- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karima
őstag
Hali
Elsősorban Asus 2600Pro tulajoktól kérdeném: Nektek adtak hozzá dvi--hdmi átalakítót? Mert a honlap szerint - ha jól láttam - jár hozzá, de én nem kaptam. Sapphire-osok, gigások?
-
Karima
őstag
válasz
barnam_ #5628 üzenetére
OK. Köszi.
Bár most az a nagyobb bajom, hogy feltettem a 7.12 ccc-t és nem akar elindulni, ui az induláskor az alkalmazás hibát észlel és leáll. Plusz még azt vettem észre, hogy különböző honlapokon (pl index) a betűk színe megváltozott. Viszont ha átmegyek egérrel a felirat felett, akkor visszaváltozik
7.11es drivert honnan lehetne leszedni?
-
Karima
őstag
Köszi.
Fraps-el kipróbáltam a NFS MW-t. 1280*1024ben fullrészletességnél ezt az eredményt kaptam a 7.12 driverrel:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
244, 40178, 0, 26, 6.073Az lenne a kérdés, hogy ez az alábbi géppel jónak mondható-é? (kb 2 percet mérte)
amd dual core 4800+@2510mhz, 2*1Gb DDR800 Kingmax mem, Gigabyte M56S-S3 lap, 320gb sata2 hdd, asus 2600pro 256mb. Semmi sincs húzva.
Mondjuk egy másik ugyanilyen beállítású mérésnél meg ezt írja ki:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
88, 4455, 18, 21, 19.753Hogy lehet ezzel, valami öszzehasonlítható adatokat kapni? Tehát pl mennyi ideig kell mérni?
-
Karima
őstag
Hali
Játék közben fps-t mivel tudok mérni?
Plusz még lenne egy olyan kérdésem, hogy az normális-e, hogy az eredeti asus driverével a felbontást fel tudtam volna venni 2xxx*1xxx-re, a 7.12 ati driverrel meg csak 1680*1050-re (mondjuk a monitort ezen a felbontáson használtam régebben is).
-
Karima
őstag
Bocs. Benéztem. Megvan a Catalyst is
Szerintetek miért írja ki, hogy 512 mem van a grafikus kártyán, amikor én 256-al vettem?
-
Karima
őstag
Hali
Vettem egy asus 2600pro-t. Feltettem a gyári drivert, de a splendid funkción kívül semmi pluszt nem találtam, pedig nekem ilyen tv-re kitevés, meg theatre/clone mode is kellene. Na arra gondoltam, hogy a legújabb catalyst-ot leszedem, és felrakom azt, meert a régi ati kártyámmal is az ment, és abban volt jópár plusz funkció.
Kérdésem:
Előtte az asus driverét szedjem le, vagy azt majd a catalyst elvégzi magának? -
Karima
őstag
Hali!
Nekem is az a problémám, hogy zöldben játszik le minden filmet. Hogy tudom, ezt a splendidet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged