Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házi hangfal építés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 300 dolláros Windows notebookokat ígér idénre a Qualcomm
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
crixtm
tag
Jött frissítés. Nem tudom mi van benne, EKG nincs. Vagy béna vagyok
-
gabor20
tag
Azt olvastam, hogy sokaknak ledobja/nem csatlakoztatja a füleseket. Ti hogy vagytok ezzel?
/Xiaomi telefonnal használnám (Hyper OS 2)/ -
Janaboy
veterán
Szia,
Szerintem nem..
Az a baj, hogy ki tudja mi más probléma van vele, ha egyáltalán találtok alkatrészt.
Már annyiért érdemes váltani az újabb S4-re vagy S5-re (csak ebből nincs kisebb verzió még). -
Micha3l
tag
Sziasztok!
Egy ismerosom keresett meg, hogy az asszonkaja Xiaomi Watch S3 oraja valahogy beazott es a kijelzo becsikozodott. Erdemes ezt meg javitani? 40e korul latom a neten. Ha igen, tudtok egy szervizt ahova beadhatnam? Koszi elore is!
-
Acef
addikt
-
Acef
addikt
Sziasztok,
Redmi Watch 6-nak külön topikja van, vagy itt vannak a 6-os felhasználók?
-
Janaboy
veterán
-
gabor20
tag
jól tudom, hogy csak a m2517w1 verzió esim-es? ez európában kapható? köszi!
-
gabor20
tag
sziasztok. itthon használható esimmel?
-
nehezsan
újonc
Elvileg megkapjuk majd a wear os 7-et is! Kíváncsi leszek miben lesz jobb,eddig megvagyok elégedve vele
-
Janaboy
veterán
-
nehezsan
újonc
Sziasztok! Akkor ezek szerint nem sokára nekünk is megjelenik a frissítés? Olvastam hogy már valakik megkapták
-
beny003
tag
-
crixtm
tag
Bárki itthon töltötte már le?
-
Janaboy
veterán
Wow, nice köszi.
-
Csocsesz75
őstag
-
beny003
tag
Július 1. biztonsági szinttel érkezik a frissítés. Tegnap frissítettem le, bele is került az EKG applikáció, de még nem működik, mivel az Mi Fitness telefonos applikációnak is frissülnie kell, hogy használható legyen a funkció. Emellett a gyári Google Telefon applikációra még mindig azt írja a Play Áruház, hogy nem kompatibilis az órával, ezt nem orvosolták... Ez ügyben írtam a Google ügyfélszolgálatnak hátha ők kezdenek valamit vele, mert a Xiaomi magasról letojja...
-
Janaboy
veterán
Kezdik aktiválni a Watch 5-ben az EKG funkciót egy újabb frissítéssel fog érkezni.
Miii, komolyan??
Hol írnak erről?
De legalább a fényérzekelőt oldanák meg...
Meg eliminálhatnának egy csomó bugot. -
Csocsesz75
őstag
Kezdik aktiválni a Watch 5-ben az EKG funkciót egy újabb frissítéssel fog érkezni.
-
beny003
tag
Másnak sem kompatibilis az előretelepített Google Telefon alkalmazás a Play Áruház szerint ?
Így frissíteni sem tudom, nem emlékszem, hogy ez mindig így volt, régebben tudtam frissíteni és nem írta ezt.
-
crixtm
tag
Áttörés!
Amióta megpróbáltam hívást indítani az óráról működik. Jó és szép az óra csak a software biceg. -
crixtm
tag
-
ricsi0307
senior tag
-
crixtm
tag
-
ricsi0307
senior tag
-
crixtm
tag
Nálatok megjelennek a telefonhívások az órán? Nekem tökre nem. Illetve volt egy áldásos időszak amikor igen, de azóta nem.
-
crixtm
tag
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. DND mód szinkronizálás van akinél működik? Xiaomi Ultrával nem megy, sőt az ütemezett bekapcsolás sem.
-
Badboys
őstag
-
Badboys
őstag
Ahogy olvasom a tesztet és a kommenteket ez is legalább annyira összeszedett szoftveresen mint a Xiaomi 17 U. Azaz sehogy. 2 volt nálam 2 hét alatt fél misiért többször még telefonálni sem lehetett vele. Reggelre elfelejtette a be állításokat. Botrányos legalább is számomra mások jól elvannak a hibákkal. Ennyiért már ne már. Sajnos az óra is ilyen lett mint a telefon. Van még mit reszelni a termékein.
-
crixtm
tag
Na jó, az úszást meg a közbeni kontrollokban sokkal jobbnak találom.
-
helixP
nagyúr
-
Ricardo
titán
-
crixtm
tag
-
Ricardo
titán
Pontatlan, és megbízhatatlan. kár érte, mert pofás óra.
-
crixtm
tag
Elvileg működött nekem. Végiggyakoroltam ahogy a tutorial mutatta. Csak még nem jöttem rá, hogy mire lehet használni. Ebben jobb volt a samu, mert az feldobta, hogy mit kell csinálni.
Ja és végre sikerült rávenni az autodetect-re az órát. Igaz el kell fogadni, hogy sétálok -
crixtm
tag
A watch 4 az lehúzott 2 nyarat, után omlott össze. A watch 7 az kb az első úszás után. Aztán amikor visszajött garis javításból akkor biztosan az első úszás után. A műsodik visszajövetel óta még nem úsztam. De szerintem odaadom a csajomnak, hogy menjen benne úszni. Aztán ha harmadszor is befosik akkor jöhet vissza a money.
Kíváncsi vagyok ez a xiaomi hogy bírja majd. -
helixP
nagyúr
+1.
Egy év után rohamosan csökken a vízállósága. És nyilván vízkárra nincs garancia. Vagy Neked volt? -
crixtm
tag
papíron. Kettőből kettő beázott nálam. Vagyis igazából a watch 7 az kicsit rosszabb, mert az már 2x járta a szervízben. Úgy is kifejezhetném, hogy papíron vízálló, de gyakorlatban 100%-ban nem az.
-
Janaboy
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nekem fekete van, és nagyon tetszik. Szerintem szép óra. A kijelző nagyon jó, nekem napfényben is hibátlan.
Szoftveres téren elmarad a galaxy watchoktól. Viszont a galaxy watch nem vízálló. Erről még nem derült ki.
A notfication-ök fel nem pop-olódása zavaró. A galaxy-k routine szinkronizálása hiányzik, de a routine-ok xiaomi 17 telóról is hiányoznak.
A software kicsit botladozik.
Viszont az akkuidő az rohadt jó. 2 naponta zuhanyzás közben felrakom töltőre és az elég.
Lépésszámot sokkal szigorúbban veszi, mint a galaxy watchok, de nagyjából szinkronban van a helio strappel.A Galaxy Watch vízálló. Ha nagyon aláizzadok, folyó víz alatt szoktam megmosni, még egy kis folyékony szappan is megy rá. És 3 éve semmi baja.
-
crixtm
tag
-
patakidr
aktív tag
-
crixtm
tag
-
Janaboy
veterán
-
crixtm
tag
-
Janaboy
veterán
Nekem fekete van, és nagyon tetszik. Szerintem szép óra. A kijelző nagyon jó, nekem napfényben is hibátlan.
Szoftveres téren elmarad a galaxy watchoktól. Viszont a galaxy watch nem vízálló. Erről még nem derült ki.
A notfication-ök fel nem pop-olódása zavaró. A galaxy-k routine szinkronizálása hiányzik, de a routine-ok xiaomi 17 telóról is hiányoznak.
Viszont az akkuidő az rohadt jó. 2 naponta zuhanyzás közben felrakom töltőre és az elég.
Lépésszámot sokkal szigorúbban veszi, mint a galaxy watchok, de nagyjából szinkronban van a helio strappel.Mii, ezt honnan szeded hogy a Galaxy watch nem vízálló!?

Mind2 óránál ezt írják:
Vízállósági besorolás: 5ATM -
Janaboy
veterán
Bár a tesóm használja már az órát, de rögtön első beüzemelésnél jött meg a frissítés.
Lehet egy resetet érdemes lenne megpróbálni. -
patakidr
aktív tag
Sziasztok,
nekem sajnos nem működik az EMG vezérlés, mert az Android 14-nek megfelelő wear OS 5-van rajta. Sajna sehogyan sem sikerül frissítenem. Van erre valami megoldás, vagy várjam türelmesen az OTA frissítést?
-
crixtm
tag
Lépésszámot sokkal szigorúbban veszi, mint a galaxy watchok, de nagyjából szinkronban van a helio strappel. -
bollokcs80
Korrektor
Én is nézegettem Wear-es órákat nemrég, de végül maradtam Amazfit-en (GTS 2 Mini-ről Active 2-re). Üzemidőben fényévekkel jobb, még úgy is, hogy a legutóbbi szoftver update óta állandóan méri a pulzusom alvásnál, ha akarom ha nem. Ez kicsit bosszant, egyéb funkcionalitásban és kezelhetőségben viszont nagyon jó.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Elk_hound
tag
A valódi okosórás funkciók használhatóbbak WearOS alatt, így aktív időszakban jobb egy ilyen óra, a méret sem zavaró, na meg a töltés sem gond ha este amúgy is leveszem.
Számomra az ideális egy aktivitáskövetésre/biometriára folyamatosan viselt strap vagy ring (kompromisszummal band) jellegű eszköz mellé egy WearOS óra, egy alkalmazáson belül kezelt több eszközzel, közös adatbázissal.
A dual OS nekem nélkülözhetetlen, bejött már a TicWatch, OP Watch esetében is. Az tényleg flusztráló, amikor ránézek az órára és az nem működik. Hogy nem fizet, nem beszél, nem.... tolerálható, de hogy ne mutassa mennyi az idő...
-
thboxx
aktív tag
Eddig még ilyen jellegű problémám nem volt vele. Kopp-kopp...
-
Throst
tag
Nekem is Balance 2-őm van. Edzés közbeni pulzus követése eszméletlen pontos és az üzem idő is parádés. Viszont az alvás mérése katasztrófa és minden updetel rosszabb van hogy tv-zek vagy dolgozok gép elött és ő úgy veszi hogy alszok és ezért nem kapok meg értesítéseket.
-
bali
tag
Szép külső-kijelző páros, de sajnos a Xiaomi még mindig felületes a szoftverben. Összeraknak, lemásolnak ők mindent pillanatok alatt, de sajnos gyakorta hiányzik a csiszolgatás a szoftveren, és emiatt sok a bug, pontatlanság. Sajnálom, mert amúgy rendben lenne.
-
thboxx
aktív tag
Nem bántam meg az Amazfit Balance 2-t. Tud mindent is, ami kell és hoz emellett 14 napos üzemidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple watch series 9 tökéletes állapotban
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Amazfit Helio Strap - Ingyen GLS Automata
- Apple Watch SE 3Gen. 44mm Újszerű/2027.05.05.Apple Gar./Akku 100%/p4970
- Eladó új Xiaomi Redmi Watch 5 Lite fekete okosóra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo LOQ 17IRX10 - 17,3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 2,5 év gari - HUN
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Latitude 7320,13.3",FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s I i5-8365U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari