Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, okulásként beírom, hogyan oldottam meg a Catalyst problémámat. (alig 2 nap szenvedés után...
), hátha másnak is segít. Nem kellett Wint újrarakni legalább.
Probléma: Új driver telepítésénél a CCC nem indult.
Probléma környezete: DriverCleaner-rel szedtem le a régi ATI-s cuccokat, mert a CCC már jó ideje nem frissült (2007 november óta) a gépemen, de az új nem volt hajlandó elindulni és még értelmes hibaüzenetet sem írt ki.
Hiba oka: A .NET Framework 2.0 után telepítettem a Visual studio-val (de mással is vagy magában is lehet, mindegy) .NET Framework 3 és 3.5-öt. Ezek önmagukban megférnek egymás mellett, ám telepítettek egy SP1-et a 2.0-hoz és sajnos vanak alkalmazások, amelyek az SP alatt már nem futnak (1.1-nél is volt ilyenre példa)
Megoldás: Le kell szedni a Framework SP-jét és a magasabb verziókat és a 2.0-t újratelepíteni. Az uninstall sajnos nem elég a .NET Framework eltávolításához, mert egy csomó cuccot fent hagy
és emiatt már nem lehet telepíteni a 2.0-t Uninstall után a Windows könyvtában a Framework könyvtárat törölni kell, aztán a következő kulcs all minden bejegyzést törölni kell:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\.NETFramework\Policy
Mehet az 1.1 is, később újra lehet tenni.Ha ez mind megvan, engedi a 2.0-t feltenni és elindul a CCC.
Ez így röpke negyed óra, de sok szenvedés lenne egyedül rájönni. Remélem van, akinek segít...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest