- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
gondoltam egy egyhetes corel-túra után megfingatom egy kicsit az új hd2600xt-t egy Witcherrel. a game elindul kezdővideó meg a menü-beállítások stb betölt, tölt a csik, és amikor indulna az első valódi videó a játékban a monitor egyszerűen nem kap jelet, kikapcsol, töltés leáll (házon lévő ledből következteteve) és beáll az agyhalál a gépnél. csak újraindítással tudom életre kelteni (megjegyzem ez nálam nem megszokott dolog).
az első gondolatom hogy a 300W-os codegen táp kevés a kártyának és ezért áll le mert gondolom a nagyobb terheléssel arányosan nagyobb feszültséget venne fel, ... gondolom én. de szerintetek is ez lehet a gáz?
csak egy 80-as vinyó, az alaplap meg 3-4 usb-s eszköz van fenn a tápon (még optikai meghajtót sincs a gépben), létezik az hogy ilyen feltételek mellett kevés neki a 300W? -
tothzoltan
tag
haló srácok, egy kis segítséget kérnék:
a sapphire hd2600xt (agp) hűtője nem bizonyult elegendően halknak (így pár nap használat után), és szeretném lecserélni a gyári hűtést valami halkabb megoldásra.
vizhűtés kizárva, passzív és aktív hűtés (esetleg kombinálva) szóba jöhet.
szétnéztem néhány e-shopban de szinte nem is találtam semmilyen hűtőt - vagy nem volt a kompatibiltási listákban - ami jó lenne ehhez a vga-hoz.
hálás lennék tudnátok valami ajánlani.fontos hogy a kártya nagyon jó hűtést kapjon (túlmelegedést messziről szeretném elkerülni) és az élettartamot sem szeretném csökkenteni. magyarul kockáztatni nem szeretnék, csak a biztos megoldások érdekelnek.
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest