó One UI Watch 8at. -
Szerintem érdemesebb egy W7-et venni aminek még óra formája van, szokványos 20mm-es szíjjal. Sokkal kedvezőbb árcédulával.
Jövő hónapban a W7 is megkapja az új Wear OS-t is. -
Ricardo
titán
válasz
janeszgol
üzenetére
nem lenne rossz. De egy teljesen alap kütyü. Nincs rajta Wear OS. Ebben a kategóriában illene normális üzemidőt hoznia, de a közelében sincs egy másik hasonló kütyühöz. A lépést jó ideig a telefonról szinkronizálta órára és nem fordítva. Többeknek nem nullázódott le éjfélkor, és így a napi lépésszám ment a levesbe.....
-
zserrbo
aktív tag
A cikkből: "Az órán elérhető vérnyomás-mérés funkciót (ami inkább vérnyomás-tippelés) nem tudtam kipróbálni" ..."ugyanígy az EKG-t sem, mert ezekhez már Samsung mobil is szükségeltetik."
Fontos infó, ha egyes funkciók nem gyártófüggetlenek, de legközelebb lehetne beszerezni egy Samsung telefont is a teszteléshez.
-
janeszgol
félisten
Nekem a Fit2 tetszett, a Fit3 nagyon tetszik. Miért? Mert pont azokat tartalmazza, ami nekem kell. Normális értesítéskezelés, hívásjelzés, naptár, korrekt naptárkezelés (Outlookban felvett eseményeket is kiírja), bár egy héttel tovább is láthatna. Ennyi. Ezt mindegyik Watch tudja, csak ezekre meg drágák, ezért van a Fit3.
-
janeszgol
félisten
-
hankock
tag
Számomra az a megdöbbentő, hogy a Watch6-óta nincs érdemi előrelépés.
Abban is a véroxigén mérés pocsék... 80-100% között ugrál. Így meg minek?
A beltéri gyaloglást szerintem csak becsüli és blödli baromságokat mér, pedig ezt az Apple Watch jól megoldja.
A stressz szint mérése megint csak random, a "vérnyomás" mérésről nem is beszélve.
És az üzemidő semmivel sem lett jobb. -
Ricardo
titán
válasz
andersen10
üzenetére
A tesztet olvasva nem ez a fő provléma vele. Gyenge egészség, és edzéskövetés, még gyengébb üzemidő. Mindezt jó drágán.
-
janeszgol
félisten
válasz
andersen10
üzenetére
Ez egyértelműen a gyártó felelőssége. Nem látják a trendet? Mindennek nő a kijelzője. Tablet, TV, óra, telefon, autóskonzol, mind tart a végtelenbe.
Mondjuk én pont hiányolom a kicsi órákat. Viszont ezt alternatívaként, más mellett kell bemutatni, nem helyette. -
janeszgol
félisten
Kinézetre nekem bejönnek. De túl drágák. Az elődjét is meg lehet venni 100k alatt.
-
Ricardo
titán
Hat ez így nagyon gyenge lett. Egy ilyen kaliberű gyártóól többet várnék.
-
thboxx
aktív tag
Na ja... nem tudom, ki hogy van vele, de nekem is még nagyon idegen ez a forma. Nem tudnám megszokni. Pedig épp a nyáron döglött meg a Watch4-em. Most egyelőre egy Fit3-at használok... de hiányzik a régi... Inkább egy Watch7-et néznék újan, vagy alig használtan... Az még legalább óra kinézetű.
-
helixP
nagyúr
Szerencsére egy Spiegen, vagy egyéb tokkal lehet korrigálni ezt az elcseszett formát a sima 8-con.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

beraktam a kivételek közé az órát, meg a hívásokat, remélem így már működni fog. 

Még tokot is vettem rá....

Csak megnézném hogy néz ki.