- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #9819 üzenetére
Ha oc-je van az más. Viszont 24k-s árnál meg a bolt a sz@r.
Azt, hogy én mit gondolok nem nagyon számít. A lényeg egy, ha nincs 17k-ja akkor mi van? Mert könnyen adni olyan tanácsot, hogy pótold meg 17k-val. Azt meg egy szóval nem mondtam, hogy a pro cf ütőképes. Szerintem most kellene várni. Jönnek hamarosan a 4xxx-s vga-k. Addig a pénz is gyűlik. Így szvsz 1-2 hónap múlva használtan ócsól esz a 3850. -
grunge
addikt
válasz
sztem is jobb ebben a kategoriában inkább egykártyás rendszerben gondolkodni! kevesebb fogyasztás, hötermelés, no kompatibiltási problémák..
-
KrAt
veterán
válasz
Hát van benne vmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- UHD filmek lejátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest