Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Én pont így jártam tegnap asszem szintén SPA-ban, vezettem a versenyt, végig Mix2-n voltam, uccso körben levettem mix1-re mert már írta hogy nem lesz elég és így is kifogyott a benya

Utolsó métereken, célegyenes ráfordító után elkezdett dadogni az autó, el is ment mellettem asszem Karilla úgyhogy csak 2. lett belőle.

Egyébként arra gondoltam azért fogy el mert manual váltóval megyek, eléggé későn szoktam váltani sztem, meg határon is autózok, ki kéne próbálni, hogy automata váltó mellett is ilyen kritikus-e a benzin fogyás

Valakinek tapasztalat ilyen téren?
Ha már CO-OP, én még nem kezdtem el a Karriert, nem volt időm, de lassan kezdem, akkor meg már mehetne CO-OP-ban, esetleg valaki szeretne csatlakozni?

Sajnos minden nap nem tudok lenni, hétfő, kedd, csütörtök,egyáltalán nem, szóval sztem 7végente tudnánk futni 1-2 karrier futamot, max 50%-ra gondoltam esetleg 20% részemről minden segítség lehet off-on.
Ja és valaki velem hasonló tudású ember kéne, akivel lehet csatázni, mi leszünk Alonso vs Hamilton, nem kell itt első számú pilóta

Új hozzászólás Aktív témák

- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- WAGNER SteamForce gőzölős tapétaleválasztó (2000W 50g/min) / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest