Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Minek az a kerítés amikor simán átugrik rajta?
[link] -
btraven
őstag
Csak 189 Ft a kiscica a Lidl-ben
-
PH 5.5
aktív tag
Nekem te ne világíts a szemembe! -
Louro
őstag
Hátha valaki menekülne a politika elöl: [link]
-
válasz
ncc1701
üzenetére
Mindig vannak tanúk, vagy szerez néhányat. Én nem vagyok ilyen ügyeskedő, biztos ha csinálnék valami nem szabályosat - mégha jó okkal, jó ügy érdekében is tenném - megütném a bokám. Így maradnak a jogi útvesztők és a remény, hogy talán el lehet érni valamit normális úton is idehaza, nem csak erőszakkal

Max rá lehet küldeni egy ismertebb állatvédő csapatot, hogy kicsit "dolgozzák meg". -
válasz
ncc1701
üzenetére
Sajnos az utcában lakók egy része egyes szabályokat nem igazán akar betartani, de alig várják, hogy én úgy lépjek fel egyikükkel szemben, hogy arra "ugrani" lehet. Így (és amúgy is) lehetőleg tartózkodnék mindennemű szabály és törvényellenes magatartástól.
Bár megérdemelnék páran... A hölgy szerint nagy különbség van a között, ha valaki egy embert dob meg kővel, vagy hogy egy utcán sétáló/fekvő macskát...
-
"Kedves Szomszéd Hölgy" megint megdobált kővel egy macskát, most a mienket. Persze tagadta majd azt mondta hogy őt zavarja (a macska a járdán ment el). És különben is bejár hozzá és ott wc-zik. És hogy "nem a macskát célozza, csak mellé dob".
Én nem értem az embereket... -
prannk
őstag
Sziasztok. Valamiért mostanában mindig odapisil a pinceajtó elé a macska. Van hogy egy nap 2x is.
Valami ötlet mit kellene csinálni? Már szerintem teljesen átitta a parketta
Kandur ivartalanítva. 7 éves tabby -
btraven
őstag
-
btraven
őstag
Vérfagyasztó történet. Jól megnőtt a gaz a kertben, én meg sarlóval vágtam le. Jó nagy lendítés aztán kaszáló mozdulat. Macska meg azt hitte hogy játék, vajon mi mozog a fűben? És rávetette magát.
-
btraven
őstag
Nem értem hogy ebben a videóban mi történik? [link]
-
Atomgeszi
nagyúr
-
btraven
őstag
A vége a legjobb
[link] -
Mikulásbá
nagyúr
-
btraven
őstag
Valljátok be őszintén kiválasztotta volna ezt a megoldást? [link]
-
-Rolika-
senior tag
Ti milyen porszívót használtok kanapé takarításra? A jelenlegi nem az igazi macska szőrre. Háztartási gépes topicba a Bosch Unlikitedet ajánlották, de gondoltam megkérdezlek Titeket is.

link Ő a kis szőrzsákom
-
homerhamm
veterán
-
Frissen loptam

-
btraven
őstag
-
Astroboy
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy minden tavasszal duplájára nő a bajszos fogyasztása.
A téli dögléshez lehet elég neki napi 1 konzerv, de mióta bejött a jó idő és csipcsirip van, a séták számával párhuzamosan nő a megevett kaja mennyisége is.Ma reggel ismét nyekergett a tányérjánál mikor feljött a kertből, pedig épp, hogy elfogyott az esti adag.
Kávézás közben figyeltem fentről, és valóban állati megerőltető az a 10 perces tevékenység, amiben így elfárad és megéhezik: pisilt az egyik bokor tövénél, utána füvet legelt és hempergett a porban, majd levadászott egy citromlepkét és jóízűen megette.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen.
Már volt része fogyókúrában, nagyon nehezen viselte, de azóta beállt neki a kalória, még így is van rajta, de 13 éves lesz májusban, és már nehezen viseli a diétákat.
(Meg én is nehezen viselem, hogy éjjel neki áll ordítani, hogy éhes
Hiába mondom neki,hogy tudom, szar dolog a deficit) -
Mikulásbá
nagyúr
-
Dorien
veterán
Lidl ajánlatok a mai naptól:
-
btraven
őstag
Ez a macska bandzsa vagy állandóan az orrán levő fekete foltot nézi hogy mi az?
[link] -
wwenigma
Jómunkásember
Szerintetek ha lenne egy masodik macska akkor egymással jobban ellennének vagy pedig hajnalban ketten rúgnák ránk a harmonikaajtót?
-
Freddy76
addikt
válasz
baloghgabor
üzenetére
Téged akkor is szentté fognak avatni, ha nem is vagy római katolikus...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
baloghgabor
üzenetére
Gigalájk.🫡
-
Mikulásbá
nagyúr
-
válasz
baloghgabor
üzenetére
Továbbra is emberfeletti amit értük teszel Gábor!
-
baloghgabor
aktív tag
Gondoltam itt is bemutatom Cirmikét. Kóbor Cicák egyike volt, akiket etettem, meg kezeltem Őket, ahogy tudtam. Pár hete Ő nem jött elő, pedig mindig első volt, amikor meghallotta, hogy érkezem. Következő héten csak nem hagyott nyugodni a gondolat, és próbáltam megkeresni. Elhagyott, hátsó épületeknél jött volna, de törött lábbal, alig fél kg súllyal nehezen ment Neki. Így sikerült megfogni, doki, ahol el lett látva és gyorsan ki is derült FIV+ (macska AIDS, nem gyógyítható sajnos és hosszútávú kilátások nem igazán jók az utcán). Így hazafelé úgy döntöttem, hogy nálam lesz az új otthona, a másik pozitív cicám mellett, a szobában. Van kis kifutó az udvarra, ahová ki tudna menni, de egyszer raktam oda a macskaajtóhoz, vissza is jött a szobába, ahol azóta is éli világát, az ágyon, vagy a hercegnői fekhelyen: 🐱
-
wwenigma
Jómunkásember
Macsnyugta képekben, most elég hamar. Remélem nem éhezik meg 4:40-kor.

-
Astroboy
őstag
válasz
-Rolika-
üzenetére
Bakker most számoltam utána, nem 10+ hanem már legalább 20 éves a miénk..
Nekünk feljött 2 szék ülőlapja, kaptak csavarokat alulról + faragasztót, azóta is jók.
Nyekergett az egyik szék is, oldalsó csavar ki, ragasztóval vissza, az is jó.
Asztallal viszont sose volt semmi gond. -
-Rolika-
senior tag
link
Nálam is élvezi a napot mr akaratos
-
-

-
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Kb. 1 hétig volt mindkettő állatkórházban.
-
Ma van az 1 év forduló, hogy az eltűnt macska hazatért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem te ne világíts a szemembe!

Ma pedig már mintha semmi sem történt volna

Nem, ez panírozás kérem!