Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
karilla88
üzenetére
Hát én még nagyon gyerek cipőben járok. lassan tanulok,sokat kihagytam 1 az. na meg a kormány setupp. de kezd helyre álni a rend .,,,. minden esetre jó futamok voltak! élvezetes ami a lényeg!! (persze az is gond ,hogy nem mentem még 1métert sem karrierben,szal nem tudom hol büntet hol nem,és így beszedek mindent
(hozzáteszem a 2010 verziót ugy kezdtem hogy 2x lefutottam a karriert mire megvettem a játékot utána eredetiben még 1x és csak utána mentem online! ugy egészen más a szitu! 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(hozzáteszem a 2010 verziót ugy kezdtem hogy 2x lefutottam a karriert mire megvettem a játékot utána eredetiben még 1x és csak utána mentem online! ugy egészen más a szitu!