Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Lenne kedved csinálni egy tesztet?
Meghajtod a gépet így 30 percig porszívó üzemmódban, majd lehúzol minden fölösleges ventilátort, csak a cpu/vga/táp marad és újra meghajtod 30 percig és megnézed a hőmérsékleteket.
Mekkora lehet a különbség? 1-3 fok? vagy 4-5? vagy 12-15?Nem igazán tudom mostanság megcsinálni, de azt el tudom mondani, hogy 'elvileg' max 3-5 fok körül van az IT-s srác szerint, aki összeszerelte a gépemet. Igazság szerint csak azért rakattam bele a fenti 2x140 mm-eseket, mert egy jó barátom adta őket ajándékba, hátulra meg megmaradt egy 120 mm-es egy korábbi vásárlásomból, aztán mondom ha már lúd, akkor legyen kövér. Rámentem a teljes légáramlatra.

-
Krugszvele
senior tag
Rengeteg jó légáramlatot biztosító ház van, ahol csak a ház jellemzően bal oldalán van üveg, az eleje például nem az. Nekem ilyen van és ár értékben az egyik legjobb. Az RGB kikapcsolható.
Pluszban beszereltem felülre még 2x140mm-es ventit, egy 120 mm-est hátra, így összesen 6 ventilátor dolgozik és ahhoz képest nagyon halk.Sógoromnak egy ilyen van, gyárilag csak egy venti van hátul, de itt is tudsz beszerelni ventilátorokat előlre és felülre is.
Lenne kedved csinálni egy tesztet?
Meghajtod a gépet így 30 percig porszívó üzemmódban, majd lehúzol minden fölösleges ventilátort, csak a cpu/vga/táp marad és újra meghajtod 30 percig és megnézed a hőmérsékleteket.
Mekkora lehet a különbség? 1-3 fok? vagy 4-5? vagy 12-15? -
4nick8
őstag
Az edzett üveg ilyen. Még a legnagyobb technológiai fegyelemmel gyártott és ellenőrzött elemek is meg tudják ezt csinálni. Pár éve egy bő egymillió forintos asztallap csinálta ezt meg egy ismerősömnél. A gyártó/forgalmazó bocsánatot kért és hozta az újat. A főnök elmondta, hogy egy ponton annyira felkunkorodik a költséggörbe, hogy már megfizethetetlenek lennének a termékek, úgyhogy ésszerűen eleve számolnak egy elkerülhetetlen veszteségszámmal.
MaCS
Komolyra fordítva a szót. Olyat még nem láttam hogy a kábelt becsípi és attól elpattan az valami 2mm-es üveg lehetett. Olyan már előfordult hogy a hosszú utazást megsínylette és törötten érkezett az üveg. De az asztal tetején nem sérülékeny hacsak nem üti-veri valaki.
-
4nick8
őstag
-
ricsip
addikt
Az edzett üveg ilyen. Még a legnagyobb technológiai fegyelemmel gyártott és ellenőrzött elemek is meg tudják ezt csinálni. Pár éve egy bő egymillió forintos asztallap csinálta ezt meg egy ismerősömnél. A gyártó/forgalmazó bocsánatot kért és hozta az újat. A főnök elmondta, hogy egy ponton annyira felkunkorodik a költséggörbe, hogy már megfizethetetlenek lennének a termékek, úgyhogy ésszerűen eleve számolnak egy elkerülhetetlen veszteségszámmal.
MaCS
Magyarul mindenkinek drágán ugyanazt a szrt küldik (a brossúra persze prémium BS-et hazudik), aztán ha 10%-nál összetörik, akkor még így is akkora a haszonkulcs, h. megéri így csinálni. Ahol meg véletlenül nem törik össze, azon meg duplán kerestek.
-
ricsip
addikt
-
MaCS_70
félisten
MaCS
-
4nick8
őstag
-
ricsip
addikt
Edzett üveg: picit kijjebb lógott a videókártya tápkábele, hozzáért az üveg oldallaphoz (merev pcie kábelek). Amint rá akarta zárni öcsém (ésszel, lassan, nem mint tóth az anyjának...), 1 pillanat alatt szétrobbant félcentis darabokra.
-
bollokcs80
Korrektor
-
jerry311
nagyúr
Vannak még olyan házak? Mindenhol ezeket az RGB-s, üveges karácsonyfára emlékeztető komponenseket lehet látni. Ha most kellene gépet építenem (ami az árak ismeretében utópia), eléggé bajban lennék ha valami visszafogott, szolid gépházat szeretnék.
[link]
Ez pl teljesen jól működik, csendes a gyári ventikkel is.
Occsó PC-t építettem, javarészt öreg alkatrészekből és kellett egy olcsó ház.
A furatok hátsó végeit élesen hagyták, azzal vigyázni kell, de ettől eltekintve nincs vele bajom. -
4nick8
őstag
Ott jön számításba, hogy az üveg sérülékeny. Miért kell ezt túlmagyarázni?
Ne viccelj velem. Milyen helyzetben sérülékeny az edzett üveg az asztalodon?
-
Trailblazer
veterán
Vannak még olyan házak? Mindenhol ezeket az RGB-s, üveges karácsonyfára emlékeztető komponenseket lehet látni. Ha most kellene gépet építenem (ami az árak ismeretében utópia), eléggé bajban lennék ha valami visszafogott, szolid gépházat szeretnék.
A Thermaltake View házra reagáltam, ami a cikkben látható. Hamar le lettem ugatva, hogy az nem sérülékeny.
-
Trailblazer
veterán
-
mazsiii92
senior tag
Rengeteg jó légáramlatot biztosító ház van, ahol csak a ház jellemzően bal oldalán van üveg, az eleje például nem az. Nekem ilyen van és ár értékben az egyik legjobb. Az RGB kikapcsolható.
Pluszban beszereltem felülre még 2x140mm-es ventit, egy 120 mm-est hátra, így összesen 6 ventilátor dolgozik és ahhoz képest nagyon halk.Sógoromnak egy ilyen van, gyárilag csak egy venti van hátul, de itt is tudsz beszerelni ventilátorokat előlre és felülre is.
-
Csandi
addikt
Ezek az ún. félpanorámás házak meglehetősen sérülékenynek tűnnek számomra. Csak én gondolom így?
Nem azok ha nem vered neki semminek, amit miért is tennél? Full fém házat is be lehet verni, azt se ütögetjük.
-
bollokcs80
Korrektor
Más ház nagy része nincs "akváriummal" borítva.
-
4nick8
őstag
Más ház nagy része nincs "akváriummal" borítva.
És ez hol jön számításba?
-
Trailblazer
veterán
-
4nick8
őstag
Ezek az ún. félpanorámás házak meglehetősen sérülékenynek tűnnek számomra. Csak én gondolom így?
Ha kalapáccsal akarod verni akkor biztos. De azt más ház se bírja.
-
Trailblazer
veterán
-
VS461
tag
Ez az iFi Nexis app iOS-on is elérhető, ha hinni lehet az App Store-nak. Vagy a cikk (meg a linkelt honlap) azért említette csak az androidos appot, mert iOS-on limitált a funkciók tárháza? Mert létezik sajnos olyan alkalmazás…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz HUN
- Thomson Neo HUN14C-4BK128 notebook (új, bontott csomagolás)
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- Lenovo ThinkPad X13 i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD Win11 Pro Jó akku
- Garanciás Lenovo LOQ 15ARP9 Ryzen 7 7435HS, 16GB RAM, RTX 4050 105W kevesebb mint 3 napos használat
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1TB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5509
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest