Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• werszomjas

addikt

válasz Steady74 #3105 üzenetére

Én pont így jártam tegnap asszem szintén SPA-ban, vezettem a versenyt, végig Mix2-n voltam, uccso körben levettem mix1-re mert már írta hogy nem lesz elég és így is kifogyott a benya :(

Utolsó métereken, célegyenes ráfordító után elkezdett dadogni az autó, el is ment mellettem asszem Karilla úgyhogy csak 2. lett belőle. :)

Egyébként arra gondoltam azért fogy el mert manual váltóval megyek, eléggé későn szoktam váltani sztem, meg határon is autózok, ki kéne próbálni, hogy automata váltó mellett is ilyen kritikus-e a benzin fogyás :F

Valakinek tapasztalat ilyen téren?

Ha már CO-OP, én még nem kezdtem el a Karriert, nem volt időm, de lassan kezdem, akkor meg már mehetne CO-OP-ban, esetleg valaki szeretne csatlakozni? :)

Sajnos minden nap nem tudok lenni, hétfő, kedd, csütörtök,egyáltalán nem, szóval sztem 7végente tudnánk futni 1-2 karrier futamot, max 50%-ra gondoltam esetleg 20% részemről minden segítség lehet off-on.

Ja és valaki velem hasonló tudású ember kéne, akivel lehet csatázni, mi leszünk Alonso vs Hamilton, nem kell itt első számú pilóta :DDD

Új hozzászólás Aktív témák