Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #8498 üzenetére
Nem G25 hanem 27, csak csomagolás sérült . A barna kartondoboz kiszakadt ,de maga a belső doboz amiben van a kormány az sértetlen és igy olcsón 40 ért jött Bekuhoz
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8498 üzenetére
Akkor ez most már nekem magas
nem tudom miért kellett nekem nagy monitor
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8493 üzenetére
"tetszik ahogy mozdul a kormányod és azt abban a pillanatba követi a képernyőn lévő is"
Ez nagyrészt annak köszönhető hogy CRT monitort használ, azaz nincs input lag.
Én is csinálok majd ilyen videót. kurva jó
hermanyi: grat a G25-höz!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #8495 üzenetére
Olcsósitott G27
-
hermanyi
addikt
Na visszatértem . Van kormányom
-
gaben82
tag
válasz
Trihorn #8487 üzenetére
Sziasztok
Sajna megint teli van idiótával a Live
Ma például egész délután üldözött egy
ahová csatlakoztam jött utánam, állandóan kilökött,
bevárt ... még írt is, mint egy pszichopata
A neve: Wrechedhirsu, de van még más is Zeloloo ő ugyanezt csinálja.
Soha nem tettem velük semmit nem is ismerem őket
valószínű ők így ismerkednek...
itt egy videó, no comment... -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #8486 üzenetére
Thx Uram!
Remélem ha kijön az új rész akkor jönni fogsz! -
Trihorn
tag
-
ps.clint
csendes tag
válasz
Motion_Blur #8479 üzenetére
Jön Monza!
Ismét itt egy kis ízelítő a hétvégi összecsapások előtt.
Controllerrel ennyit tudtam kihozni belőle, talán 1-2 tizedet tudtam volna találni.
Rendkívül gumi kímélő beállítás, practice módban 15 kört mentem vele, folyamatosan gyorultam az első kör óta, és a 15 körben mentem egy 1.19:1xx-et.
Beállítások a videó után. -
munky
őstag
válasz
Mr.Mercury #8481 üzenetére
Hát meglátjuk. A java azért elég erőteljes ígérgetés kategória és nem vagyok benne biztos, hogy meg is valósul. Az mondjuk jó, hogy idén lesz demo, viszont a hibák többsége meg csak több játékóra alatt jön elő, és gondolom "rendes" futamot nem lehet majd futni a kipróbálható verzióban.
Szerk: Amúgy ez már mehetett volna a Codemasters F1 2012 topicba.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Néhány info, ha valaki esetleg még nem tudna róluk.
-
jozsi252
veterán
F1-be van lehetőség szerintetek valahogy a steering lockot állítani?
-
Motion_Blur
félisten
Ne legyetek már ennyire kislányok!
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #8476 üzenetére
"- nem elfáradni akarok egy verseny alatt, hanem élvezni azt, és igen, lehet érezni az autót így is, az idők ezt igazolták"
Ezt alátámasztóm .
Én sem használtam sokkal keményebben , bár volt rá példa ,hogy felhúztam mindent 100% ra Motion módjáraés nekiestem egy 100% os asist off-nak . Nem kell mondjam a 15. körnél már saját anyámat szidtam,hogy hogy lehettem ekkora barom . És 2 napig dolgozni sem bírtam rendesen
pedig nekem csak G25 volt
-
Steady74
addikt
Több dolog miatt is ezt a beállítást választottam:
- nem elfáradni akarok egy verseny alatt, hanem élvezni azt, és igen, lehet érezni az autót így is, az idők ezt igazolták
- este 10 után szoktam játszani, mikor a család (2 gyerek) alszik, nem akarom az asztallapot szaggató FFB-vel zavarni az álmukat. Kerékvető effekt pl 10% csak épp emiatt (environment vagy mi a szösz)
- vigyázok a kormányra
- ez illik a vezetésemhez -
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #8473 üzenetére
-
jozsi252
veterán
válasz
werszomjas #8468 üzenetére
Köszi mindenkinek
Amúgy lehet hogy rájöttem miért van az hogy a végpont fele tekerve mintha nemlenne FFB bekapcsolva, olyan könnyű tekerni a kormányt. Állítottam a szárnyállásokon és akkor majdnem koppig erős volt az FFB. Lehet összefüggésbe a szárnyállás azzal hogy a végpont fele az FFB felpuhul?
G27-em van.
logi driverbe: Overal 100% többi 25% középre pipa be 0% - kormány most épp 220fok
Illetve játékban 1. - 2. 20% uccsó 10% bár az uccsó nemtudom mit csinál ffb beállításnál mert 100%-on se vettem észre semmi különbséget.
-
Feribacsi555
senior tag
Én 240°-ot szoktam beállítani, de ritkán szoktam végállásig eltekerni.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #8468 üzenetére
210°.
-
jozsi252
veterán
Olvastam egy cikket logouton, és kicsit gondolkodóba estem
"Ugye 3 x 360° = 1080°, az kopptól koppig 3 teljes fordulatot jelent, pont mint egy valódi kocsiban. Ha megnézünk pár belső kamerás felvételt versenyautókból, akkor láthatjuk, hogy - még a Forma 1-ben is!! - jócskán többet tekeredik az a volán 270°-nál és pedig nem véletlenül. Jelenleg az egyik legdirektebb kormányzással rendelkező "utcai" autó a Ferrari 458 Italia, aminek a kormánya összesen 720°-ot képes elfordulni, míg az F1-es autókban is ez a szám minimum 400°."
Ez valójában így van hogy ugye futamok alatt látszik hogy 400 fokig minimum tekerik a kormányt. Viszont ugye énis meg sokan 200 fok környékén játszunk, tehát balra jobbra 100-100fok, ami ugye fele annyit mint a rendes 400 fok.
Kérdem én, hogy pl f1 2011-be ha 400 fokot állítanánk be, akkor lenne ugyanolyan kormány elforgás itt 2011-be mint valójában van? Tehát arra akarok célozni hogy a 200 fok nem kevés itt F1 2011-be?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
--Lorant-- #8465 üzenetére
hát 65 ezerért találtam neked lóri szegeden. De lehet lesz jobb ajánlat is, de most hirtelen ezt találtam.
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! Ha valaki tud akkor segítsen már, Ha G27 szeretnék venni akkor hol vegyem? Annyit kell tudni,hogy személyesen mennék. Kiindulási pont Vajdaság. Szóval Szegeden vagy minél közelebb Röszkéhez tud valaki üzletet?,mert őszintén szólva BPestig nincs kedvem kocsikázni
-
ps.clint
csendes tag
válasz
werszomjas #8463 üzenetére
Rajta vagyok a témán. Egész nap nézelődök, de sajnos hó vége van, kb 1 hét múlva tudom megvenni csak.
-
ps.clint
csendes tag
válasz
Motion_Blur #8461 üzenetére
Vettem.
meggyőztél.
Elkezdek keresgélni. -
Motion_Blur
félisten
válasz
ps.clint #8460 üzenetére
Bőven megér 35e Ft-ot, én már nem is tudom hány éve nyúzom (nem keveset és max. FFB-el) és olyan mint újkorában
Azt gondolom hogy billentyűzettel és joy-al nem lehet igazán komolyan játszani. Nem is akkora élvezet és nem is lehet olyan eredményeket elérni mint kormánnyal.
-
ps.clint
csendes tag
válasz
Motion_Blur #8454 üzenetére
Érezhetően gyorsabb a kormány, mint a joy?
Nagyon gondolkodom rajta, hogy veszek egy G25-öt. Ha kijön a 12, már az elejétől azzal kéne szokni a játékot, csak kérdéses, hogy meg ér e 35.000ft-ot?
Bár tény, hogy rettentően rajta vagyok, nagyon bejön a száguldás. Állítgatás, tweakelgetés, itt egy tized, ott egy tized. -
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #8458 üzenetére
Az attól függ milyenek lesznek a kiirások .Legalábbis én csak ettől tartom fügönek,hogy tudok e lenni .
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Srácok, örülök hogy megy ez a topic. Remélem hogy a 2012-es játékba valamennyiőtöket üdvözölhetünk majd (újra) a gocompete ligáiban
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #8454 üzenetére
Szép szép csak kormány kellene hozzá
-
Motion_Blur
félisten
Ha valaki ki akarja próbálni a 2012-es autókat és nem akar sínen autózni, jó alternatíva lehet: F1 RFT 2012 Demo
Lőttem egy képet: [link] driverből minden fullon, egy kurva rece sincs!! Szerintem brutálisan néz ki
-
ps.clint
csendes tag
válasz
Steady74 #8449 üzenetére
Ó, nekem ezzel hál istennek nincs bajom, SSD mellett csücsül 2 nagyobb hdd is, "párszáz gigát" tudok tárolgatni ha mazsolázni akarok.
Hurkafej: Akkor szerintem mindenképp. Mikor átkonvertálod (pl windows movie maker nagyon egyszerű kis progi), úgy is egy csomót veszít a minőségén, és legfőképp a méretén. SZVSZ, 30fps alatt meg inkább a kockák szaporodjanak, mint hogy szépek legyenek a fák, meg a tapsikoló mókusok a pálya szélén. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #8432 üzenetére
Hát nem semmi, remélem a 2012 már mentes lesz az ilyen bugoktól!
Brutál módon veszed az utolsó sikánt, nem tudom hogyan csinálod..
Mindössze 2 századdal de sikerült megdöntenem az idődet, ami végre megint nagyszerű kihívás volt, elég jól megizzasztott
Várom az újabb köröd és már most tudom, hogy nem lesz egyszerű a dolgom! -
Hurkafej
aktív tag
Milyen programmal lehet jól felvenni a játékot? Fraps vagy Xfire?
-
ps.clint
csendes tag
Hali.
A hétvégi nagydíjak előtt egy kis tweakelési segítség.
xbox 360 joyyal futott körök, egyik cimborámmal tesztelgetjük, fejlesztgetjük egymás beállításait.
SPA Ferrari gumikímélő.
SPA MClaren gyors. -
TRH77
csendes tag
Okés köszi fiúk Amúgy Logitech Formula force GP kormányt
nem a legjobb de a célnak megfelel
-
Steady74
addikt
Próbálj meg NAGYON finoman kigyorsítani, figyeld a motor és a gumik hangját. Ha nem csúszik a fara, nem tolja az autót keresztbe, akkor jól csinálod. Erre figyelj. Ha viszont "TT" módban sem megy, akkor nem tudok tanácsot adni. ott úgy tapad az autó, mint az álom (by Rolly
.
-
Steady74
addikt
Ja, ok.
Próbáld meg, hogy az összes segítséget kikapcsolod, illetve a szimulációkat meg be. Úgy menj pár tíz kört egy pályán, a kigyorsításokat tojáshéjon, a fékezéseket nagyon óvatosan, és hidd el, pár kör alatt rá fogsz érezni.
Ha ez már megy, akkor szim all off, és kész is van a történet.
-
TRH77
csendes tag
Sziasztok én nem vagyok valami pro eddig full segítséggel mentem!
De szeretnék megtanulni segítség nélkül hogyan kezdjem mit vegyek le először segítségből? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
-
hermanyi
addikt
válasz
De grat az idődhöz
Amúgy a csuklód érdekében vedd visszább az FFB-t 100% roll -
Motion_Blur
félisten
Fuuuuuuu de felkúrtam magam ezen a bughalmazon
3 órán át TT-ztem, a csuklóim már leszakadtak mire Suzukában tudtam menni egy 1:23.9-es időt, nézem utána Leaderboardon, a kis csavar ikon az időm mellett nem szürke hanem fehér
ez a tetves játék magától benyomta nekem a mid. TC-t ááááááá felrobbanok
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8425 üzenetére
Félő ,ha kijön a F1 akkor megint csúcs árba lesz a G27. De most semmi kép nem veszek mert még a játékot is csak akkor ha több pozitívumot írtok majd mint negatívumot.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #8427 üzenetére
Ezeket nézegetem én is de össz vissz 3db ami nálam ezekből szoba jöhet és már az 5. hirdetőtől lefelé nem is élnek
De te Újat írtál és megijedtem ,hogy le vagyok maradva
G25 volt nekem is de eladtam mert a F1 2012 -höz kevés lesz a gomb rajta -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #8425 üzenetére
Hol 40 ropi a G27 mert most akarok venni .
Lori ha te nősülsz akkor inkább az állatkertbe menj az esküvő helyett azt nem bánhatod meg . -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8423 üzenetére
40 ropi egy új G27, pár hónap alatt felére esett az ára
Te házasodsz? Ez esetben gratula, de azért még nem késő meggondolni magad!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #8423 üzenetére
Megyek mert ma legénybúcsú
Kövi 7végén meg lagzi,majd összetáncoltatom a menyecskével egy G25vagy27-re -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn #8418 üzenetére
Tudtok Ti valamit Motionnal amire Gabben is kezd rájönni,vagy már rá is jött
Nagy valószínüséggel sokat számíthat a kormány szett is pedálok,mert írhat nekem bárki füt-fát meg beszélhet baglyokról egy kőkorszaki verzióval nem lehet a csúcsra törni
Nem hiába kerül a G25-27 annyiba amennyi.
-
-
-
czene22
csendes tag
Igen a blokkolás gátló is be van.A fékrásegítő ki+manuális váltó.Az első patch van eddig feltéve.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8415 üzenetére
Ebbe a kánikulába necces, ha játszok elkezd fűteni a gép igen aktivan
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis TT Challenge: [link]
Bár ahogy látom nem sokan bíbelődnek ilyesmivel a nyár közepén
én is csak pár kör erejéig cibáltam meg a kormányt
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #8413 üzenetére
És van ott ABS is bekapcsolva szerintem
-
czene22
csendes tag
válasz
Motion_Blur #8411 üzenetére
Az úttartási segítség be volt kapcsolva.
Lett jobb is csak az nem lett felvéve. -
czene22
csendes tag
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
--Lorant-- #8407 üzenetére
Még megpróbálom a kormányom érzékenységét növelni, úgy benne lehet még 1, 1.5 sec a körömbe tuti. Egy "régi" kormányom van, egy Saitek R220, szóval ban egy kis késedelmi idő, amit már megszok az ember, de hirtelen átrántásoknál lassú, de majd megnézem még mit tudok kihozni spa-ba, úgyis az egyik kedvencem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #8407 üzenetére
34 végét ha jól emlékszem
mod: de videó csak 1:35-ről van
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8404 üzenetére
Nem volt a játékra keretem, ezért nem játszottam online sem, de majd a 12-t ha tényleg jó lesz, akkor megveszem.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #8404 üzenetére
Mert tuti 3-4 másodperc bukta / karika
De nem értem en sem miért jó pach nélkül menni
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
--Lorant-- #8401 üzenetére
Megváltoztattam a beállitásaim, 1:38.588 megy igy SPA-ban, teljesen másképp is vezettem, agresszivebb motorfék használattal. Kipörgésgátló ABS be volt kapcsolva, és még ez is patch nélküli verzió.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Miért van az hogy amikor gyengére van állítva a játékba az FFB ( 10-20% - logi driverben overall effect 100% ) akkor ha tekerem a kormányt és éles kanyar jön akkor a kormány felpuhul. Mi miatt van ez a jelenség? Amikor feltolom az FFB-t pl 40% ra akkor semmi ilyen nincsen.
Ja és G27 van
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest