Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Én pont így jártam tegnap asszem szintén SPA-ban, vezettem a versenyt, végig Mix2-n voltam, uccso körben levettem mix1-re mert már írta hogy nem lesz elég és így is kifogyott a benya

Utolsó métereken, célegyenes ráfordító után elkezdett dadogni az autó, el is ment mellettem asszem Karilla úgyhogy csak 2. lett belőle.

Egyébként arra gondoltam azért fogy el mert manual váltóval megyek, eléggé későn szoktam váltani sztem, meg határon is autózok, ki kéne próbálni, hogy automata váltó mellett is ilyen kritikus-e a benzin fogyás

Valakinek tapasztalat ilyen téren?
Ha már CO-OP, én még nem kezdtem el a Karriert, nem volt időm, de lassan kezdem, akkor meg már mehetne CO-OP-ban, esetleg valaki szeretne csatlakozni?

Sajnos minden nap nem tudok lenni, hétfő, kedd, csütörtök,egyáltalán nem, szóval sztem 7végente tudnánk futni 1-2 karrier futamot, max 50%-ra gondoltam esetleg 20% részemről minden segítség lehet off-on.
Ja és valaki velem hasonló tudású ember kéne, akivel lehet csatázni, mi leszünk Alonso vs Hamilton, nem kell itt első számú pilóta

Új hozzászólás Aktív témák

- T300rs + th8s
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest