Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- SoundBlaster X-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Nálunk is nagyon boldog volt a macsek karácsokor! A lányom őt is feldíszítette!

-
Astroboy
őstag
-
homerhamm
veterán
BÚÉK mindenkinek! Kinél borult idén a karácsonyfa?
-
ncc1701
veterán
válasz
PhoenixK
üzenetére
Sztem itt tavasznál elöbb nem lesz jövevény. Kertes ház, akkor kezdünk el kint mozgolódni, nálunk a macsekok úgy működnek, h éjjelre tuti bent maradnak, napközben meg kijárhatnak. Ezt meg új macsekkal csak úgy tudjuk megszoktatni egy új területen, h kint vagyunk mi is. A fekete azért is volt jó macs, mert valamiért szinte nem is hagyta el a telket.
-
Az enyémhez képest hasonlóképpen is sántít, de részvétem...
-
ncc1701
veterán
Köszi srácok.
Biztos lesz másik macs. Igazából mellőle már eltemettünk 2 fiatalabb szürke cirmit, elsőnek a veséjével volt gond (nekik nincs donor téma), másikat szimplán megmérgezték 5 éves korában. 
Egyelőre még fel kell dolgoznunk, a kis fekete macsekkal már 3x költöztünk, a majd 21 év az q sok idő. -
ncc1701
veterán
Nekünk nem jól alakult a karácsony. Szegénykémnek az utóbbi hónapban napról-napra romlott az állapota, egyre inkább sántított, egyre bizonytalanabbul ment, 24-én már úgy kellett az alomba besegíteni, illetve a kis kuckójába is alig tudott bemenni. Utóbbi 1 hónapban tán 1-2x volt kint, amúgy az alom, kaja, víz, kis kuckója között keringet egy 2nm-es területen, a hálóban. Nézelődni tudott, mert ott van egy 3m széles üveg ajtó a kb erdő szerű kertre. Még 23-án vagy 8x evett, kedvence volt a tőkehal filé, abból is jól belakott. Aztán 24-én délelött azt vettük észre, h a száján kapkodja a levegőt, totál üveges szemmel néz, láthatóan már teljesen készen volt. Kellett vagy 1 óra, mire rászántuk magunkat, h elvigyük dokihoz elaltatni. Nagyon rendes volt a doki, nem akart rábeszélni semmire, de megállapította azt, amit tudtunk, h nyilván víz van a tüdőben, ami gondolom attól van, h kezdett összeomlani a keringése. Úgyhogy elaltattuk, utána mondta, h szerinte jól döntöttük, h nem próbáltuk még ilyen-olyan rossz állapotban húzni az időt, a szenvedést.
Nyilván lehetett volna infúziózni, gyógyszerezni, de a majd 21 évére nyilván már nincs segítség. Kapott minden nap vetri cseppett, izület védőt, tápkieget májra, vesére, hugyhójagra, annyi omega3-at, h tiszta halszagú volt. Takarítani magát már hónapok óta nem tudta, gondolom fájt mindene, így nem volt már elég hajlékony, úgyhogy kb minden nap kikeféltem a bundit, és mosdattam. Ritka jó macs volt, amíg élt, fiatalon simán összeszedte a vakondokat is.
Asszem nov 17-én csináltam róla az utolsó videót, már itt is sántít a bal kezére rendesen, de már vagy 1-2 éve merev tagokkal járt.
Egyelőre baromi szokatlan az üres ház, asszony is panaszkodik, h mindig odanéz a kuckója helyére... -
btraven
őstag
Nagyon érdekes macska reakció [link]
-
kenand
veterán
Enyém jól nevelt macs

-
Freddy76
addikt
Macska már fent a fán…
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Géza urat én is követtem.
-
kenand
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erre akartam utalni, ugyan nem állatorvos vagyok, csak "sima" de e tünetek pajzsmirigy túlműködésre utalnak.
-
ncc1701
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak egy tanács, miénk 20 múlt, és már nagyon nehezen jár, szóval tapasztalatból, izületvédőt, és omega3-at kezdjetek neki adni. Vetri dmg csepp is nagyon jó.
Nem hittem volna, de most úgy tűnik, nálunk ez lesz a vége szegénykémnek.
-
kenand
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A tünet amit leírsz inkább túlműködésre utal, Apelkát pont azért kapja, mert túlműködik. Szóval lehet, hogy csak idő kell, mire normalizálódik a pajzsmirig működés.
-
ncc1701
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sztem ezt azzal a dokival kéne megbeszélni, aki az apelkát felírta. Lehet csak az adagolása nem jó. Mi is probáltuk, de sajna elkezdett hányni tőle. Én biztos nem kezdenék altatót adni neki x mellékhatással.
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok,
Mit lehet kezdeni az alábbi helyzettel?
Van egy 18 éves macskánk, aki pajzsmirigy beteg (Apleka-t kap), és amióta kapja (több hónapja), nem hagy minket aludni, éjszaka teljesen aktív, 3-4x kér enni és/vagy inni, vagy éppen csak járkál az ágy körül, felugrik, zajt csap hogy felkeljünk. Ha nem reagálunk, elkezd nyávogni. Kicsukni nem lehet a szobából, mert a másik szobában gyerek van.
Létezik erre valami altató/nyugtató?
-
Ciccuka
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
Cirmink anno nálunk is így az asztalhoz ült, ebédidőben vasárnap.

-
Freddy76
addikt
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Oszakában van egy kis kávézó, amelynek a tulajdonosa vasútmodell-bolond, és e köré építette a kávézót. Nem volt sikeres, majdnem csődbe ment. Aztán befogadtak egy cicát, aztán még egyet, meg még párat, és a vonat-cica kombó sikeressé tette őket. Diorama Cafe. Tavasszal megyünk Japánba, ide is el fogunk menni.
-
btraven
őstag
Macskát lopás közben elfogta a rendőrség [link]
-

-
kenand
veterán
Hosszú szőrű, lógó fülü cicámat gyanútlan szemlélő simán nézheti mini kutyának

-
Freddy76
addikt
válasz
OPiiPO
üzenetére
Mi egyszer elvittük Tappancsot nyaralni, Lesencetomajon voltunk. A szigligeti vár környékén azért elég nagyokat néztek az emberek, hogy jött pórázon a macska. Két idős hölgy nézte, majd odaszólt az egyik: "Fiatalember, az egy macska!". Én igyekeztem felvenni a tanácstalan-megdöbbent arckifejezést, és annyit mondtam, hogy "Basszus, a gyerek meg ne tudja!".
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok cicások!
Van valami specko hely, ahol lehet "használt", de új macska futókereket hirdetni, ahol el is viszik? Fb market nem nyert. Nálam a 2 💩os csak nézi hogy ez mi, viszont sok helyet foglal 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán szilveszterre a lányom csinált neki egy wellness szállodát, ahol ahogy elnézem kiütötte magát a bárban!