Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
barnam_ #10640 üzenetére
én is az alaplapon ütöttem ki, csak gondoltam segíetek de inkább hagyom atémát
bolcsodal: ezt olvastam valahol a procimről hogy " alacsony cpu limit, mely ... blablabla..." gondoltam, hogy ott értették amit írnak de már látom hogy nem
jó lett gbors teszte és sokat tanultam belőle -
BabLeWeS
csendes tag
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
stevve #10602 üzenetére
tudom hogy nem szabad vagyis ajánlatos levenni én ezért nem is veszem igaz hogy kicsit hangos a gép a 7venti miatt de ez van ezt kell szertni
de a téli megoldás az jobb, csak beindítani nehéz -10C körűlde komolyan ha megy a gpu 60-80C-n akor ugyanabban a járékban átlag 80-120fps-t kapok ha meg előtte nagyobb game-val jáccok és feljebb megy a hőm. ( 108C a max
) és utánna kezdek jáccani a forró gpu-val akor átlag 100-150fps-t kapok
de nem 300C-re gondoltam de majd rakok fel képet ha lesz időm...
aS_rock: várd meg a szakikat én ehez még nem értek sajna...
-
BabLeWeS
csendes tag
minek rá ventillátor meg heatpipe?? elég ha leveszed az oldalát és 1 jó nagy ventillátorral hűtöd nyáron, télen meg kirakod az ablakba és hűtésprobléma nem lessz
eddig
nem tudtam, hogy mi a fenének raktat 1 heatpipe-t a karimra... most már tudom, hogy magasabb hőmérsékleten jobban megy a gpu... kb 15-20% nagyobb hatásfokkal megy úgy vettem észre az fps-ekből
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
#67688960 #10524 üzenetére
hát ahol vetted/tem
viszavittem a garipapirral, hogy mi a baja, benyomták ott egy gépbe és ami volt nekem is sekép-se hang, kérdezik, hogy tuningoltam mondom igen csak 1 picit, jó nem baj majd a szervízbe elvállík, hogy mit mondanak rá, adtak 1 csere karit 5napra, majd kapom az sms-t, hogy kész a vga és menyek érte, azóta semmi baja és tovább is húztam
nem csiripel, csipog, zúg-búg csak megy mint állat
-
BabLeWeS
csendes tag
vidd visza hogy teszteljék hogy nekik is csipog és adni fognak egy újat vagy felkáldik a szervízbe addig meg kapsz csere karit
mint én meghajtottam a karit ami behalt felküldték a szervízbe és egy hétre adtak cserébe 1 gigabyte radeon hd 3870xt x2 azt hiszem, szal vidd vissza ha meg nem halgasd
-
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
tzsolesz #10485 üzenetére
hát nekem elmegy...
de húzni nem fogom, meg nem is merem csak ha majd muszály lesz...
úgyis majd jövőre dobok össze egy erősebb konfigot ez a mostani is csak azért ilyen gyenge mer kellet anyámnak gyorsan a gép és nem sokat pótoltak bele tehát nekem kellet álni a gép 80%-át anyagilag és nem volt elég zsé-m
nem tudom de én a crysis-el nem jáccottam és nem is fogok, meg a pro-street sincs már a gépen a sz@r fizikálya miattwwenigma: majd megnézem én is és majd leirom a tapasztalatot
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
fagy53 #10480 üzenetére
nem ATT-vel tuningoltam hanem rivatuner-el
tzsolesz: 3,00GHz intel pentium D (2mag)
vaniliásrönk: nem az ATT mérte az fps-t mert letöröltem és még mindig méri... de engem nem zavar
de nem hittem volna hogy ilyen erős a kártya egy kis tunngolás után, de még mindig nem ér fel a 3870-hez
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #10478 üzenetére
rajta van az att de nem azzal tuningoltam hanem a riva tunner-el de nem tudom hogy hanyad az att de megfőztem a karit. megint jáccok és a monitor elfekedett... de már működik
-
BabLeWeS
csendes tag
ma én is meghuzattam a karit ill. teszteltem... rivatuner-rel tuningoltam 857,855MHz ig.
a tuning előtt a pro street-el jáccottam és nem tudom hog milyen program került a gépre de rajta van és méri közben a jobb felső sarokban az fps-talap beállítások:800,700MHz, pro-street 1280x1024 nincsAA, min:9fps max 17...
800x600 nincs AA, min:23 max 54 ...
480x640 nincs AA, min: 34 max 70
18Wos American Long Haul: 1280x1024 minden max min:72, max 88
800x600 minden max min: 92, max 121
Die-hard 4.0: 1280x1024 minden max min 412 max 765a gpu 75C-n tartotta magát mind végig, a sillentpippe olyan forró volt hogy tojást tudtam volna rajta főzni
tuningolt ill. jelenlegi beállítások: 857,855MHz, pro street
1280x1024 nincsAA, min 15 max 24
800x600 nincs AA, min 21, max 31
480x640 2xAA min 18, max 26
480x640 nincs AA min 27 max 4618Wos American Long Haul:
1280x1024 minden maxon, min 94 max 143
800x600 minden maxon, min 151 max 176Die-Hard 4.0: 1280x1024: minden maxon min 502 max 832
a gpu kemény 89C-n üzemelt és a hűtörrendszer olyan forró lett hogy ha hozzá nyultam volna megégetett volna
barátommmal csináltam a kis méricskélést és nagyon tetszett, gondoltam hogy megosztom veletek
azért csináltam mert kiváncsi voltam a 3870 és a 2600 közötti külünbségre de még tuningolva is nagy
köszönöm
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
bolcsodal #10466 üzenetére
nekem volt szerencsém 1 hétre 1 gigabyte radeon hd 3870-hez zalman hűtővel stb... nagyon ment
megéri azt a 40e-t az én kis gépemnek a teljesítményét kicsit javította, nfsps- max-on nem szaggatott
láttam 1-hete 1 shappire radeon hd3870-et 31.900-ért neten, azt hittem hogy megölöm magam, mert márciusben vettem a 2600xt-met 27.430-ért és most nagyon dühös vagyok mert most 4e vel többet adok és 1000000 jobb karit kapok, de ez is megteszi még egy évig
-
-
BabLeWeS
csendes tag
bocs hogy igy beleszólok a témába de a cod4-hez nem tudtok működő képes crack-et adni?? mer elindul a játék, és töltés közbe hibát észlelt az iw3sp.exe ezért leált..
-
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
belaazallat #10424 üzenetére
vidd vissza a karit memo hiba miatt mert nekem is ezt csinálja igaz csak 830MHz-fölött, vibrál a kép, elfolyik stb...
amúgy meg nem tudom hogy mi van velül 1400-töl kezdődik a ddr3 órajele ezek meg halnak meg 900MHz-n??
-
BabLeWeS
csendes tag
Köszi mindenkinek a GYORS választ
bukotthangya: PCI-e a kari
-
BabLeWeS
csendes tag
Ma újra raktam az XP-t de az a baj h a 8.5-ös ati driver nem indítja el a ccc-t és vagy 4x újra raktam... mit kell ilyenkor csinálni vagy egyáltalán baj hogyha nem megy a ccc??
KÉRLEK SEGÍTSÉG GYORSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
BabLeWeS
csendes tag
-
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Májsztró #10365 üzenetére
én is nymomtam kis prostreet-et meg cod4-et egymás után, kis wc szünettel, 6órán át (úristenem
) és 75c pedig meg is van húzva a karim, és nincs semmi plusz hűtése a karinak sem a gépháznak...
azt miért csinálja a kártya. hogy ha a memót benne meghúzom 830MHz-túl akkor a játék alatt a pause menüben, vagy consolba a betük vibrálnak de ha 5MHz val lejjeb engedem a memót 825-re akkor megszünik...??
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Taitai #10332 üzenetére
üresjáratba 45-52c ig megy (ccc-ben) terhelve eddigi rekordom 69c volt de akkor 5órán át nyomtam a pro street-et, és a kari is meg van húzva csöppet...
hunnia120: szerintem elég rá a sima gyári borda ha rendbe van tartva, legalábbis itt nállam
havonta szétkapom a gépet és kifújkákom kompresszorral, meg felesleges rá a hűtő... gondolom azért raktak rá passzív hűtést mert elmegy azzal is...
mind1 te tudod de hogy én nem cserélném le a passzív hűtést, mert halk (a gép is hangos) szal most terhelés alatt úgy is hallanád a hangját
pl: mikor volt nállam 1hétig 1 gigabyte radeon hd3870 zalman hűtéssel (kb akkora mint a procin lévő borda meg venti) és hallottam amikor beindult a venti
én nem cserélném le...de te tudod
KÉRDEZD MEG A SZAKI-KAT IS!!
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
HUNNIA1920 #10329 üzenetére
nekem gigabyte a karim és passzív a hűtése de próbáld meg de én szerintem nem nagyon fog rámenni mert ez az egész a kártyán nem 1-2 helyen van felfogatva és lehet h a csavarok nem úgy esnek, de ha cserélhető és sikerrel jártál azt közöld már léccives
tzsolesz: nekem semmi bajom vele
nekem is bejött a kari meg az a konfig se volt rosz!!
nekem még januárig ien volt a konfigom:Intel Pentium 4 2,01GHz, Abit Siluro alaplap, 512ddr, 160gb pata samsung vinyó, és az ABIT SILURO NVIDIA GeFORCE FX5700 256gddr
+ 400W táp most:Intel pentium D 3,00GHz, gigabyte 945gzm-s2, 2x2gb ddr2 800MHz kingston, gigabyte radeon hd2600xt, 800W, 500gb samsung sataII azért meglátszik az idő különgség nem??!!
meg hogy fejlődik a számtekipar meg a NYOMOR
na abba a kariba úgybeletrafáltak mint a 2600xt-be!! igaz tzsolesz??
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Debilon #10323 üzenetére
hát na most én kerekítve mondom!!
akk nekem is 858/827-en megy a kari...
de komolyan most miért nem tudnak egy normális driver-t összehozni...?? leülnek megbeszélik h mi kell bele meg minden... ez idáig szép és jó, csak hát a számításteknikát fejleszteni kell... ez a baj....
-
BabLeWeS
csendes tag
letöltöttem már én is a 3dmarko6-ot mer itt annyira beszékitek gondoltam h megnézem már, ott hagyom h csinálja még tobok ösze vmi kaját gondoltam h nem lesz semmi baja... az xp úgy befagyott h méh jó h nem lógtak jégcsapok az alaplapon... és hát le is töröltem
amúyg egy béna kérdés
: hol tudom állítgatni a beállításaim??
tzsolesz: nekem is volt fx5700-esem és jó kis kari volt!! ment nállam 3évet és még 10e-ért adtam el márciusba de erős és megbízató kis kari volt... meg mi a baj azzal az öszeállítással?? megy/ment és kész
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Debilon #10314 üzenetére
nekem is ezt csinálta a kari h meghúztam a ccc-vel és kiakadt ( kék halál ) nyomtam neki rr-t és utánn beált a 800,700MHz ba majd megint meghúztam ccc-vel de most csak 860,830MHz-működik utánna ha a memót húzom akár 5MHz val is villog, vibrál a kép üresjáratba is, ha meg a gpu-t húzom megdöglik
nekem a 8.4-es driver van rajta és azóta semmi gond vele
szal szerintem nyomj egy teljes xp/vista újratelepítést és semmi gond nem lesze
nekem most még az xp-vel olyat csinál hogy semmi játékot nem indít el a gép ( az "xxx".exi hibát észlet ezért leált... csak a CS megy)
amúgy meg nem tudom hogy mi a baja a driverekkel a gépeknek h miért nem jó neki a régi.... frisítse magát...
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
Fetyoka0 #10245 üzenetére
nekem a 3dmark 6344 et ad a gépre még 1gb rammal... kiváncsi leszek holnapra amikor megkapja a 2x2gb-t am a procit én nem meremhúzni inkább a vga-t meg a ramot húzom
demondani: gigabyte 945gzm-s2, intel pentium3.00Ghz, ( még ma 1GB kingston ddr2 910MHz, holnaptól kingston 900mhz 2x2gb, gigabyte radeon hd 2600xt
gyuri27: én sem akartam a számoknak hinni, de amikor elindítottam a game-t és még jóval feljebb tudtam húzni a játék grafikáját akor én is megértettem hogy "a pénz, az pénz"
szal most kivételesen igaz hogy 2x drágább de sokkal jobb -
BabLeWeS
csendes tag
Úristenem milyen szerencsében volt részem!
1. beteg lettem és egész héten itthon ültem a gépem előtt...
2. feszegettem a kari határait vasárnap és nem tetszett neki. ki irt valamilyen hibát és egyszerűen letíltotta magát.
3. vissza vittem a boltba, elküldték szervízbe
4. kaptam egy gigabyte radeon hd3870-t ( tuningolva, zalman hűtéssel ) máig!!ilyen szerencsét
de hogy az a kari mennyivel többet megy mint az én 2600-xt-m elképeztő... a filmeknél semmi változás, de a játékoknál
nfsps:+16fbs, cod4: +12fbs, amit ugy toltam egész héten
csak sajnos ma vissza kaptam a régi karim
de egy felejthetettlen 1 hetem volt!
és hogy mennyivel erősebb az a kari, hát ajánlom nektek is
még 1x meghajtom a karim!!
-
BabLeWeS
csendes tag
Úristenem milyen szerencsében volt részem!
1. beteg lettem és egész héten itthon ültem a gépem előtt...
2. feszegettem a kari határait vasárnap és nem tetszett neki. ki irt valamilyen hibát és egyszerűen letíltotta magát.
3. vissza vittem a boltba, elküldték szervízbe
4. kaptam egy gigabyte radeon hd3870-t ( tuningolva, zalman hűtéssel ) máig!!ilyen szerencsét
de hogy az a kari mennyivel többet megy mint az én 2600-xt-m elképeztő... a filmeknél semmi változás, de a játékoknál
nfsps:+16fbs, cod4: +12fbs, amit ugy toltam egész héten
csak sajnos ma vissza kaptam a régi karim
de egy felejthetettlen 1 hetem volt!
és hogy mennyivel erősebb az a kari, hát ajánlom nektek is
még 1x meghajtom a karim!!
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
tzsolesz #9806 üzenetére
nem szószerint kóstolta meg
hanem nem tudom kifejezni magam
sztem túlhajtotta vagy nem tudom de az alaplapra mászott rá a vírus és a csávó nem mekk mester mer programozó
de a vinyóm már amugy is haldoklott 160GB-ből látott friss xp-vel 126GB-t mondjuk volt ugy hogy 1 nap alatt látott a vinyó 4x vista-t (2x home 1x ultimate 1x basic) meg 5x xp
de hát már az is 5 éves vinyó volt... de szerintem ne találkozzál virusokkal
nem éri meg...
-
BabLeWeS
csendes tag
Nem!! a mostani gépem a régira épült januárba--> ugyaz az a hát, vinyó, dvd-iro-olvasó, és a táp a többi mind új mer az az előtti gépet 2003-ba juliba vettem és már elavult volt!!
na aki csinálta a gépet ő mondta hogy a vírus megkóstolta az alaplapom és az alaplap már nem sokáig fogja bírni az én használatom alatt!!és ahogy mondta szeptemberbe az január 2.dik én be is következett...
a régi vinyót meg azt mondták a boltba h a vírus ette meg!!a tápnak meg valami hűtésgondjai voltak
raziel: nekem nem a vírústol ment szét a tápom csak a vinyó de az már megélt 1 trójait
az a gyerek csak jácca a fejét... szerintem
CPT.Pirk: szerintem az a táp se volt szétszedve meg jók a képek
valamiért nagyanyám gépére emlékeztet a kb 2cm-s por a gép belsejében
-
BabLeWeS
csendes tag
mármint mire gondolsz??
amig nem volt net semmi baja nem volt a gépnek csak utánna mivel a trójai megkóstolta az alaplapot és végűl is az halt meg... de most h van új vinyó( a másik még 160GB PATA volt) a táp meg amúgy vagy 7 éves szal... nem bánom
de többet nem bízok a gagyi vírusirtókban,,,!!
Kaspersky internet security 8.0 4everFagy53: próbálkozz virusirtó meg tűzfal nélkűl 1 hónapig letöltéssel járatni a gépet és talán az segíthet a problémádok ( haveom szerint )
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9784 üzenetére
Kösz a linket VaniliásRönk de van vírusirtóm és meg is vettem inkább eredibe ma a kaspersky8.0-t
de az volt a baj a trójaival hogy szeptemberbe jött meg a net és miután rámentem a netre utnána 2perc múlva megált a gép... de úgy h nem tudtam belépni a biosba sem ( számítógép szaki mondta aki megcsinálta a gépet) hogy ez egy nagyon kicsike kis virusocska volt ami ha nincs net semmi baja a gépnek ( 3évig ugyan az a gépem volt ) és h megjött a net elkezdte leszedegetni a sok vírúst és hát azok éhesek voltak... na és van egy dvd-m amit még augusztusba irtam ki ( virusos dvd ) mer akoriba norton volt a gépen pff.. és az nem jelzett... és az a gépem meg is halt január 2dik-én ( intel P4 2ghz, ashrock alaplap, 2x512ddr, abit siluto nvidia geforce 5700gt 256mb) és az alaplapot kezdte meg a vírús... a mostani gép az előzö tesója mer az a ház volt tát meg vinyó amit most cseréltem... na mind1 a kaspresky 7.0 volt még 3 nappal ezelőtt a gépen és az egyből jelzett h virus van a dvd-n de nekem kellet a zene és hát benyaltam de szerencsére a mostani gépnek már semmi baja igaz h picit huzatni kell mer a vírusirtó teljesítménye a maxon van de már jó és lett 1 600W szünmentápom a 800W után meg 2x500GB samsung
nah most leirtam a gépem történetétVIGYÁZZATOK A VIRUSOKKAL!!
-
BabLeWeS
csendes tag
leszedem a játékot, felrakom, bekötöm a kormányt, felnyomom a hangerőt és kiirja h az xxx.exe hibát észlelt ezért leált... na mind1 a cod4-re az nfsps-re az oblivionra is ezt irta ki és hát újra raktam a gépet... aztán reggel nyomnám be a gépet és nem indul mert meghalt a zsír új vinyóm... vissza vittem kicserélték gariba és vissza hányom a game-ket na végre fasza indul játék
tölti a cod4-et és hirtelen megáll a gép... gondoltam h áramszünet de utánna leesett h szünmentes a táp és levittem a boltba a gépet aztán ma vissza kaptam... és közlik h nem tudják h mit töltöttem le de h oan trójai volt a gépen hogy jó hogy nem ölte meg szegénykét...
úgyhogy most okosan jáccok és a gamet amit meg itt beszéltek inkább nem rakom fel... van mire költeni a zsét...
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
tzsolesz #9719 üzenetére
hát igen beanyaltuk rendesen tzsolesz...
de hát nem baj... én csak amiatt vettem meg a karit mer haveromnak is ilyan volt meg másik szaki is mondta h neki galaxi nV.je van csak neki 128gddr3 és veri a többi karit... de úgy volt h asus eah8800gt-t veszek aszem de én nem bántam meg
hiába többet fizettem(ünk) érte majd kap egy év múlva jobbat
-
BabLeWeS
csendes tag
figyeljetek már lécci
!!
utánna néztem hogy az én gigabyte radon-om azt március eljén 27.940HUF ér vettem...
na most a shappire hd3850 18-19e 2600xt meg 15e-ért van... most a giga ilyen jó vagy a shappire ilyen szar?? szerinetetek?? mármint az árban és a teljesítményben....?? -
BabLeWeS
csendes tag
én kis 5cm-s hűtöt tervezek a silent pipe helyére...
ez a kari szereti a cod4-et?? -
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9687 üzenetére
igazad van!! nem én raktam ösze a gépet hanem a boltba és még nem nagyon kutakdtam az alaplapon és most szétszedtem a gépen és láttam h 945 jelzés van hütö alá rejtve
de akor mért 975 ös doboza van?? meg most néztem a CPUZ progi is 945 öt ir ki rá....
akor meg rosz dobozd adtak ide... de nem baj igy is megy a gépde azért kösz a segítséget!!
( ilyet elnézni istenem
)
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9681 üzenetére
nem!! én is néztem h mért nem csak sima S2 de a könyvéből azt szedtem ki (angolúl) hogy az "E" az extreme jelre utal...mikor nekem semmi extra vagyis "extreme" tulajdonségot nem veszek rajta észre vagy max anyit h 2x 16xPCIe csatoló van rajta...+ a chipset hűtöjén 1 picike kis venti van... de ezen kívűl olyanmint a régi 945-ösöm
de nem tudom nekem igy is megfelő otthoni + gamek-retzsolesz: megkell venni a két legjobb karit az ATI-tól meg az nV.-től és cserélgetni jah meg 2 vinyó a driverekm miatt
és akor mehet a game...
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9670 üzenetére
bocsi miatta
csak nah
előtte msn-eztem vagy 5 órát és megszoktam...
amúgy szerintetek gigabyte alaplapot hogy lehet tuningolni mer nekem a gyári szoftver nem tudja mer vmi hibát ír ki... a BIOSba meg le van zárolva
ezt hogy lehetne szerintetek megcsinálni?? (xp vagy vista újrarakás nem segít)gigabyte ga 975gzm-s2E
-
BabLeWeS
csendes tag
20000-ér sztem nem fox benni HD3650 vagy max nagyon szart...de ha 20e körűl gondolkotsz megéri az a pár ezer ft a HD2600xt-ér...én tapasztaltam és nekem bejött pedig én is féltem a karitól csak majd egy picit huzasd meg ha megvettted!! nekem (825,820) on megy a kari és a ccc-be is maxon fut az egész és gyönyörűen megy minden
Gigabyte ga gzm975, intel pentium D 3,00 lga775, 2x2GB kingmax DDR2 820MHz ram,
Gigabyte radeon HD2600XT, power 800W szünmentes tápszal nem bánod meg ha erre a kártyára teszed le a voksodat!! sztem
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
BukottHangya #9623 üzenetére
hogy érted hogy vegyes érzéssel??
szerintem sokkal jobb az ATI mint az nV. csináld azt amit mondanak és nem lesz vele baj!!ha radeon hd 2600 xt veszel jól jársz vele
én mellesleg nem bántam meg!! remélem te se fogod
-
BabLeWeS
csendes tag
felteszek 1 hülye kérdést ha nem baj!!??
nekem a vga-n sillentpipe van és nem nagyon tudom huzatni a karit...max (845,870MHz) ha 1 kicsi hűtőt aláraknák a hűtőbordára az szerintetek javitaná a hűtést??
mer akárhogy is rendszeresen tisztitgatom meg negyobb furdalata van a többi ventinek a gépbe akkor is intenzív játék alatt 90-C re felmegy...:S és jön a nyár és hát fogogm nyúzni szegény... na szerintetek jó ötlet lenne?? -
BabLeWeS
csendes tag
hopsz... szerintetek miért csinálja a ccc azt hogy felhuznám a karit és amikor le teszteltetem akor kiirja a jelenlegi mag meg memória beállitásokat ( 835, 850) és elfogaddtatom vele de visza ugrik alaphelyzetbe a jelenlegi beállitás ( 800, 700) ezt miért csináljahtja,?
-
BabLeWeS
csendes tag
ahha kösz!! de sztem erős a procim mer Intel Pentium D 3ghz lga775 de éjszaka ujra raktam a gépet és már nem csinálja
de köszi!!
jah és azért kérdeztem a vga márkádak mer nekem nekem a leguljabb frisitéssel nem nagyon ment a kari de a haveromnak is ugyan ez van csak shappire és neki ment vele szépen csak nem tudom h honnan szedi a frissitést hozáá... és ti a friss driver-t az ati honlapjárol szeditek vagy honnan?? -
BabLeWeS
csendes tag
amúgy grunge 1 kérdés!!
neked mien márkájú a VGA-d?? mer nekem a legújjab driverrel szaggatott a játék egyes helyeken ...:S tehát a gyári driverel megy( március-i)
mer nekem gigabyte... -
BabLeWeS
csendes tag
kösz a segítséget!!
és ezt hogy lehet ki iktatni??
a proci limitet??
-
BabLeWeS
csendes tag
de az a baj h a gép leszarja h mien a felbontás
ugyan úgy viszi a game-t max felbontáson mint a legalacsonyb-on érted??
pl: pro street kezdtem a legalacsonyabb grafikán ami 480x640 nézemh tök gyorsan fut meg minden nah akkor feljebb huztam 800x600 ra itt is gyönyörüen fut... mondom h beszarok felhúztam maxra az egészet tehát grafika+csilogás+árnyék+stb+ccc-maxon
és csak a rajtnál szaggatott 1 picit utánna nemcryzis is tökre ugy megy mint maxon mint a legcsicskább grafikán... és ezt nem tom h mért...de nekem teccik
egyedűl nem tom már a gtasa-t nem viszi maxon... de azt leszaron
na ezt nem toom h mér nem érzékeli vagyis fogja meg a gépet a max grafika mikor a ( feljebb veszi a grafikát ténylegesen ) és nem lassítja be a gépet...
de ezt most csinájja csak a vista-val...de én ennek viszont örülök amit nem birna maxon azt is viszi tehát nah...
-
BabLeWeS
csendes tag
nekem még anno 4 évevolt 1 ati radeon 9200-om 64mb vel majd 2 év műlva lett nvidia gefore 5700 256mb(abit siluro) hát mit ne mondjak akoriba a ( ugyanabba a gépbe ) a most wanted szebben futott az ATI val mint az nV.el... tehát én az ATI nál maradok meg sztem elég jó ez a kis kari... a 2 vezető gyártó a szemembe
csak ezt meg szeretném kérdezni!! lécci válaszoljatok!!
miért van az szerintetek h a pro street meg a cryzis meg a többi "erősebb game is" tök ugyan úgy fut 1280x1024 mint 640x480 on??
erre eddig senki se tudott válaszolni remélem ti igen!! köszi elöre isGigabyte 975GZM-S2, Intel pentium D 3,00GHz LGA775, 2x2GB DDR2 Kingston 800MHz dual channel, gigabyte radeon HD 2600 XT ( 850, 880)MHz
-
BabLeWeS
csendes tag
sztem elég ha a magot 820MHz a ramot meg 850MHz-n tolod...
csak nekem az a baj az één kártyámmal h gigabyte és SILLENTPIPPE van rajta és nem merem a hűtés végett tovább húzni...
de jó ha az eredeti ccc-t használod mert nekem a legfrisseb frissítés naogyon folyósáá tette a kijelzőt...
de a shapire az elvileg ventis kártya nem??!!
ha ventis és jó a hűtése akor szinte a maxig fel tudod húzni a kártyátGigabyte GZM975-S2 LGA775 socket, Intel Pentium D 3,00GHz LGA775, 2x2GB 800MHz dual-channel kingdton ram, Gigabyte Radeon HD2600 XT 256GDDR3... sztem jó gép nem??
-
BabLeWeS
csendes tag
jaja elég ha kifúdod... csak vigyázz a kompresszprral mer nehogy vmi baja legyen...
mondom nekem 1be van a gép tehát a levegő keringetése a legjobb plusz 5 hűtő van a gépbe ami 5000-8000 fordulaton mennek... kicsit hangos de a kárta nem melegszoktehát óvatosan fújd ki belőle a port és a borító lemezeket pakold visza a gépre... a ventik fordulatát pedig 1 speedFAN nem vű progival tudod megoldani ha power+ ventieid vannak ( nekem azok vannak )
amúgy sztem jó kis kártya nem??
csak ha túl húzzátok akkor a magot csak 850MHz ig a ram-ot meg 800MHz ig nyomjátok...
nah csákány
-
BabLeWeS
csendes tag
gyula!!
szerintem ( ha nem így van ) akkor pakolj visza a gépre minden boritást hogy a sillentpippe a legjobban szellőzön és a ventiken is 500 fordulatot huzzál!!
nekem még sose csinált ilyet a kártya igaz hogy csak 2 hónapos!!
tehát szerintem nem megfelelő a hűtése és ezért főzi a karátyádat... de ha nem használ a tippem akkor vidd visza a boltba garival hogy vmi kinja van a kártyával... -
BabLeWeS
csendes tag
sziasztok!!
nekem is ilyen a kártyám és ma meghuzattam a magot 850MHz ig a memót benne 820Mhz ig!! A 3D konfogjában pedig mindent a max-ra húztam benne... jó tipp az eredeti ccc-t használjátok mer a legúljabb-al nekem folyik a kép de mind1... a pro street-et most 10280x1024-en közepes csilogáson a túlhúzot videókártya ( 3 órás intenzív játék után ) alap 52C vol a játék után pedig kerek 70C volt és közben figyeltem és az érték nem változott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest