- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Bagggio
üzenetére
van olyan eset is hogy a CCC csak ront a helyzeten. magyarán az csak egy feature. ("magyarán"
) szóval keress rá a kicsomagolt mappában egy *.inf fájlra. és amikor kérdezi hogy hol a driver akkor azt nyisd meg neki. egyébként ebben a fórumban olvastam, screenshotokkal belinkelve. nézz vissza kb egy hónapig. -
raskolnikoff
őstag
válasz
Bagggio
üzenetére
amikor elindul a telepítés akkor az uj hardver ablakban továbbmenve minden csinálj manuálisan. aztán amikor rákérdez hogy milyen termék akkor keresd ki, és ugyanígy tegyél amikor kéri magát a driver fájlt a megadott (kiválasztott) kártyához; menj ahhoz a mappához amit kicsomagoltál az exeből (C:/AtiRadeonblabla/ valami ilyesmi, sztem érted te mirü beszélek) és ott keress rá még előtte *. inf fájlra. azt beadod neki, pofázik de leszarod és ennyi. sajnos az AGPvel nehézkes manapság, de meg lehet vhogy etetni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) szóval keress rá a kicsomagolt mappában egy *.inf fájlra. és amikor kérdezi hogy hol a driver akkor azt nyisd meg neki. egyébként ebben a fórumban olvastam, screenshotokkal belinkelve. nézz vissza kb egy hónapig.