- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
buherka
üzenetére
Próbálja ki a "szőrös fánkot"! Az 100%-ra kihajtja a VGA-t, hisz ott melegszik a legjobban. Ha ezt is bírja, akkor a Titan Quest nem passzol a driverrel, utánna kéne nézni nem adtak-e ki időközben egy patch-t.
Az NFSPS a procit terheli meg rettenetesen. Mindig az a játék terheli meg a legjobban a VGA-t, ahol a legmelegebb lesz a GPU, ezt meg lehet monitorozni akár játék közben.
Nézve a videót, nem gondoltam volna, hogy kis hazánknál van nyugodtabb hely is!
-
gyiku
nagyúr
válasz
buherka
üzenetére
sapp 256 ddr3 agp-sem volt nekem, abszolut nem hangos a ventilatora terheles mellett. engem megszivatott, vmi driver gondja volt, es 3 masodpercenkent felporgott fullra, eladtam, vettem pcie-s confot, de aki megvette tolem, megoldotta a drivergondot, es jo neki. szal faxa kartya, egyaltalan nem hangos, meg nyitott haz mellett sem. de biztos ami biztos passziv pcie-t vettem

ha zavar a ventije a vf700 vagy 900 ramegy siman
-
válasz
buherka
üzenetére
a nem kell erőmű az rám is igaz, de a saját bőrömön kellett megtanulnom, hogy az AGP-s rendszer fejlesztgetése okozhat meglepetéseket. nálam konkrétan a 3GHz-es P4 volt az irdatlanul szűk keresztmetszet.
értem az anyagi problémákat, viszont olyankor annál jobban fáj, ha a kevés felhasználható lé elköltésével nem jut előrébb az ember... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgatós találkozó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stargate
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest