Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Az biztos,hogy nem.....! Ami tegnaptörtént az nem arrol szóllt! Vagy valami hacker jött és belebujt az autómba,vagy valami hatalmas nagy bug. Csak azért írtam fel,h.ne lepődjön meg senki ha így jár. De eddig még soha nem volt ilyen,de kiszámíthatatlan a CM. valaki mellé bementem külső íven hatalmasat fékeztem azaz nyomtam,de semmi rakció ,de az elég lett volna,nem most jöttem le a fáról
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- BMW topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut!