- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
904Mhz-ig megy vmod nélkül, felette már kell.
Nálam bios-ban 1.25V van, a valós az 1.27V, bár vmod után kicsit nőtt az alapfesz, most 1.3V körül van, hiába pucoltam le 96%-os alkohollal az ellenállást.
Tudok segíteni vmodban, kérdés hogy tudod-e melyiket kell grafitozni. Mert én nem tudom
Szerk.: a bios-nak nincs köze hozzá, mennyi feszt kap a gpu, én átírtam a gpu feszt a biosban 1.35V-ra, de maradt 1.27V-on.
-
Igen, hardveres ok miatt nem megy 857 MHz felett, pontosabban a vga bios-a tehet róla. Ezt át lehet hidalni, ha AMD Gpu Clock Tool 0.7-el tuningolsz.
Sajnos a mag továbbra is fagy 857 mhz felett.
Nem mintha láttam volna működő 2600-ost efelett
Pedig nálam 1Ghz-n ment a gpu
-
-
fagy53
nagyúr
A Riva, az ATiTool 0.27b4 860-ig engedi a GPU-t. A memóriát a Riva 870-ig, az ATiTool-nál itt nincs határ. Az AGCT-vel lehet csak határtalanul húzni a GPU-t, de nem lehet vissszatenni alapra, csak újraindítással.
A Riva húzást nem veszik észre a diagn. progik, csak a hatását lehet látni a játékokban és 3D tesztekben. Egyedül az AGCT-ben beállított értéket érzékelik a diagn. programok. -
éN79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Mozilla Firefox
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem mintha láttam volna működő 2600-ost efelett