- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
VaniliásRönk #9819 üzenetére
Hát van benne vmi..
-
KrAt
veterán
válasz
VaniliásRönk #9812 üzenetére
Az ok, de nekem már van egy 2600pro-m, amellé akarok mégegyet
-
KrAt
veterán
Erősen gondolkozom rajta, hogy szerzek mégegy 2600 PRo OC (ddr3) és berakom cf-be.. Szerintetek lenne értelme?
Mert elég olcsón lehetne szerintem szerezni egy másik karit, és azért ha megrángatom xt fölé, simán jó teljesítménye lenne, nem?
-
KrAt
veterán
Na gyerekek
Szóval:
Sapphire Radeon 2600Pro GDDR3 @ voltmod 1.45V gpu / 2.0V RAM
Órajelek: 990MHz / 1090Mhz (GYÁRI HŰTÉSSEL)
Proci: Q6600 @ 3780 MHz (420 FSB) (ezt javítsd Rover plz)
Eredmény: 6613 pontRemélem megfelel
Amúgy javítsatok ki, de tudomásom szerint ez 2600Pro WR
Ugye?
(igen, ide is bemásoltam a 3DMark06 topicból, dicsekszem
)
-
KrAt
veterán
Sajnos csak eddig jutottam
[link]
950/1050 1.4V / 1.95V
-
KrAt
veterán
6278.. Végetek
-
KrAt
veterán
Kurvajó ez az új ORb.. Nem tudok törölni, megtelt a profil, nem tudom milyen az új eredményem
-
KrAt
veterán
Wháhááá
3DMark Score 6150 3DMarks
SM 2.0 Score 1995 Marks
SM 3.0 Score 2475 Marks
CPU Score 5733 Marks1.4V / 1.95V - 920 / 1000
-
KrAt
veterán
válasz
barnam_ #7123 üzenetére
Igazából nem egy helyen akadt meg, azt szoktam figyelni, hogy pl az első teszt végén 1470 fps szokott lenni, most alig volt 1430..
Szóval mindenhol kevesebb volt, talán az utcsó 2 tesztnél (HDR) volt minimálisan több (tényleg csak egy hangyaf@sznyival)
Tapasztalatod meg se kérdőjelezem (tudom, nem nekem szólt, de akkoris
-
-
KrAt
veterán
Akkor ezért volt az, hogy a memó órajelét megemeltem 850-ről 930ra és kurvasokat hozott, és most akármit csinálok a memó limitel? Akkor azt is meg kell vmoddolnom, thx
Igazából az volt a fura, hogy akárhogy emeltem a GPU órajelét, +- (igen, néha csökkent is) 20 pontot hozott.. Ki érti ezt..
Aggregátor: gyári hűtéssel meddig mehet? Most 1.3V-on 56 fokos volt max terhelésen (h rányitottam az ablakot)
-
KrAt
veterán
Miért lassabb a kari 890/890-en mint 860/930on?
A voltmod miatt? 1.3V-ot kap a kari, max 56 fokos gyári cuccal..
-
KrAt
veterán
Egyre inkább az az érzésem, megkell csinálnom a voltmodot
Ha satírozom, akkor tudtok egy ellenállás értéket adni, meddig szabad? Nem szeretném elfüstölni, ellenben nagyon meghajtanám
Igaz, csak gyári hűtésem van, szóval azzal lehet, vagy tök esélytelen?
-
KrAt
veterán
Ennyit a voltmodról
Voltmod nélkül: [link] 5921 pont wháháháááááá
-
KrAt
veterán
válasz
CPT.Pirk #7075 üzenetére
Köszi mindenkinek
860/860 megy, már eredményben majdnem megvan a 3. helyezés (ami voltmoddos
) csak míg full gyári a cucc, nem nagyon akarok voltmoddolni
Bár lehet belefogok, ha vki segít nekem
Elolvastam a LOGOUT-os cikket, és frankó is, csak nemtudom, mennyire merjem besatírozni, nehogy túlfeszeljem
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Kérdés: visszaolvastam, kerestem, de nem jutottam megoldásra: adott ugye a Sapphire 26Pro OC karim, ami uaz, mint az xt. Mi ez az órajel korlát, és hogy lehet áthidalni?
Segítsetek plz, le akarok mindenkit verni 3DMark06-ban
-
KrAt
veterán
Egy szelid tuningos eredmény:
Q6600 @ 3150 MHz
Sapphire HD2600Pro GDDR3 @ 830/830MHz 256 (!!!!) RAM gyári hűtés
5347 pontocskaVista alatt!!! (egyelőre
)
-
KrAt
veterán
Eszembe jutott vmi..
Van ugye egy Sapphire 2600Pro-m. Elvileg (és gyakorlatilag is, nem?) ugyanaz, mint a Sapphire XT, csak alulórajelezett. Ha feldobom az XT BIOS-t, akkor az működőképes lehet?
-
KrAt
veterán
Visszakaptam az új VGA-mat
-
KrAt
veterán
Lassan 2.5 hete van a karim gariban. Vissza akarom kapni
-
KrAt
veterán
Na visszavittem a VGA-t, elmondtam mi a hiba, felvették, azt mondták, 2-3 hét.. 2-3 nap alatt ők bevizsgálják, és ha hibás, akkor megy vissza a nagykerbe, és majd lesz vmi.. De ahogy elnéztem őket, nem hiszem, hogy tesztelik addig, míg kijön a hiba ...
-
KrAt
veterán
Holnap visszaviszem garba a VGA-t. Ma pl egyszer se csinálta, nem is szeretném visszavinni, de jobb a békesség
-
KrAt
veterán
Rivatunert használtam most (a probléma régebbi) monitorozásra, de előtte is fennállt sajna
És amiatt vagyok szomorú, hogy játék alatt semmi baja, szépen megyen ''óverkókolva'' és egyszerűen amikor semmit nem kéne csinálnia (win vista asztal vagy képnézegetés vagy ''jútúb'') akkor haldoklik..
De ami bizakodásra ad okot, hogy az előző driverrel ha becsíkozódott, akkor csonttá is fagyott, ezzel már csak villan egyet, de megy tovább. Driver nélkül meg ofkorsz tökéletes
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Lehet rájöttem vmire
Nézem az új beta everesttel, és 16% ventiforgást ír. Elkezdtem mozgatni ablakokat (jobb terhelést nem találtam ki) és felment a GPU terhelés 40-50%-ra, és egyszercsak ez fogadott:
De a venti forog rendesen. Lehet, ez kavar be? Fokilag jó (37fok)
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Na leszedtem tegnap a CCC-t, most is becsíkozódott, de érdekes, hogy a háttérben futó IE nem reagált, de az egér frankón ment.. Most mi legyen? HW hiba, vagy mi?
Ezt kapom, miután elmegy ill visszajön a kép: -
KrAt
veterán
Nah ez csodás..
Feltettem az új Vistát-t, 7.9 driver, és ígyis néha függőlegesen csíkozódik, elmegy a kép, majd visszajön, és kapom az üzibubit, hogy az ati***** eszközillesztő nem vűlaszolt, majd helyreállt. Vmi szoftveres gubi van, vagy vihetem vissza gariba? -
KrAt
veterán
-
KrAt
veterán
Skacok!
Mivel mindenkinek jár HL-DM, nem nyomunk vmi PH!-s összezörrenést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest