- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #8298 üzenetére
Nekem a Német nagydij környékén jött elő most, és ha jól amlékszem régebben is.
MÁS:
Legenda szinten nyomtam a Hungaroringen egy 100% távot, nem volt semmi izgalom. száraz/esős verseny volt, de a másodiknak adtam 3 kört, az utolsónak 9-et. Ez igy nagyon gáz, hogy nekem a verseny közbe 1:16 volt a leggyorsabb köröm, átlagba meg már az lejeétől fogva 20 vagy alatti köröket mentem. Az AI-nak meg a leggyorsabb köre sem ment 1:20 alá. :S -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8297 üzenetére
Én már többször is néztem, de karrierben egyszerűen nem állítható, akármennyi fejlesztés is van meg.
A savegame dolog pedig nem az, hogy nincs meg a mentés, hanem mikor indítom a játékot az intro után a loading-nál egyszerűen befagy az egész, aztán jön a "F1 2011 hibát észlelt és leállt" vagy ilyesmi szöveg. Amit úgy tudok ugye javítani, hogy a savegame mappában átnevezek két fájlt (erről már biztos volt szó itt is többször). Így viszont egy olyan állapot áll vissza, hogy újra le kell futnom azt a futamot, amit fagyás előtt futottam le. Ez meg engem kicsit zavar, mert ugye 50%-os távnál elég esélytelen, hogy ugyanaz az eredmény jöjjön ki újra a futamon, mint a fagyás előtt. (pl. elsőre mondjuk kiesik valaki a futamon, akit így pontversenyben megelőzök, míg helyreállítás utáni újra lejátszott futamon meg már nem és így más lesz a pontverseny állása is, ami meg elég zavaró számomra, mert nem túl életszerű így).
Amit még észrevettem, hogy így 50%-os versenyes karriert nyomva egy évadon belül 2x jön elő mindig ez a savegame hiba. Egyszer fixen Monaco után, másodjára pedig véletlenszerűen a Hungaroring és New Delhi között valamelyik futam után.
-
Syrius XIX
addikt
(#8270) Tommee: Nem értem én ezt a dolgot! Milyen akadás, garázs lefagyás stb., stb.! Én eddig semmi ilyesmivel nem találkoztam!
(#8271) Mr.Mercury: Még nem is próbáltam!
(#8274) Adam333: Eddig még sehol nem akadt! VGA Gainward GS GTX 2GB DDR5 RAM.
(#8279) hermanyi: LoL! Bekapcsolt VSYNC-kel?
Az szép!
Nekem csak fix 60 fps, de kikapcsolt VSYNC-kel 150 és 320 fps között mozog.
(#8291) Mr.Mercury: Nekem még (eddig) a savegame-mel sem volt problémám! Legalábbis olyan nem fordult elő, h indításnál ne lett volna meg az eddigi mentés! De ha nem erről van szó, akkor sry!
-
Hurkafej
aktív tag
Igy jártunk, a következő játékba szerintem nem lenne nagy dolog belerakni a fejlesztőnek, hogy az egyéni szezon során a váltakozó pályák váltakozzanak is.
-
Hurkafej
aktív tag
Hockenheimet nem lehet beletenni a játékba valahogyan?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #8290 üzenetére
Szerintem is, lol, mekora lesz
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Steady74 #8289 üzenetére
Mondjuk a hibákat tényleg úgy tűnik, hogy részben lexarják. Mert, hogy a savegame problémát nem tudták megcsinálni, az vicc. Az, hogy én, aki karriert nyom, legalább egy évadban 2x újra kell kezdjek egy-egy egész futamot azért, mert elszáll a mentés, az több, mint bosszantó. Ha ez nem változik majd a mostaniban, akkor tényleg belátom, hogy reménytelen a CM. Most még bízok bennük, hátha évről-évre tudnak fejlődni.
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #8288 üzenetére
Javíthatnak, de nekem az jön le, h leszrják. Eddig az első két részt a megjelenés napján megvettem, rengeteget játszottam velük. De nem bízom benne, hogy alapvetően változtatni fognak. Akkor már inkább poénos-figurás F1.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Steady74 #8287 üzenetére
Szerintem várjuk meg míg tényleg megjelenik, aztán már jogosabban bírálhatjuk. Én mindenhol ahol szóba kerül azt írom, hogy tényleg nem tökéletes, de szerintem semminél sokkal jobb. Valamint, ha náluk maradnak a jogok továbbra is, akkor még évről évre javíthatnak rajta.
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #8285 üzenetére
Azért jó lenne, ha egy rendes programot tudnának írni az F1-re... ez viszont szórakozásnak jó lesz.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Ez is jó lesz.
-
hermanyi
addikt
válasz
Adam333 #8281 üzenetére
nekem az online-val az ég adta világon semmi bajom zökkenőmentesen hasit egy rezzenés sincs benne .
szerk.
Mr.Mercury
Karrier nem tetsziksajnos az AI kegyetlen gyenge benne . Én személy szerint asist off al megyek már a 2010 óta . Szóval ha utolsó helyről is indulok egy 50% os futam nem nagy szórakozás ellenük ,sőt inkább idegesítő ,hogy összevissza cikáznak .
-
Motion_Blur
félisten
Érdekes bugnak lettem áldozata.
Indítottam egy wet TT-t Shanghaiban, autót beállítottam és az első mért köröm egy 1:34-es idő volt. Ezután minden körömbe úgy indítottam hogy az első szektorban +4 tized ami a kör végére 1.2-1.5mp hátrányra hízott. Legalább 20x próbálkoztam konstans hoztam az 1:36-os köröket, de ennél jobbat nem tudtam...
Teljesen megváltozott az autó tapadása mind féktávon, mind kigyorsításon. Tapasztalt más is ilyet?
-
Adam333
tag
Hali!
Van valami ötletetek, hogy patchelve is, gtx 660m.es vga-val miért akad az f1 2011? -
djrobaa
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #8271 üzenetére
Az nekem se megy carrierben. Igaz még csak a magyar nagydijnál tartok.
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8269 üzenetére
Azért nem nem egészen igaz, lásd a #8264-et. Nem nagy probléma, de válasz még nem volt.
-
Tommee
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8269 üzenetére
Szerintem már a legtöbben kiismerték a programban rejlő lehetőségeket...a másik fele pedig nem szeretné ezt...mindenki az uj patch-re vár,melynek a neve F1 2012
Mondom ezt ugy h most is bajnokságban megyek, de ugye nem Live-on keresztül, s nem hibáktól mentesen... -
Syrius XIX
addikt
Tök jó, h ez is behalt teljesen.
Szuper, h mindenki tud mindent és senkinek semmi problémája!Király!
-
Syrius XIX
addikt
-
Mr.Mercury
aktív tag
Féktárcsa méretét csak én nem tudom állítani karrierben? Az összes fejlesztés meglett és mégse...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Syrius XIX #8261 üzenetére
Szerintem is, de inkább látszik 200 000-nek, mint 2 000-nek...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX #8260 üzenetére
Kissé kapkodós és sok benne a segítség, de elmegy. Kicsit finomabban kell terelni a gépet. Gyakorolj, így tovább!
-
dangerzone
addikt
Srácok a single playerben a collision-t nem lehet bekapcsolni? Tök rossz, hogy ha nekem jönnek a gépek, az én kocsimmal semmi sem történik.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki leírna egy normális kormány beállítást egy Logitech Driving Force EX-hez?
( játékon belüli setupra gondolok )
Köszöntem! -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy feltettem a vlasovas féle 2012-es mod-ot. Na most ott van olyan, hogy lehetett választani azt, hogy az AI mennyire tolerálja az én versenyzési vonalamat előzésnél. Ezt próba képen a legkevésbé toleránsra állítottam, viszont szeretném toleránsabbra visszarakni (szintén a mod-ból van rá lehetőség), de nem tudom, hogy karrier közben ezt meg lehet tenni?
-
Megvagyok
tag
válasz
Feribacsi555 #8240 üzenetére
Elrontod itt az örömömet
Amúgy egész jó, felülnézetes, az egérrel lehet irányítani az autót, lehet fejleszteni az autót meg a csapatot is, random kitalált pályákon lehet menni . De ugyanakkor lehet játszani a tavalyi évi hivatalos pályákon a rendes autókkal is. Lényeg az, hogy sok időt el lehet vele b@xni -
Plutor
aktív tag
Történt egy érdekes dolog velem.
Kezdtem egy karriert a legnehezebb fokozaton,mivel már a profi szinten nem voltak ellenfelek a gépi pilóták.
Első futamon 10. helyről indultam a Williams csapattal.Én a kemény keverékkel kezdtem.(most először)
Teljes táv.Elindul a verseny,és a 10. kör környékén kiesett a két Red Bull,majd Hamilton,Massa.
Ez a játék hibája?
Eddig 3 évadot nyomtam le profi fokozaton,de ilyen még nem történt. -
Megvagyok
tag
Sziasztok!!
Kiválasztottak az F1 Online : The Game bétatesztre!!! -
varmi2
nagyúr
Üdv el tudjátok küldeni nekem a magyarítást, nem találom sehol. Újra kellett húzni a wint-t és ezt nem találom sehol
-
Machos
tag
Sziasztok!
Minden grafikai beállítást megpróbáltam már, de a kanyarokban nagyon szaggat akkor is ha minimumon van minden beállítás. Laptopon játszok Dell n5110 nvidia geforce gt525m haveromnál ugyanez szaggatás nélkül full grafikán megy! mi lehet a probléma?
-
mokus1
addikt
Egyébként érdekes, VB lettem megint 13. futamgyőzelemmel talán 120-130 pont előnyöm volt.Legenda szinten játszottam szóval azért szoros futamok voltak, volt egy két futam ahol csak védekeztem.Red bullal voltam.
És csak a Redbulltól és a Mclarentől kaptam ajánlatot.Mclarenes már voltam Mercihez vagy a Ferrarihoz akartam szerződni de így nemtudtam -
evo21074
csendes tag
még annyit kérdeznék hogy hol lehet megnézni az ajánlatokat...
-
evo21074
csendes tag
Sziasztok.Azt szeretnem kérdezni tőletek hogy ha elkezdek egy karriert akkor szezon közben érkeznek e újj szerződések ujj csapatokhoz.Az lenne a lényeg hogy szertnék elkezdeni majd egy ujj karriert de már ferrarival vagy redbullal hogyan lehet minnél hamarabb a jobb csapatokhoz kerülni a karrierben lehet e átigazolni szezon közben..köszönöm szépen előre...
-
Tommee
aktív tag
válasz
gaben82 #8224 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat!
C ligában megyek 1ébként "ftkv" néven ismerhettek, sztem belefér assist off.
Előző B ligában bekapcsoltam a TC-t, ABS-t de még úgy is kevés volt
Mondok ellenben 1 extrém példát: esős időmérő Catalunya TC on: 25:8 TC off 25:0
Viszont most jön Monaco és még nem gyakoroltam, lehet bekapcsolom.Ja gaben82: várjuk a Youtube-ra a sorban következő pályára a gyorsköröd és a setupot!
-
gaben82
tag
Én pl sokat játszom tc-vel
és most már sokat gyakorlom nélküle.Konkréttan Montreal legjobb időmérőm kemény gumin:
tc on: 1:07.675
tc off: 1:08.265Nálam egyértelműen tc on a gyorsabb, mivel ahhoz szoktam, de pl Vixen megfutja off
is ugyanazt, mert ő mindig úgy tolja.
Szerintem ennél a játéknál a segédletek nem lassítanak nagyon, sőt
ha kezdő vagy akkor gyorsítanak -
makkai
aktív tag
Én is TC nélkül kezdtem, azután kormány gond miatt váltottam TC-re, és utánna a legszembetűnöbb különbség az lett, hogy kisebb koccanásoknál nem forogtam ki.
előtte 1 kis kocc és már pörögtem is, a TC-s kolléga meg vígan ment tovább.
De amúgy picit gyorsabb voltam TC nélkül, de viszont gumikopás előrehaladtával többet lassultam, mint TC-vel, szóval nálam kb. versenytávon kiegyenlítődik. -
Tommee
aktív tag
válasz
Steady74 #8220 üzenetére
A kérdésem arra vonatkozott hogy tizedmásodpercekben mérve mekkora különbség lehet TC-vel ill. anélkül egy adott játékos esetében.
Ugyanis all assist off megyek ligában, érdekelne h hozna-e vmit ha bekapcsolnám a TC-t.
Stabilitásban és eredményekben sokat segítene, de rontana a játékélményen, de ezt lehet beáldoznám, nem vagyok vérprofi. -
Tommee
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8218 üzenetére
Mekkora időkülönbséget tippelsz egy profi/átlagos játékosnál TC-vel illetve anélkül?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dangerzone #8212 üzenetére
A patch óta egyértelműen TC-vel.
Elég csak ránézni a Leaderboardra.
-
hermanyi
addikt
f1 2011 félig arcade félig sim arcadehoz kicsit több köze van de azért mert te lusta voltál megvenni és egy warez "mentes" topikban érdeklődsz ne csodáld ,hogy így reagálnak "velem együtt" .
Ha kipörög az autó rázókövön akkor a legegyszerűbb,hogy nem mész rá. vagy vedd el a gázt .
Azért mert a kacsa nem tud úszni még nem a víz a hülye. Fordítsd le vezetésre . -
MC HOBO
aktív tag
válasz
TC-vel a kigyorsításnál az automatika jobban visszafogja az autót, mintha TC nélkül nyomnád, viszont azt nagyon kell érezni, hogy hol a határ, mert secperc kipörögsz és akkor oda az előny...
-
mokus1
addikt
válasz
Egyértelműen nélküle, bár ahhoz nagyon pro-nak kell lenned, nem tudom mivel játszol de oda elenedhetetlen a kormányszett
-
dangerzone
addikt
Szerintetek TC -vel lehet gyorsabb köröket autózni, vagy nélküle?
Tc nélkül persze élvezetesebb vezetni, viszont gyorsabb is lehetsz nélküle?
-
Machos
tag
sok okoskának azért elmondnám h már volt fent a gépen és akkor lau-val futott. akkor 1.1 után 1.2 ment fel csak azzal ugye nem megy így vissza az 1.1 akkor nagyon papa volt a játék úgy tapadt a beállításaimra mint a kisangyal most ugyanarra a beára minden kerékvető megpördít nem hiszem h ez normális............
-
Machos
tag
srácok!
az miért van h feltettem a razor félét, 1.1. 1.2 patch is fent van meg a miniiso is szal nem launcherrel fut, maxon vagy a kipörgésgátló és mikor jövök ki a kanyarból mindig megpördülök azért ez nonszensz!!! ez mi okozza? valamelyik patch vagy szar a játék?
-
HaZsolt
őstag
válasz
werszomjas #8205 üzenetére
Így érthető, köszöntem
-
werszomjas
addikt
válasz
HaZsolt #8204 üzenetére
Itt leszeded a:
F1 2011 [MULTI5] No-DVD/Fixed Image fájlt (F1_2011.MDX), azt megnyitod a DaemonTools-ban és megy dvd nélkül
Előtte természetesen fel kell telepíteni rendesen a játékot, annak a forrása teljesen mind1.
Ha nem boldogulsz vele szólj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest