- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
904Mhz-ig megy vmod nélkül, felette már kell.
Nálam bios-ban 1.25V van, a valós az 1.27V, bár vmod után kicsit nőtt az alapfesz, most 1.3V körül van, hiába pucoltam le 96%-os alkohollal az ellenállást.
Tudok segíteni vmodban, kérdés hogy tudod-e melyiket kell grafitozni. Mert én nem tudomSzerk.: a bios-nak nincs köze hozzá, mennyi feszt kap a gpu, én átírtam a gpu feszt a biosban 1.35V-ra, de maradt 1.27V-on.
-
Igen, hardveres ok miatt nem megy 857 MHz felett, pontosabban a vga bios-a tehet róla. Ezt át lehet hidalni, ha AMD Gpu Clock Tool 0.7-el tuningolsz.
Sajnos a mag továbbra is fagy 857 mhz felett.
Nem mintha láttam volna működő 2600-ost efelett
Pedig nálam 1Ghz-n ment a gpu -
-
fagy53
nagyúr
A Riva, az ATiTool 0.27b4 860-ig engedi a GPU-t. A memóriát a Riva 870-ig, az ATiTool-nál itt nincs határ. Az AGCT-vel lehet csak határtalanul húzni a GPU-t, de nem lehet vissszatenni alapra, csak újraindítással.
A Riva húzást nem veszik észre a diagn. progik, csak a hatását lehet látni a játékokban és 3D tesztekben. Egyedül az AGCT-ben beállított értéket érzékelik a diagn. programok. -
éN79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Építő/felújító topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest