- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
válasz
#67688960 #10823 üzenetére
már megnéztem azt is
de msot felraktam volna egy új drivert,leszedtem a régit előőte mert kérte
aztán az újat nem rakta fel mert agps kártyamost fekete kéernyő van nme jön be az xp,nem látok semmit csökkentetbe nyomtam rendszer vissza állitást akkor is marad a fekete képernyő
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#67688960 #10586 üzenetére
Elég ha ez a topik tele van nyomva sületlenséggel, különben is van elég baja venembernek nélküled is.
Egyébként meg nyilván egy másik avatarról meg tudod ítélni, hogy hozzáértő fórumozó tartozik-e hozzá, ahogy az FSP-ről el tudtad dönteni, hogy hazudik, a Chieftec meg igazából jobb mint amit állít magáról...
Milyen max. egy különálló ág? Nincsenek független 12V-os ágak, ezért nem lehet egyszerűen összeadni a terhelhetőségüket.#10587 Aggregátor: Mégegy idétlen hsz és én kérem az egész agymenés kimoderálását.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#67688960 #10572 üzenetére
Jobb a 350-es, mint már írtam, a 300-as is nagyon sok a jelenlegi konfighoz. Hacsak nem tervezel Quad/FX CPU-t, highend VGA-t, akkor semmi értelme a 400-asnak, később lesz 100-150k-d ilyen alkatrészekre?
#10577 raziel01: Egy normál konfig nem fogyaszt 150-200W-nál többet, és ez a konnektorból felvett teljesítmény, amit meg kell szorozni a táp hatásfokával.
#10578 detroitrw: Te meg húzz a tápos topikba [link], majd ott megkapod ami jár.
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
#67688960 #10524 üzenetére
hát ahol vetted/tem
viszavittem a garipapirral, hogy mi a baja, benyomták ott egy gépbe és ami volt nekem is sekép-se hang, kérdezik, hogy tuningoltam mondom igen csak 1 picit, jó nem baj majd a szervízbe elvállík, hogy mit mondanak rá, adtak 1 csere karit 5napra, majd kapom az sms-t, hogy kész a vga és menyek érte, azóta semmi baja és tovább is húztam
nem csiripel, csipog, zúg-búg csak megy mint állat
-
válasz
#67688960 #7653 üzenetére
igen, a tápcsere nem árthat. nekem is ilyen tápom volt, és a 2600XT + a 3GHz-es P4 meg a szokásos (kevés) körítés mellett terhelés hatására az alaplapi szenzor 10.5V-ot mutatott a 12V-os ágon
aztán multiméterrel utánamentem, jó volt az 11.5-nek is, tehát a szabványt megugrotta - de épphogy.
-
lacika23
csendes tag
válasz
#67688960 #7650 üzenetére
régen nem voltam ati párti, csak nvidia, de aztán vettem anno egy 9600 xt-t, és az működött rendesen, jó volt, de mostani 3-4 napom, amit a sapphira-val szenvedtem, újra előhozta belőlem az nvidia-t, de aztán lehet holnap az nvidia-val fogok sz*pni. Na akkor előveszem a készletemből a Samu nevezetű tárgyat ( 5 kg-os kalapács, ha valaki nem tudná) és megszerelem azzal a gépemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest