Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74
üzenetére
Én pont így jártam tegnap asszem szintén SPA-ban, vezettem a versenyt, végig Mix2-n voltam, uccso körben levettem mix1-re mert már írta hogy nem lesz elég és így is kifogyott a benya

Utolsó métereken, célegyenes ráfordító után elkezdett dadogni az autó, el is ment mellettem asszem Karilla úgyhogy csak 2. lett belőle.

Egyébként arra gondoltam azért fogy el mert manual váltóval megyek, eléggé későn szoktam váltani sztem, meg határon is autózok, ki kéne próbálni, hogy automata váltó mellett is ilyen kritikus-e a benzin fogyás

Valakinek tapasztalat ilyen téren?
Ha már CO-OP, én még nem kezdtem el a Karriert, nem volt időm, de lassan kezdem, akkor meg már mehetne CO-OP-ban, esetleg valaki szeretne csatlakozni?

Sajnos minden nap nem tudok lenni, hétfő, kedd, csütörtök,egyáltalán nem, szóval sztem 7végente tudnánk futni 1-2 karrier futamot, max 50%-ra gondoltam esetleg 20% részemről minden segítség lehet off-on.
Ja és valaki velem hasonló tudású ember kéne, akivel lehet csatázni, mi leszünk Alonso vs Hamilton, nem kell itt első számú pilóta

Új hozzászólás Aktív témák

- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest