Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Sok éve OP-at használok amik saját töltőikkel 80,100,120W-os. Azok fél óra alatt fel tudják tölteni saját töltő+kábellal. Tudom a töltések elvét, gyakorlatom is van de ez az Oppo valamiért max.24W-al tolja 90%-ig. Ez nem 80W-os SuperVooc töltő teljesítmény. Tech2 Laci valahol mondta de nem találom, hogy gan töltővel 40perc alatt feltöltötte.
-
ati3738
aktív tag
Sziasztok!
Oppo Find X9-et tölteném tutti eredeti OP 100W SuperVooc töltővel de 20W-nál többel nem tölti. Vettem egy elvileg Oppo Supervooc 80W-os töltőt azzal is ua van. Sztem ez beállítási probléma lehet. Tud valaki segíteni?
-
dempeti86
csendes tag
hát sajnos vissza kellett küldenem a telefont gyári hiba miatt, valami gebasz volt az akksival, de időközben megjöttek a telefontokok és üvegfóliák, ha valakinek esetleg kell, nyilván olcsóbban mint ahogy én vettem...
-
_Lufibohoc_
tag
Sziasztok! Az oppo és a oneplus telefonnal kapcsolatban is egy dolog érdekelne:
Működik a hívás rögzítés? Fel lehet venni vele a telefonbeszélgetéseket?
(Mielőtt valaki azt mondja, hogy az illegális, elvileg lehet, hogy az, de bíróság elfogadja, ha mással nem tudod bizonyítani az igazad. Ezzel nyertem pert. Egyébként meg arra használom, hogy meglegyen, kivel mit beszéltem meg.) -
Nagya21
addikt
Hali!
Kint a Mobilarénás teszt a O+15-re:
[link]
Üdv Nagya -
kazsolt
tag
sziasztok
12.10-en rendeltem gshopperrol. Azóta is processing a státusza a rendelesemnek. Kapott mostanában valaki telefont onnan? ha igen mikor rendelte és mikor érkezett meg?
kezd elfogyni a türelmem.
-
dempeti86
csendes tag
Kicsit fura hogy kb. két hete van meg a telefon (find x9 pro) és harmadszor fordul elő hogy kilépek egy alkalmazásból egy pillanatra lefagy a telefon elsötétül a képernyő utána meg újraindul a telefon...
-
Terentius
őstag
Még egy kérdés. Valaki ki tudná próbálni a kínából importált oneplus 15 oxygen romon hogy a one tv apllikációja vagy telekomé megy-e?
-
Nagya21
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hali!
Ugyanez a frissítés megjött a Zasszony mobiljára is, csak ugye mivel az eredetileg kinai romos volt, és ráflesselték a global romot, ezért más a tipus szám.
Üdv Nagya -
LEON-T
aktív tag
Végülis bevállaltam a Wondamobile-tól egy Oppo X9 Pro-t silk white színben . Még majd valami tok féleséget gondoltam rá, ami megy is valamelyest a színéhez. Köszönöm minden hozzászóló segítségét!
-
klaya86
őstag
Sziasztok. Egy ideje már szemezgetek a OP 15-el. S25u-t váltana. A kamerákkal képben vagyok. Viszont a szoftver nekem kérdéses. OP13 helyett azért lett s25u,mert valahogy szoftveren nekem jobbnak tűnik és igazából probléma mentes. A 13 nálam az Android autós nyűg miatt esett ki végül. Aki esetleg használja az Android autót a oneplus 15-ön , annál mi a helyzet? Redditen most is vegyes tapasztalatok vannak. Nálam meg alap, hogy menjen hiba nélkül, mert napi szinten használom. Illetve másik. Honnan érdemes global változatot rendelni?
-
kóóó
aktív tag
Milyen hátránya van jelenleg a Oppo find x9 pro-nak ha tradinshenzen vagy bármi más rendelés és China version?
-
LEON-T
aktív tag
Köszi srácok!!
Sajna a ebben a silk fehérbe nem nagyon gyere be bár nyilván nem a dizájn center az elsődleges. Megvárnám a szürkét csak kérdés, hogyan alakulna az ára. Ugye ramárakból kiindulva.
gshopper kuponnal olcsóbb, mint a wonda. A két értékesítő között van valami nagy difi? -
laciba77
tag
Csak csatlakozni tudok Helltak-hoz. Az üzemidő brutális, kamera szuper, viszont amitől kicsit féltem iOS-ról visszaváltás után, hogy nem lesz fluid az Android és milyen az Oppo rendszere, de nem kellett félnem: gyors, logikus a rendszerük, kicsit iOS jegyekkel

iPhone 13 Pro-t váltott. Wondamobile rendelés.
-
Helltak
őstag
Szia!
Nekem 4 napja van X9 Pro-m. Előtte kipróbáltam kb mindent (X300 Pro és iPhone-okon kívül).
Az idei legjobb telefon, valószínűleg jövőre is a legjobbak között lesz, ha minden összevetve nézünk. Legjobb üzemidő, remek kamerák és szoftver, nagyon jó kijelző.
Előtte közvetlenül volt nálam Oneplus 15, Realme GT 8 Pro (ezt jobban szerettem, mint a Oneplus-t) és egy Poco F8 Ultra. Utóbbi ár-érték arányban a legjobb mindközül.
Viszont úgy érzem, talán most hosszabb ideig megtudok végre állapodni egy telefon mellett.
Biztos fogok mellette újdonságokat megnézni, de main telóként az Oppo fog maradni.Egy dolog van, amiben középszerű az a hangszórók. Főleg a Poco után volt hallható, de azután minden annak hat.
Equalizer appal viszont annyira sikerült javítani a hangzáson, hogy teljesen korrekt minőség legyen. -
LEON-T
aktív tag
Sziasztok!
Akik Oppo X9 Pro-t vettek, milyen véleménnyel vannak róla?
Nekem mondjuk nem sürgős annyira a telefoncsere bár dilemmába vagyok vajon nem e kellene most megvenni. A szürke már elfogyott de gondolom anyagba nincs difi a két szín között. Minden tapasztalatot/tanácsot előre is köszönöm.
-
ForRedGlory
félisten
OP15:
-
goldister
tag
Hát én össze tudtam hasonlítani egy Fold4, iPhone 16e és egy Samsung s25 ultrával. Fold4 és iPhone mind képben mind videóban bőven alul marad. S25 ultra szerintem pariban van, zoomnál kicsit jobb volt az ultra. Összességében egyáltalán nem mondanám rossz kamerának, vak tesztet is csináltuk a kollégákkal és valamelyik kép az egyiknek valamelyik kép a másiknak sikerült jobban. És teljesen automatán fényképeztünk beltéren
-
Nagya21
addikt
Hali!
Ha a gsopperes árból indulok ki, akkor szuper a fényképező gép része, ha Alzás árból akkor nem annyira....
DxOmark tesztjét nézd meg viszonylag objektíven tesztelnek.
Itt a fórumon raktak fel képet összehasonlítva vivo x200-al, szinkezelésben kicsit jobb volt, részletességben hangyaf@sznyit rosszabb.
Ha ma, vagy holnap besétálok a városba, lövök egykét esti képet mindkettővel, és felrakom ide....
Üdv Nagya -
xcsabo
őstag
A fényképező milyen? Ezért érdemes megvenni? Nem játszom a telón, de sokszor fotózom.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nagyon kevés az a 6 óra, az én ósdi Nord3-mam 5 órát bír 2 SIM-mel, pont ezért nézegetem most a OnePlus 15-öt, több helyen is laza 10 óra kijelzőidőt írnak lightosabb használattal.
-
gPéter
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A 6óra11p az nem az utolsó 24 óra képernyőidejét jelzi?
-
gPéter
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akkor mégis vannak csodák)
nálam 2,5 napos üzemidőt és 11-12 órás kèpernyőidőt tud, 90%-ban mobilneten. -
gPéter
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gondolom nem első számú telefonként használod. (Nekem is ez van)
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez melyik teló? Oppo?
-
ForRedGlory
félisten
Egész jó.
Mondjuk ez végig WiFi-n volt. A végén már elkezdtem nyomogatni is persze, de nagyon jó a készenléti fogyasztása is.
-
xcsabo
őstag
válasz
DougButabi
üzenetére
Megnézed, hogy van-e benne DLNA? A 9 pro-mban van. Gáz, hogy ha ebbe nincsen.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Nekem Vivo x200Pró van, a Zasszonynak most jött meg a O+15.
Kameráról tesztek alapján a Vivó jobb, de itt raktak fel képet, és szinkezelésben a O+ volt jobb.
Üzemidő: nálam a Vivó 40%ot merül átlag napon, 6000-es akkuval.
Az O+ most estétől lép használatba arról nemtok nyilatkozni...
Rendszer minkettőn A16, ilyen bivalyerős procikon minden fluid....
Üdv Nagya -
Wa2x_
veterán
Aki hozzájutott már Oneplus 15-höz, írna egy kis bennfentes infót kameráról, rendszerről, üzemidőről. Érdemes-e választani mondjuk egy Vivo-val, Samsunggal vagy épp egy Find X8 Pro-val szemben?
-
Nagya21
addikt
válasz
DougButabi
üzenetére
Hali!
A Zasszonynak is az nem tetszik, hogy vastagabb mint a Nord4, meg nincs úgy lekerekítve, hasonló az iphonokhoz.....
Gyári tok nem tetszett a Zasszonynak, már itt figyelt egy sima átlátszó tok azzal van-lesz mostantól használva.(most raktam bele a simkarit)
Vettel a lidiben egy álló vezetéknélküli töltőt, 15w tud, az akkut ha lehet beállítom max 80%-ra, remélem egy éjjel elég lesz a töltésre....
Nekem a OTP 221k vont le, ezért a pízért ajándék(mondjuk az is, mert karira kapta most....)
Üdv Nagya -
Terentius
őstag
válasz
DougButabi
üzenetére
Köszi mindenkinek
-
Terentius
őstag
válasz
DougButabi
üzenetére
A beállításokban keress olyat hogy kapcsolatok és megosztás. És kell lennie egy vezeték nélküli megjelenítő menüpontnak meg egy képernyőtükrözésnek ha jól sejtem.
-
Terentius
őstag
válasz
DougButabi
üzenetére
Köszi, egy tv-re képernyőtükrözést is csinálnál?
-
DougButabi
tag
válasz
Terentius
üzenetére
Működik a bolti fizetés is.
És akkor pár tapasztalat:
Ami jó: rohadt gyors a rendszer, patent kijelző, gyorsan tölt, ugye mivel kínai, adtak hozzá töltőt, és átalakítót is, hogy be lehessen dugni itthon. A kamerája fényévekkel jobb az eddigi OP8T-mnél, szóval nekem megfelel. Újlenyomatolvasó zseniális, picit hozzáérek és már bent is vagyok. Akkuidő nagyon jó egy nap alatt nálam 25 %-t ment le, persze nem nyomogatom állandóan, de a lényeg, sokáig bírja.Ami nemjó: ez egy bazinagy tepsi, fizikailag nem sokkal nagyobb mint OP8T, de mellétéve, kézbefogva sokkal nagyobb, és a gyári tokkal sokkal vastagabb is. Lehet egy rendes tok megoldja, ez majd még kiderül.
Szintén a tok, nagyon csúszik, egykézzel nem tudom használni, és ott a para állandóan, hogy elejtem, tokcsere lehet ezt is megoldja. xiaomi 50 W vezetéknélküli töltőm van, nagyon lassan tölti, ezt mondjuk nem tudom miért van.Összességében nagyon tetszik, 217-ért nekem az én igényeimnek megfelel.
-
Terentius
őstag
Akinek van Oneplus 15 kínai verzió global romra flashelt. Banki appok és képernyő tükrözés megy? Egy safety net checket tudnátok csinálni? Fontos lenne hogy revolut,google pay, otp menjen
-
xcsabo
őstag
Kinek a pap ugye, kinek meg a paplan.

Egyébként a TS OP15 hozzászólásoknál írja egy tag, hogy az L1 igazából kamu, mert neki a Netflix csak SD-ben indul, a többi meg el sem indul. Szóval ha erről hazudnak, simán lehet, hogy az akkuról is. Sajnos. Mert régi OP hívő vagyok. -
Nagya21
addikt
Ilyen wide etc nemtommi, nemtok hozzászólni.
Wi-Fi 6 van itthon, arra szépen csatlakozott 2.4-5g-n.
Rögtön jött OTA-n frissítés is rá.
Google is szépen lefrissített minden alkalmazást, egyedül a Tkom alkalmazás nem indult el, azt ujra kellett telepíteni.
Fényképet határozottan jót csinál, a Zasszony aztat mondja a Nord 4 után, hogy nehéz, sztem nem, de tény és való más a fogása, mert nem olyan kerekítettek az élek, meg vastagabb is.
Sim kártya sztem a hétvégén kerül bele.....szépen át költöztetett mindent a nord 4-ről.
Üdv Nagya -
Zolii44
tag
xcsabo: Én az OP 8T-t is kínából rendeltem és nem tapasztaltam semmi hátrányát. Minden ugyan úgy működött rajta mint az EU-s készüléken. (OTP, Neteller, Revolut, OTA frissítés.)
DougButabi: Nem gondolom hogy emiatt aggódni kellene, nem olvastam ezzel kapcsolatban negatív visszajelzéseket. -
DougButabi
tag
Szerintetek kell aggódni, hogy valami nem feltétlenül jóindaulatú program is érkezik a telefonnal együtt? Kinai globálra flasshelt verzionál.
-
xcsabo
őstag
Ráadásul ahogy nézem (és nem biztos, hogy csak a kínai romos verzió), a teló nem támogatja a DLNA protokollt, és a widevine csak L3-es. Azaz streaminget csak 480p felbontással tudja. Igaz ilyen piciben nem biztos, hogy van jelentősége, de DLNA dolog fura. Napi szinten használom a OP 9 pro-n.
-
xcsabo
őstag
Sziasztok!
A Tradingshenzenen elég olcsó most a OP15. Van OOS-szel flashelt változat is, mai elvileg csak az ESIM-et nélkülözi, de ahogy nézem elég sok modem freki is hiányzik belőle. A kérdésem, hogy ha ilyet veszek, akkor lehet e ebből bármilyen hátrány a használatát tekintve? Értem ez alatt a bankolást, OTA frissítéseket, nemzetközi barangolást, stb.
210e Ft lenne a 12/256-os, míg itthon az Alzánál 400 felett van ugyanez.
Köszi. -
Surci1
tag
Gondolom az új telón van gyári védő fólia. Erre érdemes felrakni egyből valami ali-s üvegfóliát vagy csak azután, hogy a gyári elhasználódott és akkor lecseréli az ember?
-
Nagya21
addikt
válasz
DougButabi
üzenetére
Igen, jött drótposta....
Üdv Nagya -
Nagya21
addikt
Hali!
Naszóvahogyasszongya!
Elméletileg holnap érkezik a ketyere....jó kis du program lesz

Üdv Nagya -
fekete-puma
kezdő
Köszönöm az infókat.
-
mókuska
tag
válasz
fekete-puma
üzenetére
Nekem még Op6-t kellett többször szervízeltetni. Rootoltam és párszor hibáztam
Gariban pár nap alatt megjárta a szervízt. Pedig, ha jól tudom Lengyelországban van. Semmit nem kérdeztek, küldték vissza tökéletes állapotban.De az oneplus.com-ról lett rendelve. De nekem még hardveres gond miatt egyszer sem kellett gariztatni. A Op9 pro-m kiadás óta nálam van és semmi problémám nem volt vele. -
realist
őstag
válasz
fekete-puma
üzenetére
Hivatalos oldalon 3 évet adnak.
-
Nagya21
addikt
válasz
fekete-puma
üzenetére
Hali!
Ha idehaza vetted, akkor vissza kell vinni az eladás helyére, sztem, vagy ha eu-s forgalmazás akkor lehet jelezni a one+ nál és küldik érte a futárt.....
Nekem a Gshopperesnél a leirás szerint lehet helyi javítás, vagy más régió, ha télleg a ketyerével van baj, akkor mindent ők állnak.
Ja igen 1 év a gari.
Üdv Nagya -
fekete-puma
kezdő
Üdv. Az OnePlus esetén a gari kezelése, hogy zajlik? Ki kell küldeni? Idehaza mindegy, hogy hol lett véve, pl (sufni) GSM?
-
mókuska
tag
Nekem nagyon bejött. Tényleg gyors a rendszer. A kijelző felbontásától kicsit tartottam, hogy csak 1,5K. De élőben teljesen jó. A Sand Storm verziót vettem. Tapintásra jó érzés. A sík kijelző felüdülés a lekerekítetthez képest. Azt hittem hiányolni fogom a csengetési üzemmód csúszkát. De a programozható gomb helyette teljesen jól müködik. Összességében én elégedett vagyok vele. Tudtam mit fogok venni, mik az előnyei, mik a hátrányai. Érzem évekig velem lesz ez a cucc
-
p2pp
őstag
1 kis Teló teszt Mobilissimo.
OPPO Find X9 Pro TESZT
[link] -
kóóó
aktív tag
Milyen hátránya van ha egy Find X9 Pro-t veszek Kínából?
Illetve milyen hibákról lehet hallani e telefon kapcsán? -
-
Nagya21
addikt
Teganapi napon átjött a vámon a telefon....
Jövő héten már csak ideér....
Üdv Nagya -
Surci1
tag
Sziasztok. Én is szemezgetek az Oppo-val. A Gshopper oldal mennyire megbízható? Vámmentesen küldik? Úgy nézem talán egy kicsivel olcsóbb mint a korábban linkelt wondamobile.
Szerk.: Jól látom a Gshopper-en colorOS a teló? -
Helltak
őstag
Ez is megbízható webshop, X8 Pro ami bátyámnak van, innen rendelte az első tulaj, akitől vette:
[link]
Lehet innen fogok én is. -
Nagya21
addikt
Hali!
Na elindult HogKong-ból......
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Újszerű Nothing Phone (3a) 12GB/256GB - fekete (INGYEN FOXPOST)
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - kék (320), Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem értem miért írják oda a várható érkezést mikor a közelében sincs.

Mondjuk ez végig WiFi-n volt. A végén már elkezdtem nyomogatni is persze, de nagyon jó a készenléti fogyasztása is.