- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3105 üzenetére
Én pont így jártam tegnap asszem szintén SPA-ban, vezettem a versenyt, végig Mix2-n voltam, uccso körben levettem mix1-re mert már írta hogy nem lesz elég és így is kifogyott a benya
Utolsó métereken, célegyenes ráfordító után elkezdett dadogni az autó, el is ment mellettem asszem Karilla úgyhogy csak 2. lett belőle.
Egyébként arra gondoltam azért fogy el mert manual váltóval megyek, eléggé későn szoktam váltani sztem, meg határon is autózok, ki kéne próbálni, hogy automata váltó mellett is ilyen kritikus-e a benzin fogyás
Valakinek tapasztalat ilyen téren?
Ha már CO-OP, én még nem kezdtem el a Karriert, nem volt időm, de lassan kezdem, akkor meg már mehetne CO-OP-ban, esetleg valaki szeretne csatlakozni?
Sajnos minden nap nem tudok lenni, hétfő, kedd, csütörtök,egyáltalán nem, szóval sztem 7végente tudnánk futni 1-2 karrier futamot, max 50%-ra gondoltam esetleg 20% részemről minden segítség lehet off-on.
Ja és valaki velem hasonló tudású ember kéne, akivel lehet csatázni, mi leszünk Alonso vs Hamilton, nem kell itt első számú pilóta
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged