- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csúcsjátékokkal adná el a Core és Arc termékeket az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Új Motorola tablet érkezett: Moto Pad 70 Moto Pennel a dobozban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csökkentené a Windows 11 memóriahasználatát a Microsoft
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Most már 84.5, van egy piros szegélyes végigjátszás a Dark Dungeon-on, ez alapján:
NEW Easiest Dark Dungeons CHIMPS Black Border Guide Update 55.2+Háromszor futottam neki, elsőre elcsesztem a 28. körben (illetve előtte, nem fejlesztettem a druidát 0-3-0-ról 1-3-0-ra), aztán valamiért bementek a 36. korben (újraindítottam a kört, akkor bezzeg sikerült...
), a harmadik próbálkozásra meg a 99. körben bementek (azt hittem megőrülök, már a zsebemben éreztem).
Amúgy jó ez a bemutató, érdemes nekifutni vele, csak pontosan kell követni. -
Egon
nagyúr
Visszavonom, mégiscsak jó az új torony...

Egymást erősítik, mint a Mermaid-ok, 6 db-ot érdemes lerakni egymás mellé, és az első fát fejleszteni mindenhol 2. szintig.
Megcsináltam velük az új pálya chimps módját, elsőre, mindenféle segítség vagy videó nélkül...
Igaz, némi mikrózás kellett azért...
Találós kérdés: 87-ből 84, az vajh' mi lehet?
-
Egon
nagyúr
Visszavonom, mégiscsak jó az új torony...

Egymást erősítik, mint a Mermaid-ok, 6 db-ot érdemes lerakni egymás mellé, és az első fát fejleszteni mindenhol 2. szintig.
Megcsináltam velük az új pálya chimps módját, elsőre, mindenféle segítség vagy videó nélkül...
Igaz, némi mikrózás kellett azért...
-
Egon
nagyúr
Elég gagyinak tűnik elsőre az új torony.
Kellett játszanom pár hosszú játékot (100 körön túl), hogy kiváltsam, de viszonylag gyorsan megvan, nem kell fizetni érte.
Az új pálya annyira talán nem szivatós, de még van pár hard játékmód, ami nincs meg. -
Egon
nagyúr
Nah, meg is jött. A fontosabb újdonságok:
- új majom (íjász, a magic kategóriába került),
- új advanced pálya,
- pár új quest. -
Egon
nagyúr
Nemsokára jön egy újabb főverzió, állítólag lesz benne egy új tower: egy íjász majom...
Nem vagyok túl boldog, megint lehet gyűjtögetni az istákat, hogy teljes legyen az aranyszegélyes gyűjtemény... Inkább raknának be új Paragon towert, az jobban tetszene... -
Egon
nagyúr
Nos, szokás szerint nem jött be a tippem. Illetve csak részben.
Ma reggeltől 13 napos gyűjtögetés indult (az elmúlt 5 év tapasztgalatai alapján ennél hosszabb, kb. 3 hetes szokott lenni; ennél rövidebb csak a legelső ilyen volt, még 2019-ben). -
Egon
nagyúr
Még holnap hajnali négyig lehet gyűjtögetni, hajrá!
Most egy kicsit jobban aktivizáltam magam, nyitottam kb. 30 db gyémánt ládát. Kaptam 3 db 5-ös szintű majmot, abból 2 volt új. Ráadásul persze csak a gagyi kategóriában: glue gunner, boomerang stb. Nem egy nagy eresztés. -
Egon
nagyúr
Elvileg csak "exkluzivitási bónuszt" kell fizetni, ha jól értem, azaz idővel ingyenes lesz.
Megcsináltam az új pályát minden játékmódban, nem volt különösebb kihívás. A 86-ból ezzel 81 chimps van meg (a két nemrégiben megjelent advanced pályát még lusta voltam végigjátszani ebben a játékmódban).
Az új questek közül volt pár keményebb, de azok is megvannak.
Nem mellesleg jövő hét csütörtök magasságában megint jön egy collection event (kíváncsi vagyok, hogy előrehozzák-e a függetlenség napi eventet, illetve hogy milyen hosszú lesz).Meg is jött a válasz: ma hajnali négykor indult, szülinapi gyűjtögetés, 13 napos lesz.
Hajrá!
Azt gondolom, hogy a függetlenség napi event idén elmarad, vagy ha meg is lesz tartva, jó eséllyel későn indul majd, és rövid lesz. Persze lehet hogy megint nem lesz igazam...
-
Egon
nagyúr
Elvileg csak "exkluzivitási bónuszt" kell fizetni, ha jól értem, azaz idővel ingyenes lesz.
Megcsináltam az új pályát minden játékmódban, nem volt különösebb kihívás. A 86-ból ezzel 81 chimps van meg (a két nemrégiben megjelent advanced pályát még lusta voltam végigjátszani ebben a játékmódban).
Az új questek közül volt pár keményebb, de azok is megvannak.
Nem mellesleg jövő hét csütörtök magasságában megint jön egy collection event (kíváncsi vagyok, hogy előrehozzák-e a függetlenség napi eventet, illetve hogy milyen hosszú lesz). -
pingtest
tag
-
Egon
nagyúr
Nemsokára jön az 55. verzió.
Elvileg kapunk egy új hőst, és egy új (basic) pályát. -
pingtest
tag
-
Egon
nagyúr
Évek óta ez az első collection event, ahol nemhogy gyémánt, de még arany ládát sem nyitottam ki, egy darabot sem...
Kezdek lejönni a játékról. -
Egon
nagyúr
-
pingtest
tag
Jajj, én azt hittem a 175.000 pontot, csillagot érted el.
-
Egon
nagyúr
Elvileg módosítottak az eredeti kihíváson, és ha mindent megcsinálsz, akkor össze lehet szedni a 15K pontot. De nem egyszerű.
10 kihívás van, de 1-1 játékkal akár 3-4-5 különböző kihívásban is lehet haladni. A legdurvább a Paragonos. -
pingtest
tag
Nah, utolsó napra behúztam, egyedül. Sajnos nem találtam jó csapatot, inaktív csapattársakkal csak a Tier1-es csapatmedál jött össze.
Csütörtöktől megint collection event, lehet kihagyom, főleg ha rövid lesz. Alacsony szintű tornyokra már nincs szükségem, és mire elérek a gyémánt ládáig, egy rövidebb eventnek már vége is.Ezt most nem értem. Egyedül, csapat nélkül el lehet érni a legnagyobb medált? Hogyan?
Nálam meg valami bug lehet. Nem annyi pontom van csapaton belül mint kívül mutatja, vagy mi. Mindegy is, ez most nem lesz meg fullra. -
Egon
nagyúr
Meglett mind a 3 új acsi???
A Paragon tower-es dolgot nem értem: az egyik impoppable pályán csináltam 2 Paragon Tower-t, de nem mozdult 0-ról a kihívás...
Egyébként rettenetesen sok és lélekölő ez az egész: pl. 50 db support toweres pályát teljesíteni, elég monoton és repetitív...
Az impoppable map-ok még hagyján, de a félpénzes pályákból 10 db, az már gáz. Nem is beszélve a sok képességkattingatásból: több ezer darabot kell elsütni...
Nah, utolsó napra behúztam, egyedül. Sajnos nem találtam jó csapatot, inaktív csapattársakkal csak a Tier1-es csapatmedál jött össze.
Csütörtöktől megint collection event, lehet kihagyom, főleg ha rövid lesz. Alacsony szintű tornyokra már nincs szükségem, és mire elérek a gyémánt ládáig, egy rövidebb eventnek már vége is. -
Egon
nagyúr
Meglett mind a 3 új acsi???
A Paragon tower-es dolgot nem értem: az egyik impoppable pályán csináltam 2 Paragon Tower-t, de nem mozdult 0-ról a kihívás...
Egyébként rettenetesen sok és lélekölő ez az egész: pl. 50 db support toweres pályát teljesíteni, elég monoton és repetitív...
Az impoppable map-ok még hagyján, de a félpénzes pályákból 10 db, az már gáz. Nem is beszélve a sok képességkattingatásból: több ezer darabot kell elsütni...
-
pingtest
tag
-
Egon
nagyúr
Nem nehéz, rosszul gondoltam. Bent voltam egy csapatban évek óta kb. Nem tudom hogyan kerültem oda, de mindegy is. Egy valaki tolta rajtam kívül. Kiléptem, majd kerestem egy másik csapatot. Steamen sok témát nyitnak, keresnek emberkéket. És hát így meg is lett. Tolják, tolom én is, látszik is.
De konkrétan mit kell tolni? Folyamatban levő eventeket, napi kihívásokat, bármit?
-
pingtest
tag
Nem nehéz, rosszul gondoltam. Bent voltam egy csapatban évek óta kb. Nem tudom hogyan kerültem oda, de mindegy is. Egy valaki tolta rajtam kívül. Kiléptem, majd kerestem egy másik csapatot. Steamen sok témát nyitnak, keresnek emberkéket. És hát így meg is lett. Tolják, tolom én is, látszik is.
-
Egon
nagyúr
Nem teljesen értem, hogy mi alapján vannak ezek az acsik, de mindegy. Egy már megvan, a legnehezebb vélhetőleg nekem sem lesz meg sosem.
Én már valamennyire elengedtem. Az új pályák chimps módja sincs meg, pedig ezek nem expert pályák. -
pingtest
tag
Most komolyan el kellett cseszni ezzel a social dologgal? Mérges vagyok. Megvolt már full acsira az egész, így meg kb. nem lesz meg soha. Miért kell mindent elcseszni?
Pedig tetszett a játék. Nem foglalkoztam kb. semmi más játékkal ennyit. Ajj. -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Új verzió, új pálya, új kihívások.
-
Egon
nagyúr
Kaptam egy új 5. szintű banánfarmot a gyűjtögetős akció alatt (ami menet közben mocsok módon átváltott húsvéti evetté - azóta nem is ad arany tornyot...
). Így már csak egy kell a fekete kerethez... 
Btw aki még nem tette, olvassa el az üzeneteit a játékban: 20 db 1-es szintű torony lesz a jutalma...
Persze ezt adhatták volna előbb, amikor még hiányzott pár ilyen tornyom...
-
Egon
nagyúr
Ha valakit érdekel: féláron mennek most a DLC-k.
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Jött pár újdonság:
- 3 rendkívül szivatós quest,
- pár új skin,
- egy hét múlva collection event. -
Egon
nagyúr
Ha valaki esetleg arra a perverzióra ragadtatná magát, hogy a 200. körig (vagy tovább) szeretne játszani 1-1 pályát, annak ajánlom figyelmébe a megacápát, mint lehetőséget. Ez a legolcsóbb módja annak, hogy levadásszuk a lila Zeppelineket.
Persze kell hogy legyen hozzá víz a pályán. -
Egon
nagyúr
Sikerült az új pálya chimps módban történő végigjátszása, ez alapján a leírás alapján:
(2) EASIEST Tricky Tracks CHIMPS Black Border Guide (No Abilities/Micro) l Update 52.1 (Bloons TD6) - YouTubeKönnyű volt, elsőre sikerült. A 99. kör előtt nem szabad elfelejteni az 5. szintű varázslót átállítani strong-ra (a 100. kör előtt meg visszaállítani).
-
Egon
nagyúr
Én már nagyjából lejöttem a játékról.
Napi 5-10 percet szoktam vele játszani, általában a daily challenge-ket megcsinálom (csak akkor, ha ad insta towert), CT-ben lenyomok 1-2 pályát és annyi.
A legutóbbi collection event elég sokáig tartott, és a nagy részén szabin voltam, ennek ellenére csak kb. 20-25 gyémánt ládát nyitottam ki, ebből 2 db 5. szintű majmot adott (az egyikből már volt). Korábban alsó hangon 100 ládát nyitottam volna ilyen esetben.Talán egyszer majd megcsinálom a maradék 4 pályát chimps módban, bár erősen frusztrál, hogy nagyon sok szerencse is kell hozzá, illetve jellemzően addig tekergetik az egyes verziókkal a tornyok tulajdonságait, hogy a korábbi megoldások igen gyakran nem működnek, már pár hét elteltével sem...

-
pingtest
tag
Ebben sajnos nem tudok segíteni, sosem szoktam versenyezni a napi feladatokat illetően, nem tudom hogy miképp működik.
Viszont vannak akiknek tényleg ez az életük, úgy gondolom hogy átlagemberként nem lehet és nem is érdemes velük versenyezni (pl. akik dobogósok mondjuk egy race event során vagy egy CT global ranglistán, az nekem abszolút elérhetetlen szint).Köszönöm a gyors reagálásod. Persze azokkal lehetetlen a magam fajtának versenyezni. Tavaly volt egy nap amikor én lettem az első az Advanced eventben. Szóval meg lehet azt csinálni, csak nem értem hogyan lehet gyorsabban. De mindegy is igazából.
-
Egon
nagyúr
Vannak ugyebár a napi feladatok. Már többször is csináltam, figyeltem de nem értem. Ott vagyok, várom a váltást. Mikor vált egyből indítom, kezdem a meccset. Gyors játékmenetben. Mire megvagyok már megvan több emberke is. Szóval nem leszek az első. Ők hogyan csinálják vajon? Még gyorsabban? De hogyan?
Ebben sajnos nem tudok segíteni, sosem szoktam versenyezni a napi feladatokat illetően, nem tudom hogy miképp működik.
Viszont vannak akiknek tényleg ez az életük, úgy gondolom hogy átlagemberként nem lehet és nem is érdemes velük versenyezni (pl. akik dobogósok mondjuk egy race event során vagy egy CT global ranglistán, az nekem abszolút elérhetetlen szint). -
pingtest
tag
Vannak ugyebár a napi feladatok. Már többször is csináltam, figyeltem de nem értem. Ott vagyok, várom a váltást. Mikor vált egyből indítom, kezdem a meccset. Gyors játékmenetben. Mire megvagyok már megvan több emberke is. Szóval nem leszek az első. Ők hogyan csinálják vajon? Még gyorsabban? De hogyan?
-
Egon
nagyúr
Holnap hajnali 3 órakor kezdődik az event, remélem mindenki rajtra készen várja majd...
-
Egon
nagyúr
Megjött az 52. verzió. Kaptunk pár újdonságot:
- van egy új DLC, szerintem ritka idegesítő (a demó alapján), majdnem 13 EUR-ért,
- egy új Quest-ben demózzák a DLC-t,
- jött új Paragon torony (jégmajom, első blikkre jónak tűnik),
- és kaptunk egy új, expert szintű pályát is (ránézésre elég szemét pálya, nem lesz a kedvencem).Rohadt idegesítő az új pálya, de tényleg...

Tanulság: a megjelenéstől számítva 1-2 napon belül meg kell csinálni az új pályák chimps módját, vagy kb. többé sosenem fog menni (úgy belenyúltak a legutóbbi két peccsel a játékba, hogy kb. lehetetlen lett megcsinálni). -
Egon
nagyúr
Megjött az 52. verzió. Kaptunk pár újdonságot:
- van egy új DLC, szerintem ritka idegesítő (a demó alapján), majdnem 13 EUR-ért,
- egy új Quest-ben demózzák a DLC-t,
- jött új Paragon torony (jégmajom, első blikkre jónak tűnik),
- és kaptunk egy új, expert szintű pályát is (ránézésre elég szemét pálya, nem lesz a kedvencem). -
Egon
nagyúr
Nem, az arany szegélyhez 1-től 4-ig kell az összes torony (ha mind megvan, az 5. szintet is beleértve (azaz 64-féle), akkor csillogó fekete lesz a keret). Banánfarmból és szupermajomból 62-féle van jelenleg, azaz már csak kétféle torony hiányzik a fekete szegélyhez, de már nincs türelmem gyűjtögetni.
Most mással játszom, és elégé rákattantam, szóval nagyon valószínű, hogy ebben az eventben egyáltalán nem fogok gyémánt ládát nyitni (mást meg minek?). -
pingtest
tag
Némi tapasztalat, ha valaki még játszik rajtam kívül.
A legnehezebb chimps pályák teljesítéséhez sajnos némi (adott esetben nem is kevés) szerencse is kell. Nekem már csak 3 ilyen maradt: a talán minden idők leggusztustalanabb pályája, a Dark Dungeons mellett hiányik még a Ravine és a Bloody Puddles is. Volt olyan (nem is egyszer), hogy adott pályát akárhányszor újrajátszva, mindig bement 1-2 lufi, pedig pixelpontosab raktam le a tornyokat. Máskor meg simán ment ugyanaz a forgatókönyv, mint az adott videóban. Olyan is volt, hogy miután bement egy vagy több lufi, ugyanazt a kört változtatás nélkül újraindítva, már nem ment be egy sem...
A fentiekből az következik, hogy ezeket a pályákat csak erős idegzettel, valamint rengeteg szabadidő birtokában érdemes chimps játékmódban próbálgatni.
A gyűjcsikélés ellenben viszonylag jól megy, bár frusztrál, hogy egy darab torony még mindig hiányzik a full arany szegélyhez, ráadásul pont egy alap (0-0-0) tornyot voltam képtelen megszerezni...
Én még játszom, szerzek meg minél több medált, vagyis nyomom lefelé a mapokat, multiban is. Nem emlékszem pontosan arany szegélyre. Ötös tornyok is kellenek hozzá, minden?
Játszhatunk majd együtt is ha gondolod.Amúgy meg ez rengeteg monkey, gratulálok.
-
Egon
nagyúr
Holnap hajnalban megint lesz collection event (gondolom egy rövidebb, a christmas event előtt).
Nem mellesleg vééégre összejött:
-
Egon
nagyúr
Némi tapasztalat, ha valaki még játszik rajtam kívül.
A legnehezebb chimps pályák teljesítéséhez sajnos némi (adott esetben nem is kevés) szerencse is kell. Nekem már csak 3 ilyen maradt: a talán minden idők leggusztustalanabb pályája, a Dark Dungeons mellett hiányik még a Ravine és a Bloody Puddles is. Volt olyan (nem is egyszer), hogy adott pályát akárhányszor újrajátszva, mindig bement 1-2 lufi, pedig pixelpontosab raktam le a tornyokat. Máskor meg simán ment ugyanaz a forgatókönyv, mint az adott videóban. Olyan is volt, hogy miután bement egy vagy több lufi, ugyanazt a kört változtatás nélkül újraindítva, már nem ment be egy sem...
A fentiekből az következik, hogy ezeket a pályákat csak erős idegzettel, valamint rengeteg szabadidő birtokában érdemes chimps játékmódban próbálgatni.
A gyűjcsikélés ellenben viszonylag jól megy, bár frusztrál, hogy egy darab torony még mindig hiányzik a full arany szegélyhez, ráadásul pont egy alap (0-0-0) tornyot voltam képtelen megszerezni...
-
Egon
nagyúr
Ha valakinek még érdekes: tegnap 10.00 órától ismét collection event van, viszonylag hosszú, 20 (21) napos kivitelben.
Kaptunk egy új beginner pályát és két új questet is, valamint egy új Paragon tower is lett (bombavető). -
Egon
nagyúr
Megcsináltam az új pályát chimps módban is, ez alapján elég könnyű volt:
BTD6 Lost Crevasse CHIMPS – Easy Peasy CHIMPS Squeezy! - YouTube -
Egon
nagyúr
Véget ért a gyűjtögetés tegnap. Elég kevés ládát nyitottam, mindössze 2 db 5. szintű tornyot kaptam (abból az egyik már meg is volt sajna).
A jó hír az, hogy a cowboyon kívül az összes torony arany szegélyes lett, és előbbiből is csak kettő hiányzik (4-0-0 és 0-0-0, ironikus módon, hiszen ezek más tornyoknál általában felülreprezentáltak).
Az új pálya chimps játékmódját még lusta voltam megcsinálni, valahogy nem érzek rá motivációt. -
Egon
nagyúr
Van két új acsi is. Az egyik triviális, a másik trükkösebb (ráadásul rejtett).
Azt kell csinálni, hogy a jeges pályán, ahol be van fagyva egy majom, akit ki lehet szabadítani aknavetőkkel, ott lőni kell a majom helyét (aknavetőkkel ofc), a kiszabadítás után is.
Az egész pályát tele kell pakolni aknavetőkkel és a nekik bónuszt adó hőst használva, kb. 80-90 kör alatt teljesíthető az acsi. -
Egon
nagyúr
Kijött az 50. verzió, jó pár újdonásggal:
- kaptunk egy új, intermediate szintű pályát,
- van új hős,
- 3 új quest is jött,
- valamint van 2 új power is, amit más power-ek használatával lehet feloldani...
Két apró érdekesség is akad: egyrészt most pont az a ritka helyzet állt elő, hogy egy event sem aktív, nagyjából egy napig; másrészt elvileg 15 nap múlva megint lesz egy gyűjtögetős esemény...
-
Egon
nagyúr
Egen, én kimaxoltam azt (csak ajánlást nem sikerült gyűjteni), mert persze nem olvastam el pontosan hogy miről van szó...

Ellenben egész jól haladtam az új torony instáinak begyűjtésével. Most viszont 5 alkalomból csak egyetlen olyat kaptam, ami még nincs, így összesen 4 db hiányzik az arany szegélyhez (a 4-0-0, a 0-0-0 és 2 db kettes szintű torony), és már kaptam 3 db 5. szintűt is belőle...
Amúgy már egy kivételével az összes toronyból megvan az arany szegély (egy darab nyavalyás kettes zsintű mérnök hiányzik, akit nem képes beadni a játék...
), csak a cowboy áll rosszabbul (ahogy fentebb írtam). Gyémánt ládákat nyitogatni már nincs túl sok motivációm, mert szinte mindig olyan tornyot ad, amiből már van (már ha éppen ad 5. szintűt egyáltalán).Elég rosszul sikerült ez a gyűjtögetős event: a cowboy-ból nem kaptam egy árva hiányzó darabot sem az előző írásom óta, szóval még mindig 4 db hiányzik az arany szegélyhez...

5. szintű tornyot is csak kettőt kaptam ebben az event-ben (de azok legalább újak voltak), igaz, elég kevés gyémánt ládát nyitottam.
Legközelebb vélhetőleg csak a Halloween event fog jönni, így meglehetősen sokág kell várni a következő alkalomra (hacsak be nem raknak még valami szülinapi vagy hasonló gyűjtögetőst). -
Egon
nagyúr
Egen, én kimaxoltam azt (csak ajánlást nem sikerült gyűjteni), mert persze nem olvastam el pontosan hogy miről van szó...

Ellenben egész jól haladtam az új torony instáinak begyűjtésével. Most viszont 5 alkalomból csak egyetlen olyat kaptam, ami még nincs, így összesen 4 db hiányzik az arany szegélyhez (a 4-0-0, a 0-0-0 és 2 db kettes szintű torony), és már kaptam 3 db 5. szintűt is belőle...
Amúgy már egy kivételével az összes toronyból megvan az arany szegély (egy darab nyavalyás kettes zsintű mérnök hiányzik, akit nem képes beadni a játék...
), csak a cowboy áll rosszabbul (ahogy fentebb írtam). Gyémánt ládákat nyitogatni már nincs túl sok motivációm, mert szinte mindig olyan tornyot ad, amiből már van (már ha éppen ad 5. szintűt egyáltalán).Egyébként érdekes az is, hogy most kivételesen nem reggel 10-kor (nyári időszámítás szerint) indult a collection event, hanem 4 órával korábban, így talán egy kicsit emberibb időpontokban vannak a váltások...

-
Egon
nagyúr

), csak a cowboy áll rosszabbul (ahogy fentebb írtam). Gyémánt ládákat nyitogatni már nincs túl sok motivációm, mert szinte mindig olyan tornyot ad, amiből már van (már ha éppen ad 5. szintűt egyáltalán). -
pingtest
tag
Nemrégen volt valami tíz napos jegy? gyűjtés. Kicsit rosszul esett, hogy mi magyarok nem is vehettünk részt a sorsoláson.
-
Egon
nagyúr
Az előzetes várakozásaim ellenére mégiscsak volt függetlenség napi gyűjtögetés (ráadásul elég hosszú...
), most pedig beraktak még egy rövidke (10 napos) totem collection event-et is...
Insta towerre fel!
-
Egon
nagyúr
Jött új verzió, benne új pálya, új torony stb.
Jah, és collection event is van, bár elég rövidke (gondoloom ez azt is jelenti, hogy függetlenség napi gyűjtögetés idén elmarad, helyette esetleg totem gyűjcsikélés várható nyár vége felé).
Már ha érdekel bárkit is rajtam kívül... -
Egon
nagyúr
Hány gyémánt ládát nyitottál ki kb?
Én direkt felírtam a kiindulópoontot, hogy tudjam...
Egyébként egyre kevésbé motivál ilyen szempontból (is) a játék: egyre kevesebbet ér 1-1 kinyitott láda, mivel már sokmindenből van akár több 10 db insta tower. Viszont a Super monkey tornyokkal is utolértem a banánfarmokat: mindkét toronytípusból 62 féle van, így mindössze 2 hiányzik. -
pingtest
tag
-
Egon
nagyúr
Némileg javult az arány: 42 nyitott ládában volt összesen 3 db 5. szintű torony, ráaádásul mind új. Így elértem az 1300 féle tornyot.
1989 nyitott ládám van, talán elérem az event végére a kétezret...
-
Egon
nagyúr
Elég fos a felhozatal ebben az eventben. 31 db gyémánt ládában mindössze egyetlen egy darab 5. szintű torony volt...

-
Egon
nagyúr
Még 18 napig van gyűjtögetős event. Sikerült behúznom az egyik hiányzó 2. szintű tornyot, így már csak 3 kell (sajnos az arany ládákban már nincs 2. szintű torony, így jó eséllyel sokáig nem lesz meg a többi).
-
Egon
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 3D nyomtatás
- Google: a Pixel Watch 5 legalább úgy néz ki, mint egy óra
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csúcsjátékokkal adná el a Core és Arc termékeket az Intel
- Elektromos autók - motorok
- Borderlands 4
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Az Apple üvegtelefon halott
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Pink Újszerű, használt - 96% Akkumulátor (366 ciklus)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / GTX 1660Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
), a harmadik próbálkozásra meg a 99. körben bementek (azt hittem megőrülök, már a zsebemben éreztem).